کلآ فرق محسوسی نداره من کابل HDMI صد هزار تومنی رو با کابل 10 تومنی خودم مقایسه کردم فرقی نداشت (من ندیدم)دوستان سلام !
این کابل HDMI to DVI اصل و غیر اصل داره ؟ اگه مارکای مختلف داره کدوم مارکش بهتره ؟
یه مدل 12 تومنی دیدم چطوره یعنی ؟
کلآ فرق محسوسی نداره من کابل HDMI صد هزار تومنی رو با کابل 10 تومنی خودم مقایسه کردم فرقی نداشت (من ندیدم)دوستان سلام !
این کابل HDMI to DVI اصل و غیر اصل داره ؟ اگه مارکای مختلف داره کدوم مارکش بهتره ؟
یه مدل 12 تومنی دیدم چطوره یعنی ؟
کلآ فرق محسوسی نداره من کابل HDMI صد هزار تومنی رو با کابل 10 تومنی خودم مقایسه کردم فرقی نداشت (من ندیدم)
من خودم 12 تومنی رو دارم.همشون یکی ان
ps3 همینطوریشم هر نوع موس usb ساپورت میکنه پول مفت ندید پایه این جور وسایل!
اره همه موس ها بهش میخوره.keyboard هم همینطور.من الان دارن جفتشو کارم میکنن
سلامسلام
بازي مثل uncharted 2 رو ميشه با موس و كيبورد بازي كرد؟
تنظيمات خاصي مي خواد؟
ممنون
سلام
نه دوست عزیز ، یه سری بازی ها رو میشد مثل Unreal Tournament 3 . یه وسیله ای هم هست که در کل فایده نداره .
موس و کیبورد هم برای Browser و PM دادن و ... توی محیط XMB به کار میره .
قربانت :smile:
به نظر من فایده ای نداره ، کلا وسیله مشکل داری هست و نباید انتظار یه موس و کیبورد کامل ازش داشته باشی .سلام
نظر شما راجع به xfps يا frag fx v2 چيه؟
دقتش بالاست؟ رسپانسش مناسب هست؟
ممنون
یه سری بازی ها مثل Eye of Judgment و Eyepet که جدیدا داره میاد و یه سری بازی هم توی PSN واسه بازی کردن نیازمند EyeToy هستند .این ps eye به چه درد هایی میخوره؟
دوستان چند عدد سوال دارم ممنون میشم کمک کنید
1. موس و کیبورد بیسیم با بلوتوث فرقش چیه و کدوم بهتره؟ (البته تو سایت ها دیدم یه جا زده وایرلس یه جا زده بلوتوث)
2. کابل فیبر نوری چنده؟
3. هدست بلوتوث موبایل نوکیا n96 به ps3 میخوره؟ چون میخواستم بخرم بعدش میشه باهاش موزیک هم گوش داد یا فقط به درد voice chat میخوره برا آنلاین شدن؟
4. هدست بلوتوث ارزون قیمت هم اگه سراغ دارید مارک و قیمتشو بگید.
ممنون
حامد
- فرقی ندارن که :biggrin1: همه Mouse و Keyboard ها بلوتوث هستند ، هشون هم با PS3 سازگاری دارند ، اون Wireless هم به منظور بدون سیم هست ، اگر Wifi نوشته باشه اون دیگه با بلوتوث فرق می کنه .
- کابل Ethernet ارزون ، بستگی به متراژی که میخوای داره ولی بیشتر از 10 تومان نمیشه .
- بله ، میخوره ولیفقط برای Chat کردن تو بازی و XMB استفاده میشه .
- هدست N95 هم خوبه ، هم ارزون . همه هدست های سونی اریکسون هم میتونی بخره ولی اگر یه چیز خوب میخوای هدست های Jabra رو امتحان کن .