نه متاسفانه سونی هنوز تا این قدر پیشرفت نکردهدوستان راهی هست که بشه کنسول رو به 2 تلوزیون همزمان از طریق hdmi وصل کرد؟مثلا هابی چیزی ک بشه ازش 2 تا خروجی hdmi گرفت!
چون با یکی بازی میکنم و با اون یکی فیلم نگاه میکنم جا ب جا کردن کابل یکم خسته کنندی شده
منظورت AV هست؟پس کیفیت HDMI را چه کنم؟:dنه متاسفانه سونی هنوز تا این قدر پیشرفت نکرده
شما باید یکمی تنگش کنی و عوض کنی:biggrin1:
و یا دو تا فیش بخری:biggrin1:
نه منظورم همون HDMI بودمنظورت AV هست؟پس کیفیت HDMI را چه کنم؟:d
یعنی چیزی شبیه هاب نیست ک بشه این کارو کرد؟؟
سلام دوستان
کسی میدونه از کجا میشه قاب نو واسه دستگیره اصلی ps3 گیر آورد ؟؟؟
وقتی دسته رو باز میکنی بین فلت و برد یه جا به هم متصل میشن.اون قسمت رو با یه پنبه و الکل یا اسپری شستشو بده.بعد زیر اونا یه ابر نازکی هست که باعث فشار اونا واتصال بهترشون میشه.اون ابرو با چسب برق یکم ضخیمترش کن تا بیشتر فشار بیاره برا اتصال بهتر.احتمال زیاد مشکل همین باشه.سلام دوستان يه دسته اورجينال پلي 3 دارم كه دكمه هاي سمت راستش كار نميكنه يعني مربع ودايره واينا ولي جهت ها كار ميكنه بازش هم كردم هيچ مشكلي نديدم توش همه چي سالم سر جاش بود به نظرتون ايراد از چيه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk
وقتی دسته رو باز میکنی بین فلت و برد یه جا به هم متصل میشن.اون قسمت رو با یه پنبه و الکل یا اسپری شستشو بده.بعد زیر اونا یه ابر نازکی هست که باعث فشار اونا واتصال بهترشون میشه.اون ابرو با چسب برق یکم ضخیمترش کن تا بیشتر فشار بیاره برا اتصال بهتر.احتمال زیاد مشکل همین باشه.
وقتی دسته رو باز میکنی بین فلت و برد یه جا به هم متصل میشن.اون قسمت رو با یه پنبه و الکل یا اسپری شستشو بده.بعد زیر اونا یه ابر نازکی هست که باعث فشار اونا واتصال بهترشون میشه.اون ابرو با چسب برق یکم ضخیمترش کن تا بیشتر فشار بیاره برا اتصال بهتر.احتمال زیاد مشکل همین باشه.
سلام دوستان يه دسته اورجينال پلي 3 دارم كه دكمه هاي سمت راستش كار نميكنه يعني مربع ودايره واينا ولي جهت ها كار ميكنه بازش هم كردم هيچ مشكلي نديدم توش همه چي سالم سر جاش بود به نظرتون ايراد از چيه
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk