4058423
کاربر سایت
اولین مدل میشه ریجن 3 و دومی ریجن 2کسی میدونه تفاوت مدل Chu 1206 با Chu 1216 چیه؟؟
تفاوتیشون فقط همینه !
اولین مدل میشه ریجن 3 و دومی ریجن 2کسی میدونه تفاوت مدل Chu 1206 با Chu 1216 چیه؟؟
سلام...سلام از کجا میزان باقی مانده پلاس رو ببینم
سلام...salam alan ps store offer zade ta ruze 21june yaani to khode ruze 21ham mishhe az takhfifa estefade kard vo az 22 offer tamum mishe ya offer az 21 tamum mishe?
اگه خودتون دی اکتیو کنید تا 6 ماه دیگه دکمه دی اکتیو توی سایت غیر فعالهممنون من هم واسه ps4 استفاده منی کنم هم ps3 اگه دیس اکتیو کنم برای ps3 باید دوبار اکتیو کنم
و اینکه میگن هکرا از طریق سایت سونی دیس اکتیو میکنن اکانت رو بعد می فروشن

سلام...سلام دوستان..
من به یه مشکل عجیب در آپدیت بازیهام برخوردم.
چند وقتیه که هر آپدیت جدیدی میام برای یکسری از بازیهام، در همون مرحله preparing to download میمونه و گاها هم که بعد از مدت زیادی شروع به دانلود میکنه با سرعت خیلی خیلی لاکپشتی جلو میره. نزدیک به صفر!
و نکته جالب اینجاست که بازیهاییم دچار این مشکل شدن که ریجن 1 هستن! و در بازیهای ریجن 2 ام بدون مشکل آپدیتهارو دانلود میکنم.
واقعا کلافم کرده این مساله.
ممنون میشم اگر کسی میدونه مشکل از کجاست و یا راه حلی براش داره بهم بگه.
پیشاپیش ممنون...
سلام دوست عزیزبا نام خدا و سلام
دوستان میخواسم یه کنسول ps4 بخرم و تقریبا اولین کنسولم میشه، احتمالا کارکرده بخوام بخرم.میخواستم بدونم الان بهترین مدلی که پیشنهاد میشه کدومه ؟؟ من کنسول با هارد 2tb ندیدم (این طور که فهمیدم تو مدل ها یا A هستن یا B که میشه 500 یا 1000 گیگ)، اینایی که تو بازاره خودشون هارد رو ارتقا داد!!
سوال دیگم در مورد کنسول هاییه که میگن بازی آفلاین روش داره، اینا چجوریه!! روی اکانت طرف بازی ها نصب شدن!! میتونه اکانت رو رمزش رو تغییر بده و دسترسی رو محدود کنه!!
ممنون میشم راهنماییم کنید
من دسته اضافه خریدم ولی حدودا 6 ساعت شارژ نگه میدارهسلام دوستان برای شما پیش اومده دسته بخرین فقط یه ساعت شارژ نگه داره
امکان همچین چیزی هست اصلا، اصلا به همین راحتی باتری دسته خراب میشه؟
دوستان لطفا جواب بدین خیلی حیاتی برام
من دستگاه دست ذو خریدم طرف گفت در حد آک از دسه هم استفاده نکردم حالا دسته رو فروختم به یه بنده خدایی می گه یه ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی دونم دیگه کی راست می گه!!!من دسته اضافه خریدم ولی حدودا 6 ساعت شارژ نگه میداره
باطری دسته خراب هستش.از کجا خریدی؟برو ببین دسته رو عوض می کنه؟
دسته را خودت استفاده نکرده بودی؟من دستگاه دست ذو خریدم طرف گفت در حد آک از دسه هم استفاده نکردم حالا دسته رو فروختم به یه بنده خدایی می گه یه ساعت بیشتر شارژ نگه نمی داره نمی دونم دیگه کی راست می گه!!!
داستان از این قراره که با یه اکانت PSN میان مثلا 30 تا بازی رو میخرن و بعدش به صورت افلاین روو کنسول میارنش بالا! اما به محض اینکه شما انلاین بشی خطر بن شدن دستگاه هست و ممکنه حتی کنسولت کلا بن بشه و حتی دیگه نتونی افلاین بازی کنی. البته یه سری کلاش و دزد میان تضمین میکنن که تا یکسال اگه دستگاه بن شد فلان میکنیم و خسارت میدیم و این حرفا که البته همش دروغه. یکی از دوستای من دستگاهش بن شده رفته پیش طرف، بعد یارو بهش گفته بن شدن دستگاهت ربطی به بازیهای دیجیتالی نداره و به خاطر اینکه ایران تحریم شده کنسولت بن شدهسلام
جریان این بازی های ۳۰ هزار تومنی دیجیتالی چیه؟ که میگن میشه آنلاین هم بازی کرد؟
آیا قابل اعتماد؟