هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

نه rebuild data base هیچ چیزی رو پاک نمیکنه
این گزینه دقیقا کجاست؟
من پیداش نکردم

دوستان بنظرتون دسته ps4 ابیش قشنگتره یا قرمزش؟مشکی به ابی بیشتر میاد یا قرمز؟
دسته رنگی سلیقه ای هست
ادم که نباید به سلیقه مردم زندگی کنه
هر کدوم رو دوست داری بخر
هر چند رنگ کنسول زیاد مهم نیست چون باید یه محافظ ژله ای برای بخری که دیگه رنگ کنسول به چشم نمیاد

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: ehsas1
دوستان بنظرتون دسته ps4 ابیش قشنگتره یا قرمزش؟مشکی به ابی بیشتر میاد یا قرمز؟
مصطفی از اون سوالا بودا!!:smile::wink:

نظر شخصی: رنگ مشکی از همه قشنگ تره
هیچ وقت از مد هم نمی افته
قرمز و آبی و اینا بچگونه هستن یکم

البته تهش سلیقه یه چیز فردی و شخصیه

• Like
Reactions: NINJѦ and Shr776
چطور میشه از خوده store فیلم یا سریال ها رو دید؟
چون در حالت عادی میگه که نمیتونم بهشون دسترسی پیدا کنم حتا اپیزود های مجانی یا سریال powers که با plus مجانیه

دوستان توی این انجمن یا هرجای جای دیگه ، جایی سراغ دارید که به طور کامل این ظرفیت یک و دو و سه و نحوه ساز و کار هرکدوم رو توضیح مفصل و دقیق داده باشه؟؟؟

دوستان وقت بخیر
یه اتفاق جالب واسم افتاده و برام یه سوال پیش اومده
من اکانت اصلیم آمریکاست و یه اکانت کانادا هم خریدم که ظرفیت 3 هست که روش درایورکلابه و بازی میکنم(حدود 9ماهی میشه).حالا خواستم دموی فارکرای 4 رو روی اکانت امریکام دانلود کنم بازی کنم تا ببینم اگه خوشم اومد بخرمش.حدود 22گیگ دیتارو دارم با psx دانلود میکنم.حالا اون اتفاقه اینه که امشب رفتم تو نسخه وب استور سونی دیدم تو اون اکانت کانادا که درایور کلاب روشه فارکرای 4 هم خریده شده مثه اینکه.حالا سوال من اینه.این دیتایی که دارم دانلود میکنم برای نسخه دمو هست یا کامل؟(دمو رو تو اکانت امریکا زدم دانلود بشه)اینم عکسشه
اگه فارکرای 4 خریده شده اینهمه دانلود نکنیم که آخرش دمو باشه.اینم عکس

اما داخل خود استور تو صفحه فارکرای 4 ننوشته که خریداری شده.جریان چیه؟

با سلام دوستان...

امروز بنده یه گیفت کارت 10 پوندی خریدم و ریدیمش کردم اما وقتی خواستم باهاش پلاس یه ماه از استور بخرم گزینه خرید بین گزینه ها نبود و میگفت اول باید Subscribe کنم و اطلاعات کریدیت کارت بهش بدم تا گزینه خرید فعال بشه.

واقعا راسته این قضیه؟ چون من دیگه تو والتم پول پلاس رو دارم!!!!

باید چیکار کنم؟

دوستان عزیز یه مشکل عجیب در بازی GTA V پیش اومده برای من اینه که احساس می کنم هنگام تیراندازی باید بیشتر R2 رو نگه دارم ، گاهی اوقات هم اصلاً شلیک نمی کنه یا دیر انجام میشه، جالب اینجاست که در رانندگی مشکلی نداره این کلید، حتی با بازی های دیگه مثل cod هم چک کردم عملکرد R2 خوب بود مثل سابق
بنظر شما مشکل کجاست؟ اگه دسته مشکل داره چرا فقط همین یه مورد هست

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان عزیز یه مشکل عجیب در بازی GTA V پیش اومده برای من اینه که احساس می کنم هنگام تیراندازی باید بیشتر R2 رو نگه دارم ، گاهی اوقات هم اصلاً شلیک نمی کنه یا دیر انجام میشه، جالب اینجاست که در رانندگی مشکلی نداره این کلید، حتی با بازی های دیگه مثل cod هم چک کردم عملکرد R2 خوب بود مثل سابق
بنظر شما مشکل کجاست؟ اگه دسته مشکل داره چرا فقط همین یه مورد هست

البته من gta v رو روی ps4 بازی نکردم تا الان ولی شما مطمئن هستی که توی تنظیماتش نرفتی یه وقت حساسیت دکمه رو دست کاری کنی؟؟ میخوای برو تنظیمات کنترلر رو یه بار ریست کن شاید درست شد
ضمن اینکه اکثر مشکلای عجیب و غریب اینجوری با آپدیت بازی یا شایدم با آپدیت فریمور دستگاه حتی ، درست میشن

• Like
Reactions: Ezio96
البته من gta v رو روی ps4 بازی نکردم تا الان ولی شما مطمئن هستی که توی تنظیماتش نرفتی یه وقت حساسیت دکمه رو دست کاری کنی؟؟ میخوای برو تنظیمات کنترلر رو یه بار ریست کن شاید درست شد
ضمن اینکه اکثر مشکلای عجیب و غریب اینجوری با آپدیت بازی یا شایدم با آپدیت فریمور دستگاه حتی ، درست میشن

نه اصلاً تنظیمات رو تغییر ندادم، با این حال جهت اطمینان یکبار Restore Defaults کرده بودم اما درست نشد، مثلاً در شلیک پشت سر هم پیش میاد که وقفه می افته !
من همیشه آپدیت ها رو نصب می کنم

عجیبه.....

نه اصلاً تنظیمات رو تغییر ندادم، با این حال جهت اطمینان یکبار Restore Defaults کرده بودم اما درست نشد، مثلاً در شلیک پشت سر هم پیش میاد که وقفه می افته !
من همیشه آپدیت ها رو نصب می کنم

واقعا عجیبه
فقط هم توی همین بازی و توی همین مورد گیر داره ؟؟؟
احیانا اسلحه هه که مدلش اینجوری نیست که چند تا تیر با هم بزنه بعد مکث کنه ، کاش چندتا تفنگ رگباری دیگه رو هم امتحان کنی ببینی اونام همینطورن یا نه ؟

عجیبه.....

واقعا عجیبه
فقط هم توی همین بازی و توی همین مورد گیر داره ؟؟؟
احیانا اسلحه هه که مدلش اینجوری نیست که چند تا تیر با هم بزنه بعد مکث کنه ، کاش چندتا تفنگ رگباری دیگه رو هم امتحان کنی ببینی اونام همینطورن یا نه ؟

با مدل های مختلف امتحان کردم، حتی رگباری ها هم اینطوری هست
بازی های دیگه مشکل نداره بازی بیشتر از cod فکر نکنم باشه که استفاده ی R2 داشته باشه درست کار میکنه
خودم هم خیلی گیج شدم، حتی یه new game رو آوردم شاید در اینحالت درست بشه اما بازهم مشکل داره در تیر اندازی

دوستان میخواستم بدونم استفاده از اکانت های ترکیبی ظرفیت 2با قابلیت آنلاین بازی کردن و اینکه احتیاط داشته باشیم با صرفه هست و مشکل بن شدن نداره؟؟بازی هاش وقتی دیتاشو داشته باشیم با صرفه تره خیلی/ پیشنهادتون دوستان برای بازی دیجیتالی گیفت کارته یا همین اکانتهای ترکیبی؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or