هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اگه منظورتون هارد اکسترنال هست ، دو نوع هارد هست توی بازاز ، یکی پرتابل (یا همون 2.5 اینچی) که کابل USB داره و یکی دسکتاپ (یا همون 3.5 اینچی) که علاوه بر کابل USB یک آداپتور هم داره و باید به برق وصل بشه
قیمت مدل های پرتابل گرانتر هست
مدل های مختلف و قیمت رو میتونین تو لینک های زیر ببینید: (فقط جهت راهنمایی لینک دادم و این پست تبلیغاتی نیست!)
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
رایان صبا اولین و پربیننده ترین سایت لیست قیمت قطعات کامپیوتر و فروش آنلاین لپ تاپ نوت بوک تبلت سی پی یو رم هارد مانیتور پرینتراسکنر
پیشنهاد میکنم از برندهای معروف مثل WD/Seagate و با گارانتی معتبر تهیه کنید ، همچنین از مدل های USB2.0 خریداری کنید ، چون مدلهای USB3.0 دردسر داره واسه شناخته شدنش توسط PS3
ممنون..ولی من هارد اکسترنال نمی خوام ها منظورم از اون هارد های داخلی ارجینال خود PS3 (ساتا 2.5 اینچی ) بود داداش...

دوستان من دیشب داشتم هارد دستگاه رو عوض میکردم وقتی هارد دستگاه رو کشیدم بیرون گوشه قاب آهنی زیر هارد که پیچ میره داخلش شکست . حالا از دوستان کسی هست که بتونه یکی از این قاب ها برام جور کنه چون من کرمان هستم و جایی رو پیدا نکردم داشته باشه. لطفا کمک کنین:-s

ممنون..ولی من هارد اکسترنال نمی خوام ها منظورم از اون هارد های داخلی ارجینال خود PS3 (ساتا 2.5 اینچی ) بود داداش...

سوال من هم هست فضا زیادی کم دارم هارد داخلی مخصوص ps3 فیمت میخواستم !!!
هارد داخلی از نوع ساتا 2.5 اینچی که به اصطلاح میگن لپتاپی بگیرین بهتره
برند WD یا سیگیت برند های خوبی هستن ولی اگه توشیبا و سامسونگ اصل پیدا کنید بهتر از بقیه هستن
قیمت ها هم از 500 گیگ 160-190 تومنی شروع میشن تا 1 ترابایت 250 - 270 تومنی
البته تو ظرفیت بالای 750 گیگ اندازه هارد ها تغییر میکنه و تو قسمت هارد کنسول جا نمیشه ولی خودم چند مدل 1 ترابایتی 2.5 اینچی دیدم
پیشنهاد میکنم 500 گیگ تهیه کنید

نحوه تشخیص دسته ارجینال و غیر ارجینال چیه ؟

دسته اصلی رو چطور میشه تشخیص داد؟
- دسته اصلی پشتش جای 5 تا پیچ داره
- آنالوگ ها در دسته اصلی خیلی نرم و راحت حرکت میکنند و کمی زبر هستند
- رنگ دسته اصلی مات هست
- دسته تفلبی دکمه Home (وسط دسته) مات و ساده و بدون لوگوی PS هست ولی در دسته ارجینال شفاف هست و لوگوی PS زیرش هک شده
- پشت دسته تقلبی نوشته DualShockIII ولی دسته ارجینال نوشته DualShock3
- معمولا دسته تقلبی بدون کابل خودش کار نمیکنه
آپدیت - آبان 1391 :
یک سری دسته تقلبی آوردن تو بازار ( یه بار خیلی عظیم بوده از چین آوردن . هم دسته بوده و هم شارژر Move و خیلی چیزای دیگه ) قیمتش هم رو مرز 90 تومن هست . با اینکه جنس Fake ـه درجه یک هست ولی باز هم Fake ـه ... دسته اصلی قیمتش +120 اینا باید باشه ... اینو بخون :
eBay Guides - Avoid Fake PS3 Dualshock 3 Controllers On eBay

