هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان راهی هست که بشه کنسول رو به 2 تلوزیون همزمان از طریق hdmi وصل کرد؟مثلا هابی چیزی ک بشه ازش 2 تا خروجی hdmi گرفت!
چون با یکی بازی میکنم و با اون یکی فیلم نگاه میکنم جا ب جا کردن کابل یکم خسته کنندی شده :دی

دوستان راهی هست که بشه کنسول رو به 2 تلوزیون همزمان از طریق hdmi وصل کرد؟مثلا هابی چیزی ک بشه ازش 2 تا خروجی hdmi گرفت!
چون با یکی بازی میکنم و با اون یکی فیلم نگاه میکنم جا ب جا کردن کابل یکم خسته کنندی شده :دی
نه متاسفانه سونی هنوز تا این قدر پیشرفت نکرده
شما باید یکمی تنگش کنی و عوض کنی:biggrin1:
و یا دو تا فیش بخری:biggrin1:

منظورت AV هست؟پس کیفیت HDMI را چه کنم؟:d
یعنی چیزی شبیه هاب نیست ک بشه این کارو کرد؟؟
نه منظورم همون HDMI بود
چرا هست ولی نمیدونم اسمش چی بود یه هاب HDMI هست از یکی به چهار تا HDMI بری بازار گیرت میاد یکمی به اون فروشنده ها توصیح بده ببین چی میگن

میشه تفاوت ها و قیمت این سه تا هدست رو بگید
10411164345147999497.png
[/URL][/IMG]
00715796899591087224.jpg
[/URL][/IMG]
85611252939090315482.png
[/URL][/IMG]

من یه دسته دیگه بخوام بشناسونم به دستگاه ps3 چی کار باید بکنم؟؟؟؟با کابل وصل میکنم ولی نمیشناستش(دسته اورجینال هست)
قبلا فت داشتم دسته اون هست الان اسلیم گرفتم نمیشناسه دستگاه دسته رو:-o
ممنون

سلام
دوستان عزیز دنبال راهی هستم برای ارتباط کیبورد با دستگاه برای بازی مثل فیفا 14 . یه کانورتر برای این کار هست به اسم Eagle Eye . دوستان اطلاع دارن این دستگاه رو از کجا میشه تهیه کرد؟ ممنون

سلام دوستان
کسی میدونه از کجا میشه قاب نو واسه دستگیره اصلی ps3 گیر آورد ؟؟؟

باید بری پیش تعمییرات دسته و کنسول پلی3 انها حتما دارند
ماله دسته اورجنیال رو در میارن و با قاپ شما عوض میکنن البته قاپ دسته خرابشو بعد یه هزینه ی میگیره همین

سلام دوستان يه دسته اورجينال پلي 3 دارم كه دكمه هاي سمت راستش كار نميكنه يعني مربع ودايره واينا ولي جهت ها كار ميكنه بازش هم كردم هيچ مشكلي نديدم توش همه چي سالم سر جاش بود به نظرتون ايراد از چيه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk

سلام دوستان يه دسته اورجينال پلي 3 دارم كه دكمه هاي سمت راستش كار نميكنه يعني مربع ودايره واينا ولي جهت ها كار ميكنه بازش هم كردم هيچ مشكلي نديدم توش همه چي سالم سر جاش بود به نظرتون ايراد از چيه

وقتی دسته رو باز میکنی بین فلت و برد یه جا به هم متصل میشن.اون قسمت رو با یه پنبه و الکل یا اسپری شستشو بده.بعد زیر اونا یه ابر نازکی هست که باعث فشار اونا واتصال بهترشون میشه.اون ابرو با چسب برق یکم ضخیمترش کن تا بیشتر فشار بیاره برا اتصال بهتر.احتمال زیاد مشکل همین باشه.

وقتی دسته رو باز میکنی بین فلت و برد یه جا به هم متصل میشن.اون قسمت رو با یه پنبه و الکل یا اسپری شستشو بده.بعد زیر اونا یه ابر نازکی هست که باعث فشار اونا واتصال بهترشون میشه.اون ابرو با چسب برق یکم ضخیمترش کن تا بیشتر فشار بیاره برا اتصال بهتر.احتمال زیاد مشکل همین باشه.

ممنون امتحان ميكنم

داداش اين كاري كه گفتي كردم بازم كار نكرد

Last edited by a moderator:

دوست عزیز فلت دسته مشکل داره و باید تعویض بشه و قیمتش هم حدودا 8 تا 15 تومن و باید فلتی که میخری با فلت دسته از نظر مدل یکی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or