هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام از کجا میزان باقی مانده پلاس رو ببینم
سلام...
در قسمت داشبور کنسول روی یکی از بازیهای ((( پلاس ))) دکمه آپشن دسته رو بزنید و Information رو انتخاب کنید. جلو قسمت Remaining Time مقدار پلاس رو نوشته...

ممنون من هم واسه ps4 استفاده منی کنم هم ps3 اگه دیس اکتیو کنم برای ps3 باید دوبار اکتیو کنم
و اینکه میگن هکرا از طریق سایت سونی دیس اکتیو میکنن اکانت رو بعد می فروشن
اگه خودتون دی اکتیو کنید تا 6 ماه دیگه دکمه دی اکتیو توی سایت غیر فعاله

سلام دوستان..
من به یه مشکل عجیب در آپدیت بازیهام برخوردم.
چند وقتیه که هر آپدیت جدیدی میام برای یکسری از بازیهام، در همون مرحله preparing to download میمونه و گاها هم که بعد از مدت زیادی شروع به دانلود میکنه با سرعت خیلی خیلی لاکپشتی جلو میره. نزدیک به صفر!
و نکته جالب اینجاست که بازیهاییم دچار این مشکل شدن که ریجن 1 هستن! و در بازیهای ریجن 2 ام بدون مشکل آپدیتهارو دانلود میکنم.
واقعا کلافم کرده این مساله.

ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست و یا راه حلی براش داره بهم بگه.

پیشاپیش ممنون...

خبر فوری و توپ برای همه شما مولتی باز های آنلاین :-c

از ساعت ۱:۳۰ بامداد جمعه، ۴ تیر ۱۳۹۵ تا ساعت ۱:۳۰ بامداد دوشنبه، ۷ تیر ۱۳۹۵ همه بازی های که بخش چند نفره آنلاین دارن رو میتونید رایگان و بدون نیاز به خرید اشتراک پلاس بازی کنید $-)

متن کامل خبر رو اینجا ببینید :

پلی استیشن 4.5 یا نئو

• Like
Reactions: naeim_n1 and ehsas1
سلام دوستان..
من به یه مشکل عجیب در آپدیت بازیهام برخوردم.
چند وقتیه که هر آپدیت جدیدی میام برای یکسری از بازیهام، در همون مرحله preparing to download میمونه و گاها هم که بعد از مدت زیادی شروع به دانلود میکنه با سرعت خیلی خیلی لاکپشتی جلو میره. نزدیک به صفر!
و نکته جالب اینجاست که بازیهاییم دچار این مشکل شدن که ریجن 1 هستن! و در بازیهای ریجن 2 ام بدون مشکل آپدیتهارو دانلود میکنم.
واقعا کلافم کرده این مساله.

ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست و یا راه حلی براش داره بهم بگه.

پیشاپیش ممنون...
سلام...
لینکهای ریجن 1 و 2 با هم متفاوته و به نظر من مشکل از اینترنت شماست...چون ربطی به ریجن بازی به هیچ عنوان نداره...

• Like
Reactions: Imaginative
با نام خدا و سلام
دوستان میخواسم یه کنسول ps4 بخرم و تقریبا اولین کنسولم میشه، احتمالا کارکرده بخوام بخرم.میخواستم بدونم الان بهترین مدلی که پیشنهاد میشه کدومه ؟؟ من کنسول با هارد 2tb ندیدم (این طور که فهمیدم تو مدل ها یا A هستن یا B که میشه 500 یا 1000 گیگ)، اینایی که تو بازاره خودشون هارد رو ارتقا داد!!
سوال دیگم در مورد کنسول هاییه که میگن بازی آفلاین روش داره، اینا چجوریه!! روی اکانت طرف بازی ها نصب شدن!! میتونه اکانت رو رمزش رو تغییر بده و دسترسی رو محدود کنه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام دوستان برای شما پیش اومده دسته بخرین فقط یه ساعت شارژ نگه داره
امکان همچین چیزی هست اصلا، اصلا به همین راحتی باتری دسته خراب میشه؟
دوستان لطفا جواب بدین خیلی حیاتی برام