آپدیت - مرداد 1391 :
- به LED های دسته توجه کنید ، در نوع اصلی LED ها یک دست هستند ولی در نوع تقلبی LED ها خوب تراز و یکسان نیستند.
- اگر به نوع فونت نوشته شده در چراغ LED ها دقت کنید متوجه تفاوت 2 دسته اورجینال با فیک خواهید شد
- تفاوت سوکت اصلی با دسته تقلبی : به سوکت درون دسته اورجینال دقت کنید و بعد نگاهی به سوکت دسته تقلبی بندازید ، در وسط سوکت های دسته اورجینال 5 قطعه فلزی ریز کاملا دیده میشه و این در حالی است که در وسط دسته قلابی اصلا چنین چیزی دیده نمیشه و دارای 5 سوراخ بزرگ می باشد.
- به برچسب پشت دسته دقت کنید ، در نوع ارجینال برچسب کاغذی کاملا در وسط شیار قرار گرفته و این در حالی هست که در نوع تقلبی این برچسب مقداری کج به نظر خواهد رسید و کاملا در وسط شیار قرار نداره و گویا انگار با دست چسبیده شده.
- به نور LED ها توجه کنید ، در نوع رسمی (ارجینال) کاملا یکنواخت هست ولی در نوع غیر رسمی (فیک) از لحاظ نور یکنواخت نیست و وقتی دو تا دسته رو کنار هم بزارین کاملا مشخص هست
* برای دیدن تصاویر به منبع مراجعه کنید:
منبع

با سلام خدمت اساتید
من می خواهم یک هدست(هدست که نمیشه گفت همین handstfree) بلوتوثی بگیرم برای Ps3 فقط چندان نمی خواهم گرون باشه

همین وایرلس هدست از این کوچیک ها دسته دوم تر تمیز تا 7-80 تومن میتونی پیدا کنی

سلام دوستان ایا dual shok 4 (دسته ps4) روی ps3 هم جواب میده؟با تشکر
تا اونجایی که میدونم گفتن نمیخوره

سلام دوستان

میخواستم بدونم تفاوت این دو هد ست چی هستش؟
میدونم که هر دو هد ست رسمی ps3 هستند
این عکس هاشون
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41n12aWyN7L.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51zgVIHJaHL.jpg

و این هم صفحاتش
Amazon.com: PS3 Bluetooth Headset: Video Games
Amazon.com: PS3 Bluetooth Headset: Playstation 3: Video Games

اینم صفحه ویکیپدیاش
http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation_3_accessories#Headsets
دوستان متن این دو صفحه رو خوندم
میخوام دوستانی نظر بدن که ازش استفاده کردن و یا از هر دو استفاده کردند
ممنون

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

میخواستم بدونم تفاوت این دو هد ست چی هستش؟
میدونم که هر دو هد ست رسمی ps3 هستند
این عکس هاشون
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41n12aWyN7L.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51zgVIHJaHL.jpg

و این هم صفحاتش
Amazon.com: PS3 Bluetooth Headset: Video Games
Amazon.com: PS3 Bluetooth Headset: Playstation 3: Video Games

اینم صفحه ویکیپدیاش
PlayStation 3 accessories - Wikipedia, the free encyclopedia
دوستان متن این دو صفحه رو خوندم
میخوام دوستانی نظر بدن که ازش استفاده کردن و یا از هر دو استفاده کردند
ممنون

تفاوتی از نظر کارایی ندارن فقط اون مدل وکیوم دار قدیمی هستش و تولیدش کم شده و مدل جدیده (که لینک دوم هستش) اون هم تولید میشه هم میکروفونش یه مقدار بهینه تر شده و تولیدش بالاتر هست
فقط اون مدل دومی رو من خیلی کم تو بازار دیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or