afshinranj
کاربر سایت
هنوز هیچی معلوم نیست ولی اگر همچین کاری انجام بده کمپانی منفوری میشهدوستان اين قضيه سري جديد كنسول pa4 چيه كه از 4k هم پشتيباني ميكنه؟!
واقعا همچين كاري ميخواد سوني بكنه ؟!
هنوز هیچی معلوم نیست ولی اگر همچین کاری انجام بده کمپانی منفوری میشهدوستان اين قضيه سري جديد كنسول pa4 چيه كه از 4k هم پشتيباني ميكنه؟!
واقعا همچين كاري ميخواد سوني بكنه ؟!
این گزینه دقیقا کجاست؟نه rebuild data base هیچ چیزی رو پاک نمیکنه
دسته رنگی سلیقه ای هستدوستان بنظرتون دسته ps4 ابیش قشنگتره یا قرمزش؟مشکی به ابی بیشتر میاد یا قرمز؟
مصطفی از اون سوالا بودا!!:smile::wink:دوستان بنظرتون دسته ps4 ابیش قشنگتره یا قرمزش؟مشکی به ابی بیشتر میاد یا قرمز؟
من یکی مشکلی دارم و یکی آبی چون با هدست گلد و کاور بازیها یه جورهایی رنگ آبی ست هست ولی از زیبایی رنگ قرمز هم نمیشه گذشتدوستان بنظرتون دسته ps4 ابیش قشنگتره یا قرمزش؟مشکی به ابی بیشتر میاد یا قرمز؟

دوستان عزیز یه مشکل عجیب در بازی GTA V پیش اومده برای من اینه که احساس می کنم هنگام تیراندازی باید بیشتر R2 رو نگه دارم ، گاهی اوقات هم اصلاً شلیک نمی کنه یا دیر انجام میشه، جالب اینجاست که در رانندگی مشکلی نداره این کلید، حتی با بازی های دیگه مثل cod هم چک کردم عملکرد R2 خوب بود مثل سابق
بنظر شما مشکل کجاست؟ اگه دسته مشکل داره چرا فقط همین یه مورد هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته من gta v رو روی ps4 بازی نکردم تا الان ولی شما مطمئن هستی که توی تنظیماتش نرفتی یه وقت حساسیت دکمه رو دست کاری کنی؟؟ میخوای برو تنظیمات کنترلر رو یه بار ریست کن شاید درست شد
ضمن اینکه اکثر مشکلای عجیب و غریب اینجوری با آپدیت بازی یا شایدم با آپدیت فریمور دستگاه حتی ، درست میشن
نه اصلاً تنظیمات رو تغییر ندادم، با این حال جهت اطمینان یکبار Restore Defaults کرده بودم اما درست نشد، مثلاً در شلیک پشت سر هم پیش میاد که وقفه می افته !
من همیشه آپدیت ها رو نصب می کنم
Sent from my iPhone using Tapatalk
عجیبه.....
واقعا عجیبه
فقط هم توی همین بازی و توی همین مورد گیر داره ؟؟؟
احیانا اسلحه هه که مدلش اینجوری نیست که چند تا تیر با هم بزنه بعد مکث کنه ، کاش چندتا تفنگ رگباری دیگه رو هم امتحان کنی ببینی اونام همینطورن یا نه ؟