هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه نیست.به ps3 هدفون وایرلس نمیخوره فقط بلوتوث میخوره.فابریک خود ps3 هستش که 58 تومن .
یا حسین:eek:
یعنی تنها هدفون بلوتوثی که بهش می خوره واسه خودشه اونم 58 تومن!؟
حالا اگه بخوام اسپیکر اپتیکال یا مانیتور اسپیکر دار crt دست دو ور دارم به ترتیب حداقل چند در میان؟

یا حسین:eek:
یعنی تنها هدفون بلوتوثی که بهش می خوره واسه خودشه اونم 58 تومن!؟
حالا اگه بخوام اسپیکر اپتیکال یا مانیتور اسپیکر دار crt دست دو ور دارم به ترتیب حداقل چند در میان؟

بعضی از بلوتوث های موبایل هام رو هم ساپورت میکنه حتما نباید فابریکش باشه.

شما یه LCD wide بگیر با یه اسپیکر معمولی خیلی بهتره.CRT به درد PS3 نمیخوره.اسپیکر اپتیکالن به نظر من بیخیال شو.انچنان تاثیری نداره توی بازی.مانیتور دست 2 خواستی من یه LG 22inch دارم wide ;)

به ps3 هدفون وایرلس نمیخوره فقط بلوتوث میخوره.
چرا چیزی که نمیدونید اظهار نظر میکنید ؟!
کجای دنیا گفته که هدفون وایرلس به PS3 نمیخوره ؟
S0HEIL جان هدفون وایرلس به PS3 میخوره نگران نباش !:دی

سلام

یه Bluetooth Headset دارم که Motorolla هستش، وقتی روشنش کردم PS3 رو گذاشتم که Bluetooth devices رو بگرده ولی پیداش نکرد. کار خاصی باید بکنم؟

ویرایش:

کنسول هدست رو شناخت ولی تو Uncharted 2 صدا ندارم.

آخرین ویرایش:
سلام

یه Bluetooth Headset دارم که Motorolla هستش، وقتی روشنش کردم PS3 رو گذاشتم که Bluetooth devices رو بگرده ولی پیداش نکرد. کار خاصی باید بکنم؟

ویرایش:

کنسول هدست رو شناخت ولی تو Uncharted 2 صدا ندارم.
باید بری تنظیمات وقتی شناخت سه یا چهار گزینه پایین تر که الان یادم نیست بری پیدا می کنی هر دو رو روی هدست بزاری یا یکی رو روی تلویزیون بزاری اگه انجام دادی صدا نداشتی بدون سر عت اینترنتت پایینه :love: وقتی شناختش توBluetooth devices باید لامپ ابی روشن بشه برای شناختن هم باید دکمه رو ثابت بگیری تا بشناسه بعد پسورد هم 0000 هستش دیگه فک نکنم چیزی مونده باشه :biggrin1:

اقا من PS3 رو با یه کابل HDMI to DVI به مانیتورم وصل کردم مدل مانیتورم SAMSUNG 1931 CW ولی تصویر سیاهه . لطفا راهنماییم کنید :((
10 ثانیه ام کلید پاورو نگه داشتم اما جواب نداد:((
من مانیتور ندارم ولی اتو ماتیک بزار بهتره 720 بزار اگه نشد تنظیمات مانیتور رو دست کاری کن تنظیمات پلی3 روهم بزار روی دی وی ای وسلام اگه نشد دیگه هیچی بلد نیستم چون سر کاری با مانیتور ندارم موفق باشی
:biggrin1:

باید بری تنظیمات وقتی شناخت سه یا چهار گزینه پایین تر که الان یادم نیست بری پیدا می کنی هر دو رو روی هدست بزاری یا یکی رو روی تلویزیون بزاری اگه انجام دادی صدا نداشتی بدون سر عت اینترنتت پایینه :love: وقتی شناختش توBluetooth devices باید لامپ ابی روشن بشه برای شناختن هم باید دکمه رو ثابت بگیری تا بشناسه بعد پسورد هم 0000 هستش دیگه فک نکنم چیزی مونده باشه :biggrin1:

دمت گرم، حل کردم همون موقع مشکل رو، مشکل این بود که یه منو احمقانه داره که یه جای دیگس و باید توش bluetooth رو فعال کنی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or