هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

برای اینکه بخوام کنسول رو کامل خاموش کنم باید تنظیمات خاصی انجام بدم ؟
سلام.
دکمه PS رو نگه دار.
گزینه Power Option معمولن آخرین گزینه هستش،انتخابش کن.
روی Turn Off کلیک بزن.

حله.بعد از 10ثانیه خاموش میشه بطور کامل.

اگه یه فروشنده بازی ریجن 2 توی جعبه ریجن 1 بزاره از روی دیسک بازی میشه فهمید
ریجن بازی چیه؟از روی اعداد حک شده روی دیسک میشه فهمید.کلا هر راهی که بدونم
جعبه بازی عوض نشده

سلام دوستان.الان وقت مناسبی برای خرید این کنسول هست یه جا خوندم سونی قراره مدل نیو اسلیم با پردازشگر قویتر عرضه کنه.پلتفرم خودم 3ds و wiiu هستن ولی بعضی بازیهارو مثل انچارتد و گاد اف وار میخام تموم کنم بنظرتون ارزش داره باندل متالگیرو بخرم.

سلام
دوستانی که کنار ps4 کنسولps3 دارن آیا میشه باهم آنلاین کرد؟و اینکه من نسل قبل ps3 نداشتم میخوام ببینم ارزش داره اون بازی ها رو که به جزtlou و... که ریمیستر آمده و جز بهترین بازی ها بوده بازی دیگه ایی هم هست نه در اون حد در حد اینکه تروفی و سرگرم کنه بگیرم؟سوالم اینه من الان بایدps3 اورجینال بگیرم یا کپی خورم میشه تروفی ثبت کرد؟چون آنلاین نمیخوام بازی کنم فقط همون singe player داستانی و گرفتن تروفی ها
ممنون میشم اطلاعاتی بدید استاتید.

اگه یه فروشنده بازی ریجن 2 توی جعبه ریجن 1 بزاره از روی دیسک بازی میشه فهمید
ریجن بازی چیه؟از روی اعداد حک شده روی دیسک میشه فهمید.کلا هر راهی که بدونم
جعبه بازی عوض نشده

سلام دوست عزیز بینید هرکدوم از بازی های ps4 روی قاب پایین سمت چب ، یه مربع چاپ شده که روش یا عدد نوشته یا حرف انگلیسی نوشته شده. اگر عدد نوشته شده باشه بازی ریجن 2 هست مثلا عدد 18 با پس زمینه قرمز یا عدد 7 با پس زمینه سبز .و... همین عدد روی دیسک هم چاپ شده . ولی اگه یه مستطیل سفید رنگ باشه که توش حرف انگلیسی نوشته شده باشه متلا M یا E بازی ریجن 1 یا همون all هستش.که روی دیسک هم چاپ شده. در ضمن روی دیسک بازی های ps4 یه سری نوشته های ریز دور دیسک نوشته شده. اگر بازی ریجن 2 باشه علاوه بر روی قاب ، روی دیسک به صورت ریز عبارت Made in Austria چاپ شده و اگر بازی ریجن1 یه همون all باشه عبارت Maufactured in USA چاپ شده.
اگه توگوگل هم سرچ کنید ps4 game region 2 و region all تفاوتی رو که گفتم رو می تونید ببینید.

چجوری میتونم ضبط خودکار گیم پلی بازی رو متوقف کنم ؟ و هر موقع خودم خواستم بازی رو ضبط کنم ؟ اصلا صحنه های ضبط شده میره توی کدوم قسمت ؟

سلام
دوستانی که کنار ps4 کنسولps3 دارن آیا میشه باهم آنلاین کرد؟و اینکه من نسل قبل ps3 نداشتم میخوام ببینم ارزش داره اون بازی ها رو که به جزtlou و... که ریمیستر آمده و جز بهترین بازی ها بوده بازی دیگه ایی هم هست نه در اون حد در حد اینکه تروفی و سرگرم کنه بگیرم؟سوالم اینه من الان بایدps3 اورجینال بگیرم یا کپی خورم میشه تروفی ثبت کرد؟چون آنلاین نمیخوام بازی کنم فقط همون singe player داستانی و گرفتن تروفی ها
ممنون میشم اطلاعاتی بدید استاتید.

منظورت از اینکه با هم انلاین کرد چیه؟ شما می تونی اکانت اصلیت رو رو هر دو کنسول داشته باشی و حتی با یک پلاس تو هر دو کنسول از مزایای پلاس استفاده کنی. مسلما بازی های خوبی هست که ریمستر نشده و می تونی تو ps3 بازی کنی اگه به بازی های اصلی دسترسی داری و می خوای تروفی بگیری اصلی بگیر. من خودم ps3 دارم و هنوز دلم نیومده بفروشمش و بازی های خوبی هم دارم که هنوز تو ps3 پلاتین نکردم یا حتی شروع نکردم مثل بیوشوک و اخرین گاد اف وار!!

- - -ویرایش - - -

چجوری میتونم ضبط خودکار گیم پلی بازی رو متوقف کنم ؟ و هر موقع خودم خواستم بازی رو ضبط کنم ؟ اصلا صحنه های ضبط شده میره توی کدوم قسمت ؟

کلید share رو نگهدار تنظیماتش میاد دیگه

- - -ویرایش - - -

متاسفمانه با این سرعت اینترنت ایران واسه ما جای ذوق کردن نداره! مشابه سیستم پلی استیشن now که الان روی ps4 می تونی بازی های ps3 رو بازی کنی. قراره بازی های ps2 هم ساپورت بشن

- - -ویرایش - - -

فک کنم با اپلیکیشن playstation بشه..از استور گوشیتون دانلود کنین

درسته با همون اپلیکیشن امکانش هست من اینکارو کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or