هر سوال و مطلبی راجع به لوازم جانبی PS3

• Thread starter Thread starter M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به دوستان گیمر
من چندتا سوال از دوستان با تجربه دارم در مورد گیمپد اورجینال ps3 برای PC خواهش میکنم کمکم کنید
راستش چندوقتیه از خرید دسته تقلبی و ارزون خسته شدم میخوام یه دسته با کیفیت بخرم که به این زودیا خراب نشه حتی با استفاده زیاد
چندتا انتخاب جلو رومه
دسته ps3 با قیمت 130 تومن - دسته ps2 با قیمت 50 تومن - دسته xbox سیمی قیمت 70
به نظرتون کدوم بهتر و عمری تره البته من بیشتر طرفدار بیسیمم! :-?
تو فروشگاهای مختلف دسته اصلی رو بین 130 تا 180 و همه دسته تقلبی رو 70 میدادن دلیل این اختلاف تو دسته اصلی چیه؟ :-s
دسته های قبلیم ps2 تقلبی بودن که با تبدیل به pc وصل میکردم و همش خراب میشدن انالوگش میشکست یا قاطی میکرد و باید هر هفته خودم تعمیرش میکردم تو بازیهای اول شخص یا fps مشکل نشونه گیری داشتم ..... حالا سوالم اینه ایا تو دسته های اصل این خبرا نیست و زود خراب نمیشه؟ :-/
ممنون :bighug:

سلام من این دسته رو 120 تومن به عنوان اصل گرفتم. ولی الان که از جعبه دراوردم وایرلسش خوب کار نمیکنه! یعنی دکمه هارو که میزنم دیر عمل میکنه تو بازی یا بر عکس عمل میکنه. دسته خرابه یا کلا اصل نیست؟ این هم عکسهاش:
v6121_phpkuj56GAM.jpg

x8363_php39xgwpAM.jpg

g896_php4hH255AM.jpg

Last edited by a moderator:
ظاهرا که اصلی هستش ولی به نظر زیاد کار کرده و این مشلات به خاط اونه حتما.
من از یکی از فروشگاه های پشت شهرداری نو گرفتم هنوز از حعبه در نیاورده اینجوری هست اصلا کار نکرده. یعنی میگین بهم انداخته؟

من حتی رو اصل بودنش هم شک دارم.
حالا اساتید باید نظر بدن ، ولی میتونی به خاطر عملکردش که میگی مشکل داری ببری پیش فروشندش.

آخرین ویرایش:
سلام من این دسته رو 120 تومن به عنوان اصل گرفتم. ولی الان که از جعبه دراوردم وایرلسش خوب کار نمیکنه! یعنی دکمه هارو که میزنم دیر عمل میکنه تو بازی یا بر عکس عمل میکنه. دسته خرابه یا کلا اصل نیست؟ این هم عکسهاش:
سلام دوست من, این دسته به احتمال زیاد تقلبی هست به این دلیل:
-انتهای نوشته DualShock 3 (یعنی سمت راست 3) تو دسته های اصلی از خط پورت مخصوص شارژر رد نشده یعنی اگه سمت راست 3 یه خط بکشید باید از کنار پورت رد شه و اگه حتی کوچکترین اختلافی داشت دسته تقلبیه
-زیرشو هم با دقت دست بزن زیر برچسب قسمت نقره ای (قسمت بارکد) اگه جا پیچ هست تقلبیه چون دسته اصلی 5 پیچه
-کلید HOME دسته اصلی یکم بیشتر زده بیرون تو دسته های اصلی
-انالوگ های دسته اصلی خیلی روون و نرم هستند

اگه بازم مطمئن نشدی بازش کن و داخلو نگاه دقیق کن :
-برد دسته اصلی سبزه و بکگراند دسته سفید و ویبره ها به اون بکگراند سفید وصله
-و برد دسته تقلبی ابیه یا رنگ دیگه و بکگراند قهوه ای داره و ویبره ها به بدنه دسته وصله!

