A-L-I_REZA
کاربر سایت
دوستان میشه دیتا بازی ها رو داخل هارد اکسترنال بریزم و از هارد اکسترنال استفاده کنیم ؟
بعد به نظر شما رنگ سفید قشنگ تره یا مشکی
حیر امکانش نیست از hARD external به منظور اجرایه بازی استفاده کنی.دوستان میشه دیتا بازی ها رو داخل هارد اکسترنال بریزم و از هارد اکسترنال استفاده کنیم ؟
بله هر دو کشور کانادا و ایالات متحده ریجن 1 هستن. خیالت راحت :dدوستان امکانش هست که دیتای فیفا 16 امریکا رو بگیریم و وقتی اکانت کانادا گرفتیم رو اون بریزیم؟به هم دیگه میخورن؟
دسته دوم رو با سیم وصل کن بعد با یک یوزر دیگه ساین شو درست میشهدوستان برا بازي هاي دونفره چطور ميشه از دسته دوم استفاده كرد؟
درودمن ps3 فت 40 گیگ داشتم . از اون اول که سال 87 بود فک کنم . تا این آخر که یک ماه پیش فروختمش عین ساعت کار میکرد با هارد 500 گیگ . کلی هم باهاش بازی کردم
بعدم این ps4 رو خریدم . دیدم بقیه حساسن روو خش افتادن روو بخش شفاف . من که باز هم این چیزا برام اهمیت خاصی نداره . فقط بعضی اوقات به رسم قدیم با جارو برقی تمیزش میکنم . این صدا فن هم ما چیزی متوجه نشدیم . دوستان حواسشون باشه با صدای چرخیدن دیسک اشتباه نگیرن :d هر چند اون ps3 هم همه میگفتن صدا فن میده داغ میکنه :d
دوستان این مدل cuh1200 فرقش با مدل های قبلی چیه؟ می ارزه 130 تومن بیشتر بدم این مدل رو از دیجی کالا بگیرم؟
بله عزیز ارزش دارهدوستان این مدل cuh1200 فرقش با مدل های قبلی چیه؟ می ارزه 130 تومن بیشتر بدم این مدل رو از دیجی کالا بگیرم؟