هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان وقت بخیر
یه اتفاق جالب واسم افتاده و برام یه سوال پیش اومده
من اکانت اصلیم آمریکاست و یه اکانت کانادا هم خریدم که ظرفیت 3 هست که روش درایورکلابه و بازی میکنم(حدود 9ماهی میشه).حالا خواستم دموی فارکرای 4 رو روی اکانت امریکام دانلود کنم بازی کنم تا ببینم اگه خوشم اومد بخرمش.حدود 22گیگ دیتارو دارم با psx دانلود میکنم.حالا اون اتفاقه اینه که امشب رفتم تو نسخه وب استور سونی دیدم تو اون اکانت کانادا که درایور کلاب روشه فارکرای 4 هم خریده شده مثه اینکه.حالا سوال من اینه.این دیتایی که دارم دانلود میکنم برای نسخه دمو هست یا کامل؟(دمو رو تو اکانت امریکا زدم دانلود بشه)اینم عکسشه
اگه فارکرای 4 خریده شده اینهمه دانلود نکنیم که آخرش دمو باشه.اینم عکس

اما داخل خود استور تو صفحه فارکرای 4 ننوشته که خریداری شده.جریان چیه؟

کسی نمیدونه دوستان؟

دوستان این تفاوت ریجن ها تو چی هست؟؟
ریجن ها کلا یک نوع منطقه بندی برای انتشار هست.
تفاوت اساسی شون در این که برای مثال اگه شما اکانت ریجن ۱(آمریکا ) بسازید بازی ریجن دو میتوانید اجرا کنید ولی برای خرید دی ال سی حتما باید ریجن اکانت و بازی یکی باشه.
و این که برای اجرای دیسک های فیلم بلورری حتما باید ریجن فیلم و دستگاه یکی باشه.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

دوستان توی این انجمن یا هرجای جای دیگه ، جایی سراغ دارید که به طور کامل این ظرفیت یک و دو و سه و نحوه ساز و کار هرکدوم رو توضیح مفصل و دقیق داده باشه؟؟؟

کسی سراغ نداشت؟
احیانا کسی حوصله توضیح کامل داره اینجا توضیح بده؟؟

با مدل های مختلف امتحان کردم، حتی رگباری ها هم اینطوری هست
بازی های دیگه مشکل نداره بازی بیشتر از cod فکر نکنم باشه که استفاده ی R2 داشته باشه درست کار میکنه
خودم هم خیلی گیج شدم، حتی یه new game رو آوردم شاید در اینحالت درست بشه اما بازهم مشکل داره در تیر اندازی

Sent from my iPhone using Tapatalk

این دیگه واقعا من نمیدنم
یکی دیگه بیاد راهنمایی کنه:tearsofjoy:

• Like
Reactions: Ezio96
کسی نمیدونه دوستان؟

خب دمو رو زده خریداری کردین دیگه :D :| شما تم آواتار دمو بازی هرچی که از استور میگیرین رو تو Purchase History میزنه حتی اگر رایگان بوده باشه

اون دیتای کامل بازی هست ولی چون نسخه کامل بازی رو نخریدین فقط به محتوای دمو دسترسی دارید و اگر بعدا خواستین بخرین دیگه دانلود جدا گونه بازی نداره و همون به Full Game ارتقا پیدا میکنه

• Like
Reactions: ehsas1
خب دمو رو زده خریداری کردین دیگه :D :| شما تم آواتار دمو بازی هرچی که از استور میگیرین رو تو Purchase History میزنه حتی اگر رایگان بوده باشه

اون دیتای کامل بازی هست ولی چون نسخه کامل بازی رو نخریدین فقط به محتوای دمو دسترسی دارید و اگر بعدا خواستین بخرین دیگه دانلود جدا گونه بازی نداره و همون به Full Game ارتقا پیدا میکنه
از کجا بفهمم چه بازیهایی با اکانت خریداری شده؟بازی فول
تو لایبرری بازیهای اکانت منم هست نمیشه تشخیص داد که کدوم برا کدوم اکانته.جای دیگه ای نیست که نشون بده؟

هر کی از دوستان بتونه این سوال رو جواب بده لطف خیلی بزرگی در حق بنده کرده...واقعا نمیدونم چیکار کنم!
دوست عزیز من امروز 10 دلاری اکانتم رو شارژ کردم و بازی خریدم
بین گزینه ها redeem gift card رو انتخاب کردم و بازی رو خریدم ...برا من ریجن1 هست اکانتم و برا شما 2 ...در مورد 2 اطلاعی ندارم
یا اینکه از طریق pc و از استور سونی خرید کنی در غیر این صورت میتونی vp-n رو pc استفاده کنی و اونطوری هم امتحان کنی
چنین مشکلی برا ps4 بر خلاف one به وجود نیومده

دوستان من چند بازی اکانتی هکی خریدم ویوزر وپسورداکانت ترکیبی را هم دارم
وبازی رو دانلود ونصب کردم،حالا میخوام هارد کنسول را عوض کنم، ایا دوباره میشه بازیها را ادد کنم تو کنسول ونصب کنم وبازی کنم؟؟؟؟؟

دوستان من چند بازی اکانتی هکی خریدم ویوزر وپسورداکانت ترکیبی را هم دارم
وبازی رو دانلود ونصب کردم،حالا میخوام هارد کنسول را عوض کنم، ایا دوباره میشه بازیها را ادد کنم تو کنسول ونصب کنم وبازی کنم؟؟؟؟؟
این مورد بستگی به اکانت داره چون اگر بک اپ هم بگیرید و دوباره روی هارد جدید کنسول بریزید بار اول ازتون اکانت رو میخاد با وارد کردنش اگه اکانت مشکلی نداشته باشه مشکلی به وجود نمیاد

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk

دوستان به مشکل بر خوردم
میخوام قابلیت آپلود آتوماتیک تو قسمت سیو به فضای ابری رو فعال کنم میگه باید بری اکانتت رو روی کنسولت پرایمری کنی ولی وقتی میرم تو قسمت پلی استیشن نتورک و گزینه اکتیو کردن پرایمری قبول نمیکنه میگه شما روی دستگاه دیگه هستی نمیشه اکتیو کنید و تو این مایه ها در صورتی که من اکانتم رو به کسی ندادم
ممنون میشم راهنمایی کنید

کسی نمیدونه دوستان؟
اينكه زماني كه ميري تو استور و هنوز انگار بازي خريداري نشده و قيمت بهت ميده با اينكه بازي رو هاردته كاملا عاديه چون اون نسخه شما به احتمال زياد با اون نسخه روي استور فرق داره يا اينكه اون به همواه آپديت يا دي ال سي هستش اما بازي شما نه !

• Like
Reactions: ehsas1
اينكه زماني كه ميري تو استور و هنوز انگار بازي خريداري نشده و قيمت بهت ميده با اينكه بازي رو هاردته كاملا عاديه چون اون نسخه شما به احتمال زياد با اون نسخه روي استور فرق داره يا اينكه اون به همواه آپديت يا دي ال سي هستش اما بازي شما نه !
خب الان من اون نسخه ای رو که اونجا زده چطوری تو استور پیدا کنم؟سرچ و دسته بندی هم کردم بازم قیمت خورده بود

این مورد بستگی به اکانت داره چون اگر بک اپ هم بگیرید و دوباره روی هارد جدید کنسول بریزید بار اول ازتون اکانت رو میخاد با وارد کردنش اگه اکانت مشکلی نداشته باشه مشکلی به وجود نمیاد

فرستاده شده از SM-N920Cِ من با Tapatalk
لایسنس پروفایلا و اونایی که active شده نمیپرن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or