هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
من دیسک بازی UNCHARTED4 ریجن all رو دارم خواستم ورژنش رو ارتقاء بدم ، حجمش حدود 7 گیگ هست!x_x
سرعت دانلود با خود کنسول هم که فاجعست!!
میخواستم ببینم راهی هست ک بشه این آپدیت رو با pc دانلود کنم بعدا بریزمش روی کنسول؟؟
ممنونم

سلام دوستان
من دیسک بازی UNCHARTED4 ریجن all رو دارم خواستم ورژنش رو ارتقاء بدم ، حجمش حدود 7 گیگ هست!x_x
سرعت دانلود با خود کنسول هم که فاجعست!!
میخواستم ببینم راهی هست ک بشه این آپدیت رو با pc دانلود کنم بعدا بریزمش روی کنسول؟؟
ممنونم
سلام
دوست عزیز تاپیک زیر رو دنبال کنید، آموزش کاملی هست راجب درخواستتون.
دانلود و نصب بازی و آپدیت های PS4 با استفاده از نرم افزار PSX DOWNLOAD HELPER
از طرفی ممکن مشکلاتی هم در روند انتقال دیتا داشته باشید که لینک زیر رو می تونید ببینید.
سوالات و مشکلات مکرر برنامه PSX Download Helper

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: PRINCE.OF.IRAN
دوستان یه مشکلی
من کنسول رو 1 هفته میشه خریدم
امروز یه چیزی نظرم رو جلب کرد میخواستم بدونم چقدر فضای خالی دارم برای بازی ها که دیدم مثلا زده 400 گیگ و بعدش شروع کرد به کم کردن این فضا به شکل یک دهم یک دهم
همینطوری هم کم میشه مشکل از چیه ؟ یا اصلا عادی هست چنین چیزی ؟

دوستان من ایمیلمو چک کردم دیدم سونی یه کد داده که 10دلار گیفت داده بهم.شما هم چک کنین

دوستان The Last of Us: Left Behind Stand Alone چه فرقی با The Last of Us ریمستر میکنه؟Left Behind Stand Alone طبیعتا جدیدتره.درسته؟
به لحاظ گیم پلی و گرافیک کدوم بهتره؟
Left Behind Stand Alone ارزش خرید داره؟
و اینکه آیا Left Behind Stand Alone 2تا بازیه یا یه بازیه؟فرقاشونم بگین بی زحمت

Last edited by a moderator:
دوستان The Last of Us: Left Behind Stand Alone چه فرقی با The Last of Us ریمستر میکنه؟Left Behind Stand Alone طبیعتا جدیدتره.درسته؟
به لحاظ گیم پلی و گرافیک کدوم بهتره؟
Left Behind Stand Alone ارزش خرید داره؟
و اینکه آیا Left Behind Stand Alone 2تا بازیه یا یه بازیه؟فرقاشونم بگین بی زحمت

همشون یک بازی هستن....شما وقتی The Last of Us ریمستر رو تمام کنی اون یکی هم برات باز میشه...که اونجا اِلی دستت هست و با اون باید بازی کنی...

• Like
Reactions: Sleepy
همشون یک بازی هستن....شما وقتی The Last of Us ریمستر رو تمام کنی اون یکی هم برات باز میشه...که اونجا اِلی دستت هست و با اون باید بازی کنی...
خب الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone پیج جدا داره و ریمستر هم یه پیج دیگست برا خرید.الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone رو بخرم ریمسترو ندارم دیگه.درسته؟
این Left Behind Stand Alone ممکنه دی ال سی باشه؟
اینه پیجش
https://store.playstation.com/#!/en...lone/cid=UP9000-CUSA00553_00-THELASTOFUS00000

آخرین ویرایش:
کسی اطلاع داره سیو بازی ها به ریجن ربط داره یا نه؟مثلا من دیسک ریجن 2 یه بازی رو دارزم،بازی کنم و تا یه جاییش برم بعد خودم بخوام نسخه ریجن 1 رو دانلود کنم،اونم میشناسه همون سیو رو دیگه،درسته؟

کسی اطلاع داره سیو بازی ها به ریجن ربط داره یا نه؟مثلا من دیسک ریجن 2 یه بازی رو دارزم،بازی کنم و تا یه جاییش برم بعد خودم بخوام نسخه ریجن 1 رو دانلود کنم،اونم میشناسه همون سیو رو دیگه،درسته؟

سیو های ریجن های مختلف به هم نمی خورن

خب الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone پیج جدا داره و ریمستر هم یه پیج دیگست برا خرید.الآن he Last of Us: Left Behind Stand Alone رو بخرم ریمسترو ندارم دیگه.درسته؟
این Left Behind Stand Alone ممکنه دی ال سی باشه؟
اینه پیجش
https://store.playstation.com/#!/en...lone/cid=UP9000-CUSA00553_00-THELASTOFUS00000
بله ریمستر ندارید
dlcجداست

• Like
Reactions: ehsas1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or