با نام خدا و سلام
دوستان میخواسم یه کنسول ps4 بخرم و تقریبا اولین کنسولم میشه، احتمالا کارکرده بخوام بخرم.میخواستم بدونم الان بهترین مدلی که پیشنهاد میشه کدومه ؟؟ من کنسول با هارد 2tb ندیدم (این طور که فهمیدم تو مدل ها یا A هستن یا B که میشه 500 یا 1000 گیگ)، اینایی که تو بازاره خودشون هارد رو ارتقا داد!!
سوال دیگم در مورد کنسول هاییه که میگن بازی آفلاین روش داره، اینا چجوریه!! روی اکانت طرف بازی ها نصب شدن!! میتونه اکانت رو رمزش رو تغییر بده و دسترسی رو محدود کنه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز
الان بهترین مدل سری 1216a و 1216B هست که هارداشون یکی 500 گیگ و 1ترا هست
به غیر از اینا هارد دیگه ای نیست مگر اینکه خودشون ارتقا دادن
در مورد بازی ها هم اکانت هکی هست یا اکانت شیر شده که بیشتر همون اکانت هکی هست که تا موقعی که به اینترنت وصل نشید مشکلی نداره ولی اگر به نت وصل بشید امکان بن شدن دستگاه هست و اینکه دیگه نمی تونید بازی کنید

به نظر من دستگاه رو گرفتی بازی ها را به صورت دست دو تهیه کن.اینجوری به صرفه تر هستش و یا اینکه بازی نو بخر و بازی کن هر موقع تموم شد بفروش

سلام دوستان برای شما پیش اومده دسته بخرین فقط یه ساعت شارژ نگه داره
امکان همچین چیزی هست اصلا، اصلا به همین راحتی باتری دسته خراب میشه؟
دوستان لطفا جواب بدین خیلی حیاتی برام
من دسته اضافه خریدم ولی حدودا 6 ساعت شارژ نگه میداره
باطری دسته خراب هستش.از کجا خریدی؟برو ببین دسته رو عوض می کنه؟

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: sadegh-khan
من دسته اضافه خریدم ولی حدودا 6 ساعت شارژ نگه میداره
باطری دسته خراب هستش.از کجا خریدی؟برو ببین دسته رو عوض می کنه؟
من دستگاه دست ذو خریدم طرف گفت در حد آک از دسه هم استفاده نکردم حالا دسته رو فروختم به یه بنده خدایی می گه یه ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی دونم دیگه کی راست می گه!!!

دسته ی PS4 دیفالت باید 8 ساعت شارژ نگه داره تا کاملا خاموش بشه. اگه زیر 8 ساعت دسته ــتون کلا خاموش میشه و 100% به شارژ نیاز پیدا میکنه مشکل داره.

سلام
جریان این بازی های ۳۰ هزار تومنی دیجیتالی چیه؟ که میگن میشه آنلاین هم بازی کرد؟
آیا قابل اعتماد؟
داستان از این قراره که با یه اکانت PSN میان مثلا 30 تا بازی رو میخرن و بعدش به صورت افلاین روو کنسول میارنش بالا! اما به محض اینکه شما انلاین بشی خطر بن شدن دستگاه هست و ممکنه حتی کنسولت کلا بن بشه و حتی دیگه نتونی افلاین بازی کنی. البته یه سری کلاش و دزد میان تضمین میکنن که تا یکسال اگه دستگاه بن شد فلان میکنیم و خسارت میدیم و این حرفا که البته همش دروغه. یکی از دوستای من دستگاهش بن شده رفته پیش طرف، بعد یارو بهش گفته بن شدن دستگاهت ربطی به بازیهای دیجیتالی نداره و به خاطر اینکه ایران تحریم شده کنسولت بن شده :|

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or