هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان قصد خرید دارم ولی تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم اگه میشه راهنمایی کنید.در مورد خریدن دست دوم هم اگه میشه راهنمایی کنید که ممکنه مشکلی داشته باشه دستگاه یا نه؟
پست های من رو بخون، تمام اطلاعات توشه و کفایت می کنه ( :d )

دست دوم خواستی بخری،ترجیحا مدل های 1116 رو خریداری کن (سری 1100 بهش می گن).چون مدل 1216 هم جدیده (سری1200) ولی دست دومش گیر نمیاد.سری 1016 (سری 1000) پیشنهاد نمی دم بخری یوقت خدایی نکرده یه مشکلی داشته باشه چون خیلی قدیمیه.

با سلام

1- اگر دو نفر اکانت امریکا داشته باشن و هر دو مثلا بازی یکسانی رو داشته باشن
اگر من یوزر و رمز اکانت امریکام رو بدم به دوستم ، ایا دوستم میتونه از خونه خودشون ادامه بازی من رو بره و مثلا برای من تروفی خاصی رو بگیره؟

2- بهترین بازی امسال یعنی بازی برتر سال 2015 چی بوده تا حالا؟
امکانش هست بهترین بازی سال 2014 رو هم معرفی کنید؟
فکر کنم لست او اس هم بازی برتر یکی از سالهای قبل بوده درسته؟

3- دوستانی که پلاس دارن به نظرشون میشه به بازیهای پلاس دلخوش کرد؟
تا اونجاییکه من تو این چند ماه دیدم به جز درایو کلاب و همین والکینگ دد بازی زیاد دلچسبی برای پلاس نیومده
هر چند فکر میکنم با داشتن یه پلاس بشه حداقل ماهی 3 بازی رایگان داشت که در طول سال حداقل 30 تا بازی میشه و معمولا هم اکثر بازیها حداقل 10 دلار تا 20 دلار هستن که روی هم حداقل بین 300 تا 400 دلاری ارزش بازیهای پلاس در طول سال میشه که فکر کنم یه جورایی ارزش 50 دلاری که براش هزینه کنیم رو داره البته به شرطی که حداقل ماهی یه بازی دلچسب داشته باشن
نظر دوستان خبره در این مورد چیه؟

با تشکر

دوستان بازي هايي كه روي پلاس رايگان هست ارزشش رو داره كه بخرم يه اكانت يه ساله
سوال بعدي تو ماه بعدي بازي هاي ماه قبل ميپره؟

Sent from my HTC Ruby using Tapatalk
اره واقعا پلاس ارزش داره بگیری همین لذت انلاین بازی کردن یه دنیاست
شما اگر بازیرو دان کنی تا هر وقت که پلاس داشته باشی هستش اگر هم نت اندازش نداری میتونی بزاری 1 مگ ازش بره تا بزی بیاد به لایبرری و همیشه هستش

سلام دوستان
آیا میشه هارد اکسترنال به دستگاه وصل کرد و به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کرد؟
درود خیر نمیشه ولی یک مدل هارد هست روی PS4 نصب نیشه که اون هم فکر نکنم تو ایران گیر بیاد

Last edited by a moderator:
سلام
دوستان کارت پلاس رو حتما باید یا 3 ماهه بخری یا 1 ساله ؟
آخه من یه بازی دارم که فقط میخوام یکم از بخش آنلاینش رو بازی کنم و به غیر اون بازی های دیگم فقط آفلاینه به خاطر همین نمیخوام 70 تومن پول اکانت 3 ماهه بدم
راهی که قانونی باشه وجود داره که بشه اکانت پلاس 15 روزه خرید یا رایگان دریافت کرد

من اگه بازیم ریجن 2 باشه ولی اکانت اصلیم 1 باشه برای خرید dlc اون بازی مجبورم برم اکانت ریجن 2 بسازم حالا سوالم اینجاست چیکار باید بکنم که تروفی هام روی اکانت اصلیم که 1 هست ثبت بشه نه این جدیده که 2 هست ؟
مرسی

سلام
آخه من یه بازی دارم که فقط میخوام یکم از بخش آنلاینش رو بازی کنم و به غیر اون بازی های دیگم فقط آفلاینه به خاطر همین نمیخوام 70 تومن پول اکانت 3 ماهه بدم
راهی که قانونی باشه وجود داره که بشه اکانت پلاس 15 روزه خرید یا رایگان دریافت کرد

من اگه بازیم ریجن 2 باشه ولی اکانت اصلیم 1 باشه برای خرید dlc اون بازی مجبورم برم اکانت ریجن 2 بسازم حالا سوالم اینجاست چیکار باید بکنم که تروفی هام روی اکانت اصلیم که 1 هست ثبت بشه نه این جدیده که 2 هست ؟
مرسی

قبلا که هر اکانتی میساختی 2 روز پلاس مجانی بهت میداد ولی الان دقیقا نمیدونم خودت یه امتحان بکن و پلاس 1 ماه هم داریم که حدودا 33 تومان میشه.
در مورد سوال دومت هم کافیه اون اکانت ریجن 2 که DLC رو باهاش خرید رو کنسولت پرایمری (اکتیو) بشه بعد میتونی محتویات DLC رو روی اکانت اصلیت که 1 هست بازی کنی و ترفی هاش رو هم بگیری.

سلام دوستان
آیا میشه هارد اکسترنال به دستگاه وصل کرد و به عنوان هارد اصلی ازش استفاده کرد؟
نه...
ولی اگر هارد پلی4 ـت کمه، ازش بک آپ بگیر،فرمتش کن...
هارد اکسترنالت رو کامل بازش کن (پیچ میچاشو) درش بیار بزارش توی کنسول،اون هارد کنسول رو بزار جای هارد اکسترنال (اگر خواستی میتونه Hard Box بخری،هارد های معمولی رو تبدیل میکنه به اکسترنال)
مثلا اگر هارد اکسترنال 2ترا داری میتونی بندازیش رو کنسول.

سوالی داشتی در خدمتیم/

سلام
من چند ساعته تو ps4 میخوام آنلاین شم همش این ارور رو میده وقتی نتورک تست میزنم
cannot connect to playstation network within the time limit
CE-33987-0
چی کار کنم درست شه؟

دوستان اگه دیسک بازی رو کلا بذارم داخل دستگاه بمونه و eject نکنم برای کنسول و دیسک مشکلی پیش نمیاد؟ چون هر دفعه بخوام از دستگاه دربیارم توی جاگذاری دیسک داخل جعبه ممکنه آسیب ببینه

دوستان اگه دیسک بازی رو کلا بذارم داخل دستگاه بمونه و eject نکنم برای کنسول و دیسک مشکلی پیش نمیاد؟ چون هر دفعه بخوام از دستگاه دربیارم توی جاگذاری دیسک داخل جعبه ممکنه آسیب ببینه

دیسکت تو دستگاه بمونه کم کم به لنز آسیب میرسونه تا حدودی نترس درش بیار دیسکای بلوری چیزیشون نمیشه

- - -ویرایش - - -

سلام

مرسی

دوست عزیز بهت پیشنهاد میکنم پلاس اکانت هکی کانادا بگیری 80 90 تومن یه ساله دیگه خیالتم راحته نه پول زیاد میدی و هم اینکه یسال کامل باهاش حال میکنی

دیسکت تو دستگاه بمونه کم کم به لنز آسیب میرسونه تا حدودی نترس درش بیار دیسکای بلوری چیزیشون نمیشه

:) من تا وقتی بازی رو پلات نکنم دیسک رو در نمیارم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or