هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان
بعضی از این اکانتهای هکی وقتی بازی رو دانلود میکنی میخواد نصب بشه ارور میده که Cannot Install
حتی بازی رو از خود کنسول و اکانت طرف دانلود میکنی باز این ارور موقع نصب دیده میشه
راه حلی برای برطرف شده مشکل هست؟
حتی با ریستور کردن لایسنس هم مشکل برطرف نشد

با تشکر
ربطی ب هکی یا غیر هکی بودن نداره
شما هارد دیسکت بهم ریز شده یعنی زیاد بازی نصب کردی پاک کردی در اصطلاع بهش میگن فرگمنشن Fragmentation (computing) - Wikipedia, the free encyclopedia
بهتره ی بار ریبلید دیتا بیس انجام بدی
اگر جواب نداد مجبوری هاردت رو فرمت کنی

با PSX انتقال میدی هم این ارور میاد؟
والا من مستقیم از خود اکانت و استور زدم دانلود ولی چند روزی طول کشید که دانلود بشه
با پی اس ایکس هنوز نزدم چون دیتای خامش رو ندارم ولی یکی از دوستان میگفت ممکنه اکانت خراب باشه و برای اونم چنین موردی پیش اومده
خب اگه اینطور باشه که مثلا 40 گیگ دانلود کنیم و ارور بده که کل پول هدر میره

ربطی ب هکی یا غیر هکی بودن نداره
شما هارد دیسکت بهم ریز شده یعنی زیاد بازی نصب کردی پاک کردی در اصطلاع بهش میگن فرگمنشن Fragmentation (computing) - Wikipedia, the free encyclopedia
بهتره ی بار ریبلید دیتا بیس انجام بدی
ریبویلد دیتا بزنم بقیه بازیها پاک نمیشن چون روی هاردم به قول شما دمو زیاد دانلود کردم و پاک کردم و اینکه دیتای خام برخی بازیهایی که خریدم رو هم ندارم
اگه ریبویلد بزنم که بقیه بازیها نمیپره؟

سلام به همه
امیدوارم تا اینجا تعطیلات به همه خوش گذشته باشه:wink::kissingheart:

1- من tlou remastered رو دارم ، تمومش هم کردم ؛ ریجن بازیه 2 هست ولی ریجن آکانت من 1 توی قسمت دانلود dlc بازی که میرم میزنه چیزی یافت نشد ؛ احتمالا" بخاطر همین تفاوت ریجن بازی باشه ؛ امکانش هست که من برم یه آکانت ریجن 2 بسازم از اون آکانته dlc ها رو دانلود کنم؟؟ بعد اگه این جوری بشه ؛ آیا از طریق این آکانت جدیده سیو های روی اون یکی آکانتم هم قابل استفاده هست ؟

2- یه سایت تست سرعت اینترنت میدید برم سرعت نتم رو آزمایش کنم نتیجش رو بهتون بدم شما ببینید آیا بدرد آنلاین بازی کردن tlou میخوره یا نه
؟؟

پیشاپیش ممنونم

1- بله میتونی اینکار رو بکنی، یه اکانت ریجن2 بساز و Primaryش کن از طریق اون DLCها رو بخر و نصب کن. بعدش روی اکانت اصلی خودت بازی کن
ولی بگم DLCهای بازی پولین و برای ریجن2 باید Gift Card پوند بخری یه مقدار گرون در میاد

2- شما توی قسمت سرچ ویندوز cmd رو تایپ کن بعد اجراش کن و اینو توش تایپ کن ping 8.8.8.8 -t
بعد بزار چند خط که گذشت نگاه کن ببین اگر جلوی time کمتر از 150 بود و Timed out هم نداشتی خیلی راحت میتونی آنلاین بزنی

ps4 میتونه محتوای 4k پخش کنه ؟؟الان بلو ری 4kبزاریم پخش میکنه؟

نه، نه
شایعاتی هست که یک نسخه جدید ازش معرفی می شه که این کار رو می کنه، فعلا در حد شایعست اما منابع مختلف خبری دارن از وجود PS4 جدیدی خبر می دن

بعد کلا روی کنسول های سونی به عنوان پلیر چندان حساب نکنید، ساپورت فرمت و کدک فوق العاده پایینی دارن. نهایتا کار یک Blu-ray Player خیلی معمولی رو براتون انجام می ده و نمایش زیر نویس فارسی هم در اون داستان های خودش رو داره

• Like
Reactions: ehsas1 and sadegh93
نه، نه
شایعاتی هست که یک نسخه جدید ازش معرفی می شه که این کار رو می کنه، فعلا در حد شایعست اما منابع مختلف خبری دارن از وجود PS4 جدیدی خبر می دن

بعد کلا روی کنسول های سونی به عنوان پلیر چندان حساب نکنید، ساپورت فرمت و کدک فوق العاده پایینی دارن. نهایتا کار یک Blu-ray Player خیلی معمولی رو براتون انجام می ده و نمایش زیر نویس فارسی هم در اون داستان های خودش رو داره
خب اون بول ری ک شما میگی از این معمولیاس درسته؟؟یعنی 4k پخش نمیکنه درسته؟؟
ویدئو اگه دانلود کنیم اون چطور؟؟میتون پخش کنه یا ن ؟؟
چون من خیلی جاها دیدم نوشته بود ک میتونه محتوای 4kپخش کنه

