بله که با صرفه هست و صداش هم خیلی خوبه اگر میخواهی صدا واضح و عالی داشته باشی پیشنهاد میکنم همینو بخرسلام دوستان نطرتون راجع به SONY ORGINAL HEADSET 7.1 DOLBY چی هست و قیمتش الان چند هست ؟ و اینکه مدلهای بهتر از این هم توی بازار هست ؟ ممنون میشم کمکم کنید
این هدست خوبه برای صدا از خوده کنسول بشنوی خوبه و پیشنهاد میشه حتما بخریسلام دوستان هدست وایرلسی هستش که به tv وصل بشه /؟ یا چیزی هست به ps3 وصل بشه ؟ برای صدا خود بازی میخواما نه صدای مولتی
اگه برای تایپ کردن و تو نت چرخیدن میخواین میشه استفاده کرد ولی برای بازی کردن نمیشهسلام دوستان
یه سوال
ایا امکانش هست که موس و کیبورد رو به PS3 متصل کرد؟
اگه هست چجوری؟........منظورم اینه وسیله ی خاصی میخواد؟
بله که با صرفه هست و صداش هم خیلی خوبه اگر میخواهی صدا واضح و عالی داشته باشی پیشنهاد میکنم همینو بخر
و این اخرین مدلشه که امده
این هدست خوبه برای صدا از خوده کنسول بشنوی خوبه و پیشنهاد میشه حتما بخری
http://cdn2.gamefront.com/wp-content/uploads/2012/10/pulse_pkg_99037_angle.jpg?cda6c1
این تقریبا 250 تومانی هست
ممنون این صدای خود بازیو میاره راحت؟
این فقط به ps3 وصل میشه یا به tv و pc وصل میشه؟
بله صدا از بازی رو در میاره
به پی سی وصل میشه ولی به تو وی نمیدونم
سلام من يك ps3 slim دارم و در مورد داغ شدنش در آينده نگرانم و مي خوام يك فن بخرم اما در خريدش شك دارم كه كارايي داره يا نه و چند تا سوال دارم اول اينكه لازم براي slim فن بخرم ؟و دوم اگر فن بخرم كمكي در خنك كننده دستگاه ميكنه ؟
چیزی دیگه به ذهنم نمیخورهممنون مرسی
چیز دیگه چی هستش؟جز این
سلام می خواستم بپرسم که چجوری می تونم PS3 رو به مانیتوری که فقط ورودی VGA داره وصل کنم.
باتشکر
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه ولی تا 50 صفحه قبل هرچی خوندم یه جواب درست و حسابی نگرفتم
و اما سوال
دوستان این 2 مدل هدست ps3 که یکیش pulse elite هست و دیگری original headset هستش که قبل از pulse elite اومد دقیقا تفاوتی توی کیفیت صدا دارن یا ندارن
ویا این تفاوت خیلی محسوسه و یا آنچنان تفاوتی ندارن؟؟؟ آخه 250 تومن اختلاف قیمت دارن
لطفا دوستانی که از هردو هدست استفاده کردن و تجربه دارن جواب بدن ممنون میشم