دسته اصل باتریش بزرگتره و روش نوشته داره اما باتری تقلبی ابی یا رنگ دیگه ایه و چیز خاصی روش ننوشته و ضعیفه
مورد های دیگه ای هم هستن برای تشخیص . من چون میخوام یدونه بخرم امارشو در اوردم و چند روزه تحقیق میکنم چون دسته اصل و تقلبی خیلی شبیهه و از نظر عمر و کاکرد زمین تا اسمون تفاوت داره

اینم یه سری عکس تفاوت های ظاهری اصل و تقلبی کمکتون میکنه - فقط یکی از این موارد هم دلیل بر تقلبی بودن هست ::
21052940854349468705.jpg
86759768746892282062.jpg
34614047055524598326.jpg
44708228693015075708.jpg
50599205798200367534.jpg

Last edited by a moderator:
سلام من این مدل هدست خریدم صدای اونی که با هاش حرف می زنم دارم ولی صدا خود بازی ندارم

خب این مدل صدای بازیو بهت نمیده که فقط صدای صحبت دوستانتون رو میده بهت برای اینکه صدای توی بازی هم داشته باشید باید اینو بگیرید
ps3 wireless stereo pulse headset

برای انجام بازیهایی مثل Rock Band احتیاج به میکرفن هست
میکرفون مخصوص میخواد؟
چه مدلهایی میشه تهیه کرد و قیمتشون چقدر هست؟
بله امیر جان میکروفون مخصوص میخواد
تو پکیج های باندل راک بند میکروفونش پیدا میشه
بلوتوثی هستش
قیمتشونو دقیق ندارم ولی فکر کنم 150 به بالا باشن (نسبت به قیمت قدیمی که دارم گفتم فردا یه تماس بگیر قیمت دقیق بگم)

سلام
لطفا سايتي كه مثل ديجي كالا باشه فرمون لاجيتك هم موجود داشته باشه معرفي كنيد

بنا به قوانین سایت نمیشه نام برد

(نسبت به قیمت قدیمی که دارم گفتم فردا یه تماس بگیر قیمت دقیق بگم)
قیمتش تقریبا همون حدوده ولی یه مدل اصلی اومده که اون قیمتش حدود 300 تومنه

سلام دوستان خسته نباشید
میخوام هارد دیسک جدا ps3 بگیرم ...(هاردم مشکل پیدا کرده)قیمت ها چنده الان اگر دوستان اطلاع دارن چجوریه ؟ و چه مدلی باشه خوبه ؟
ممنون

سلام دوستان خسته نباشید
میخوام هارد دیسک جدا ps3 بگیرم ...(هاردم مشکل پیدا کرده)قیمت ها چنده الان اگر دوستان اطلاع دارن چجوریه ؟ و چه مدلی باشه خوبه ؟
ممنون

سلام
اگه منظورتون هارد اکسترنال هست ، دو نوع هارد هست توی بازاز ، یکی پرتابل (یا همون 2.5 اینچی) که کابل USB داره و یکی دسکتاپ (یا همون 3.5 اینچی) که علاوه بر کابل USB یک آداپتور هم داره و باید به برق وصل بشه
قیمت مدل های پرتابل گرانتر هست
مدل های مختلف و قیمت رو میتونین تو لینک های زیر ببینید: (فقط جهت راهنمایی لینک دادم و این پست تبلیغاتی نیست!)
ديجی کالا : نقد و بررسی و فروش آنلاین کالای دیجیتال
رایان صبا اولین و پربیننده ترین سایت لیست قیمت قطعات کامپیوتر و فروش آنلاین لپ تاپ نوت بوک تبلت سی پی یو رم هارد مانیتور پرینتراسکنر
پیشنهاد میکنم از برندهای معروف مثل WD/Seagate و با گارانتی معتبر تهیه کنید ، همچنین از مدل های USB2.0 خریداری کنید ، چون مدلهای USB3.0 دردسر داره واسه شناخته شدنش توسط PS3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or