والا من مستقیم از خود اکانت و استور زدم دانلود ولی چند روزی طول کشید که دانلود بشه
با پی اس ایکس هنوز نزدم چون دیتای خامش رو ندارم ولی یکی از دوستان میگفت ممکنه اکانت خراب باشه و برای اونم چنین موردی پیش اومده

ریبویلد دیتا بزنم بقیه بازیها پاک نمیشن چون روی هاردم به قول شما دمو زیاد دانلود کردم و پاک کردم و اینکه دیتای خام برخی بازیهایی که خریدم رو هم ندارم

نه هیچ جوره اکانت خراب نمیشه مگه اینکه اکانت بن شه یا طرف پسوردشو عوض که، حتی وقتی پیغام Cannot Download میاد میشه دیتا انتقال داد، توی ساععت های مختلف روز امتحان کنید درست میشه

به نظرم دیتاشو پیدا کنید با PSX منتقل کنید بهترین راهه

نه هیچ جوره اکانت خراب نمیشه مگه اینکه اکانت بن شه یا طرف پسوردشو عوض که، حتی وقتی پیغام Cannot Download میاد میشه دیتا انتقال داد، توی ساععت های مختلف روز امتحان کنید درست میشه
البته منظور من از ریبویلد کردن این بود که بعد از اینکار بازیهای اکانت خودم از بین نرن
؟
یا سیو بازیهای قبلیم پاک نشن؟

سلام
دوستان چندین سوال دارم قبل خریدن ps4
1 : راست حسینی ps4 بهتره یا 1 xbox ?
2:از نظر قیمت و کپی خور بودن ps4 بهتر یا xbox1
3:فیزیکی و دیجیتالی چیه ؟
4:اکانت که میفروشن چطوریاس ؟ مثلا من یه اکانت بخرم میتونم هم افلاین بازی کنم هم انلاین ؟ اگه صاحابش بفهمه امکان داره کنسول بن بشه ؟
5:تا چند سال ps4 پشتیبانی میشه ؟ یعنی تا چند سال بازی براش میاد ؟
6: میگن قرار ps4.5 بیاد ؟ راسته ؟
7: کدوم مدل و کدوم رجین از همه بهتره ؟؟؟؟؟ اینو حتما بگید

1- بله میتونی اینکار رو بکنی، یه اکانت ریجن2 بساز و Primaryش کن از طریق اون DLCها رو بخر و نصب کن. بعدش روی اکانت اصلی خودت بازی کن
ولی بگم DLCهای بازی پولین و برای ریجن2 باید Gift Card پوند بخری یه مقدار گرون در میاد

2- شما توی قسمت سرچ ویندوز cmd رو تایپ کن بعد اجراش کن و اینو توش تایپ کن ping 8.8.8.8 -t
بعد بزار چند خط که گذشت نگاه کن ببین اگر جلوی time کمتر از 150 بود و Timed out هم نداشتی خیلی راحت میتونی آنلاین بزنی

ممنون
این پرایمری کردن یه آکانت یعنی چی؟؟
میدونم چطوریه ، سوالم اینه که وقتی یه آکانت پرایمری میشه ، دقیقا اون آکانته چه ویژگی خاصی پیدا میکنه؟؟

سلام
دوستان چندین سوال دارم قبل خریدن ps4
1 : راست حسینی ps4 بهتره یا 1 xbox ?
2:از نظر قیمت و کپی خور بودن ps4 بهتر یا xbox1
3:فیزیکی و دیجیتالی چیه ؟
4:اکانت که میفروشن چطوریاس ؟ مثلا من یه اکانت بخرم میتونم هم افلاین بازی کنم هم انلاین ؟ اگه صاحابش بفهمه امکان داره کنسول بن بشه ؟
5:تا چند سال ps4 پشتیبانی میشه ؟ یعنی تا چند سال بازی براش میاد ؟
6: میگن قرار ps4.5 بیاد ؟ راسته ؟
7: کدوم مدل و کدوم رجین از همه بهتره ؟؟؟؟؟ اینو حتما بگید

1-پی اس 4 شک نکن
2_ کپی خور ک هیچ کدوم نشدن ولی قیمت بازی های ps4 و مناسب تر هست و بیشتر پیدا میشن
3_بازی فیزیکی خریدن یعنی خود بازی شامل جعبه و حلقه بازی رو میخری ولی دیحتالی یعنی آنلاین میخری و یه کو بهت میده و باید دیتاش رو هم یا دان کنی یا جدا تهیه کنی
4_اطلاع کامل ندارم
5_اطلاع کامل ندارم ولی قاعدتا باید دست کم 5 سال دیگه ps5 معرفی بشه
6_هنوز اطلاعات دقیقش از منابع رسمی فاش نشده ولی احتمالا یه مدل قوی تر ازps4 باشه واسه کسایی که ps vr راضیشون نمیکنه و میخوان یه چیزی در حد واقیت مجازی ریفت داشته باشن
7_ ریجن کنسول اصلا مهم نیست هر کنسولی که خوش قیمت تر بود بخر ، ریجن آکانتی که میسازی مهمه
مدل کنسول هم الان توذهنم نیست ، اون جدیدتره رو باید بخری که سر و صدا و گرم شدنش کمتر باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirzadafshar

نه rebuild data base هیچ چیزی رو پاک نمیکنه
توصیه اکید میشه بجای دانلود با ps4 با pc دانلود کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or