هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
می گن این هدست - pulse elite edition - از قسمت اتصال به اون دایره میشکنه ، ویدئو های خیلی زیادی هم دیدم ، واقعا مشکل داره ؟ کیفیت ساختش چطوره ؟
من می خواستم این هدست رو واسه PC استفاده کنم ، کیفیت صدا و میکروفونش چطوره ؟
ممنون
Pulse Elite Wireless Headset - PlayStation® Forums

من دارمش اینی که تو عکس هستش احتمالا به صورت خیلی وحشیانه ای از هدست استفاده کرده که اینجوری شده من اصلا حس نمیکنم جدا شده باشه یا بخواد جدا بشه یا حتی صدایی بده در صورتی که کلا رو گوشمه هم موقع فیلم دیدن هم بازی کردن و هم موزیک با موبایل گوش دادن

سلام. من اکانت پلاس گرفتم الان می خوام کلی بازی دانلود کنم ولی هارد دستگاهم 60 هست و الان فقط 10 تا خالی داره. هارد اکسترنال می‌خوره به دستگاه که بازی های اورجینال رو بشه روش ریخت؟ یا باید کار دیگه‌ای بکنم؟

باید هارد دستگاهتو عوض کنی و از اونجایی که اروجینال باز هستی پیشنهاد میکنم یه 500 گیگ قوی براش بخری و بازی کنی
البته قبلش سیوهاتو ابلود کن

سلام خدمت دوستان عزیز مدتیه که دسته ی ps3 من دکمه هاش خود به خود عمل میکنه میخواستم ببینم راه حلی هست که خودم بتونم درستش کنم چون هزینه ی درست کردنش زیاده با تشکر

سلام خدمت دوستان عزیز مدتیه که دسته ی ps3 من دکمه هاش خود به خود عمل میکنه میخواستم ببینم راه حلی هست که خودم بتونم درستش کنم چون هزینه ی درست کردنش زیاده با تشکر
دستت باید تعمییر بشه
امکان داره فقط یه تمیزی بخواد اگر ببریش بیرون خیلی بهتر چون هزینه به اون صورت نمیشه از ده تومانه تا 50 تومان اونم باز هم بستگس داره دستت تا چه قدر خراب شده باشه

دسته batarang تو ایران پیدا میشه؟
bat1.jpg

مگه مانیتورت vga نمیخوره که مچ نمیشه؟؟؟

چرا..تصویر مچ نمیشه و تار هست...از 4 طرف فاصله داره و اتوماتیک مچ نمیکنه...دستی هم درستش کردم ولی توبازی که میرم برمیگرده حالت قبل

احتمالا با مانیتورم نمیخونه ...lcd 20 inch wide هم هست...

چرا..تصویر مچ نمیشه و تار هست...از 4 طرف فاصله داره و اتوماتیک مچ نمیکنه...دستی هم درستش کردم ولی توبازی که میرم برمیگرده حالت قبل

احتمالا با مانیتورم نمیخونه ...lcd 20 inch wide هم هست...
تصویر که کلا کمی تار هست و اونجور که باید نیس باید به فکر یه tv monitor باشی خیلی بهتره منم باید یکی بگیرم;;)

سلام دوستان اول از اینکه نمیدونم جای درستی دارم سوال میکنم یا نه معذرت خواهی میکنم (اگه کسی لطف کرد و جواب داد لطفا کامل باشه چون من زیاد حرفه ای نیستم)
من یه دستگاه ps3 اورجینال دارم (کپی خور نیست) میخواستم برش از این دستگا هایی که مثل فلش usb میمونه بخرم که بشه باهاش بازی های کپی رو اجرا کرد ولی اصلا منبع خوبی برای کسب اطلاعات در موردش پیدا نکردم حتی تو همین انجمن خوذمون .
میخواستم اگه کسی اطاعاتی در مورد قیمت و کاراریی و عمر مفید نحوه کارکرد و .... این دستگاها داره یا لینکی چیزی که بشه ازش استفاده کنم داره بهم بده تا یه انتخاب خوب داشته باشم و بعد از خرید پشیمون نشم با کمال تشکر.

سلام

میخوام یه هدست بگیرم تو بازی انلاین بحرفم به pc هم وصل شه اولویت اول هم قیمتشه (کیفیتش هم خیلی داغون نباشه) لطف کنید لینک و عکس و قیمت اینا هم بدید :دی

سلام دوستان اول از اینکه نمیدونم جای درستی دارم سوال میکنم یا نه معذرت خواهی میکنم (اگه کسی لطف کرد و جواب داد لطفا کامل باشه چون من زیاد حرفه ای نیستم)
من یه دستگاه ps3 اورجینال دارم (کپی خور نیست) میخواستم برش از این دستگا هایی که مثل فلش usb میمونه بخرم که بشه باهاش بازی های کپی رو اجرا کرد ولی اصلا منبع خوبی برای کسب اطلاعات در موردش پیدا نکردم حتی تو همین انجمن خوذمون .
میخواستم اگه کسی اطاعاتی در مورد قیمت و کاراریی و عمر مفید نحوه کارکرد و .... این دستگاها داره یا لینکی چیزی که بشه ازش استفاده کنم داره بهم بده تا یه انتخاب خوب داشته باشم و بعد از خرید پشیمون نشم با کمال تشکر.
سوالت رو تو این تایپیک بپرس بهتر راهنمایی میشی:
http://forum.bazicenter.com/thread33248/page1154/
در کل دیگه کنسولها برا کپی خور به دانگل یو اس بی احتیاج ندارن دو حالت داره که یا فریمور استوک کنسول ۳.۵۵ یا پایینتره که بصورت نرم افزاری/یا ۳.۵۵ بالاتره که سخت افزاری و با برد کبری کپی خور میشه.تو اون تاپیک بجه ها بیشتر راهنماییت میکنن برای پی بردن به فریمور استوک کنسولت و چیزای دیگه.

سلام
لطفا سری راهنمایی کنید
من یدون هدست بلوتوس خریدم ولی نمیدونم چجوری به ps3 وصل کنم
هیچ جا تو تنظیمات ps3 برای اتصال به بلوتوس و وای فای برای هدست نداره
تو سات هم گشتم ولی چیزی کسی نزده بود
ممنون میشم راهنمایی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or