من امروز یه Dual Shock 3 خریدم.میدونم ارجیناله ولی میخوام بیشتر مطمئن بشم،راهی هست بشه تقلبی رو از اصل تشخیص داد؟
آن سریال که شما دادین مال هنگ کنگ هست cechzc2u. cechzc2h برای*امریکا کاری به ساخت کشور نداشته باش خیلی ها با دو مدل اشکال را دارن . و سونی هیچ پاسخی نمیده
یک سری دسته تقلبی با این دو سریال پخش شده در بازار
مشخصات
دسته اصلی دارای 5 پیچ
دسته تقلبی دارای 6 پیچ یک پیچ اضافه زیر مارک نوشته پشت دستگاه
============================================
دسته اصلی دارای مارک المنیونی در پشت دسته بدون پیچ
دسته تقلبی دارای مارک پلاستیکی و دارای پیچ
دسته تقلبی را اگر تکان بدهی صدای تلق تلق زیاد داخل آن بگوش میرسه
دسته تقلبی را اگر در یک اتاق تاریک روشن کنی نور ال ای دی از داخل دسته به بیرون دسته در طرف چپ نوشنه SONY روی دسته نمایان میشه
این روشها را چک کن
هیچ روشی برای درست شدنش تا الان براش پیدا نکردم در سایتهای دیگر
این رو خالی نمیفروشند و حتما باید روی ُSocom بخریم؟؟؟آره نیما ، همینو میگم ، همه چیزش عالیه .
من خودم چند روزی هست دنبال هدست بلوتوث سونی (PS3) هستم. تو این خراب شده (اهواز) اصلآ نیست.
جالب بعضی جاها میگن مگه سونی هدست بلوتوث برای پلی 3 زده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:
دوست عزیز hamed12345 این قیمت و مدل های هدست های Jabra هستش.(قیمت های اهواز هستش تهران شاید ارزونتر باشه)
BT125
قیمت 43 هزارتومان
BT2020
قیمت 42هزارتومان
BT5020
قیمت 70 هزارتومان
BT8040
قیمت 95 هزارتومان
BT160
قیمت 32 هزارتومان
BT250V
قیمت 45 هزارتومان
ولی من فیبر نوری (برای صدای 5.1) پرسیدم نه کابل شبکه این فیبر نوری ها هم مارک مخصوصی دارن؟
در مورد موس و کیبورد من همون فرقشو با بلوتوث میخواستم یعنی از نظر کیفیت فرقی ندارن؟
اره فقط با خوده بازی میفروشن=============
این رو خالی نمیفروشند و حتما باید روی ُSocom بخریم؟؟؟
فکر کنم فقط PS eye باشه که بهترینش هم همینه....سلام بر دوستان عزیز
ps3 فقط یک نمونه دوربین داره؟یا خواهد داشت؟
ممتون:smile:
این همون دوربینی هست که با eye pet میاد؟! و در GT5 کاربرد داره؟فکر کنم فقط PS eye باشه که بهترینش هم همینه....
میشه 1 توضیحی بدین چون میخوام برم بخرم لنگ موندم:blushing:ممنون قیمت هدست n96 هم همین قیمتاس فکر کنم اونو بگیرم بهتره
اینا هیچ جوره نمیشه باهاش موزیک گوش داد؟
من فیبر نوری (برای صدای 5.1) پرسیدم نه کابل شبکه این فیبر نوری ها هم مارک مخصوصی دارن؟
در مورد موس و کیبورد من همون فرقشو با بلوتوث میخواستم یعنی از نظر کیفیت فرقی ندارن؟
ممنون بابت جوابتون
http://phyzznick.files.wordpress.com/2009/07/playstation-eye-21.jpgاین همون دوربینی هست که با eye pet میاد؟! و در GT5 کاربرد داره؟
واسه موشن کنترلر باید همین دوربین رو داشته باشیم؟!
ممنون