هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میشه دیتا بازی ها رو داخل هارد اکسترنال بریزم و از هارد اکسترنال استفاده کنیم ؟
بعد به نظر شما رنگ سفید قشنگ تره یا مشکی
حیر امکانش نیست از hARD external به منظور اجرایه بازی استفاده کنی.

من ps3 فت 40 گیگ داشتم . از اون اول که سال 87 بود فک کنم . تا این آخر که یک ماه پیش فروختمش عین ساعت کار میکرد با هارد 500 گیگ . کلی هم باهاش بازی کردم
بعدم این ps4 رو خریدم . دیدم بقیه حساسن روو خش افتادن روو بخش شفاف . من که باز هم این چیزا برام اهمیت خاصی نداره . فقط بعضی اوقات به رسم قدیم با جارو برقی تمیزش میکنم . این صدا فن هم ما چیزی متوجه نشدیم . دوستان حواسشون باشه با صدای چرخیدن دیسک اشتباه نگیرن :d هر چند اون ps3 هم همه میگفتن صدا فن میده داغ میکنه :d

من ps3 فت 40 گیگ داشتم . از اون اول که سال 87 بود فک کنم . تا این آخر که یک ماه پیش فروختمش عین ساعت کار میکرد با هارد 500 گیگ . کلی هم باهاش بازی کردم
بعدم این ps4 رو خریدم . دیدم بقیه حساسن روو خش افتادن روو بخش شفاف . من که باز هم این چیزا برام اهمیت خاصی نداره . فقط بعضی اوقات به رسم قدیم با جارو برقی تمیزش میکنم . این صدا فن هم ما چیزی متوجه نشدیم . دوستان حواسشون باشه با صدای چرخیدن دیسک اشتباه نگیرن :d هر چند اون ps3 هم همه میگفتن صدا فن میده داغ میکنه :d
درود
صدای بلوری رام که فقط ۴ ۵ دقیقه اول شنیده میشه
صدای فن هم که همه دستگاه ها دارن حتی سری ۱۲۰۰ اما نه مثل سری ۱۱۰۰
تو بازی های سنگین مثل gta v و بتمن ارکام نایت صدای فن کاملا قابل شنیدن هست
تست کنید و همینجا اعلام کنید

- - -ویرایش - - -

دوستان من میتونم از دستگام زمانی که فنهاش تو حالت چرخش هستن فیلم بگیرم
گیم هایی هم که دارم اینا هستن
mad max
driveclub
pes 2016
fifa 16
mgs phantom pain
gta v
destiny the taken king
مدل دستگاه هم ۱۲۰۰
دوستانی هم که سری ۱۱۰۰ دارین با یکی از این گیمها تو لود ۱۰۰٪ تست کنید و از دستگاه فیلم بگیرید
من هم با همون گیمی که شما تست میکنید تو لود ۱۰۰٪ از دستگاه فیلم میگیرم و همینجا در کنار هم قرار میدیم

دوستان این مدل cuh1200 فرقش با مدل های قبلی چیه؟ می ارزه 130 تومن بیشتر بدم این مدل رو از دیجی کالا بگیرم؟

اگر سري C باشه كه اين لينك كمك ات مي كنه
PlayStation 4 CUH-1200 'C-Chassis' review • Eurogamer.net

ولي من هر چي خوندم به نظرم سري هاي قديمي تر بهتر بوده انگار :| يه سري تغييرات توي برد و طراحي ايش داشتن ولي درصد خنك نگه داشتن سري هاي قديمي تر بهتر بوده

دوستان این مدل cuh1200 فرقش با مدل های قبلی چیه؟ می ارزه 130 تومن بیشتر بدم این مدل رو از دیجی کالا بگیرم؟
بله عزیز ارزش داره
http://www.gamepur.com/news/19399-n...rd-ps4-power-consumption-ports-and-other.html

http://computerhoy.com/noticias/har...lada-nuevo-hardware-menos-ruido-consumo-30945

8up4_20150627_01.png

دوستانی هم که میگن پیچ اجکت دستی از داخل کنسول حذف شده باید خدمتتون عرض کنم که اصلا نیازی به اجکت دستی نداره چه تو سری ۱۱ چه تو سری ۱۲
با اپدیت قابلیت اجکت بصورت اتوماتیک به دستگاه اضافه شده فقط کافی ۱۰ سانیه انگشتتون رو روی دکمه اجکت نگه دارید ( سری ۱۱ و ۱۲ فرقی نمیکنه ) ;)

دوستان خواهشا راهنمایی کنید دیجی کالا تا 10 ساعت دیگه پیشنهاد ویژه گذاشته مدل cuh1200 با قیمت 1329. اول اینکه الان زمان مناسبی برای خرید کنسول هست یا نه و اینکه قیمتی که گذاشته منصفانه ست؟ اگه صبر کنم تا چند وقت دیگه اوضاع برای خرید کنسول از حیث قیمت و کیفیت بهتر نمیشه؟ cuh 11 با هارد یک ترا هم تقریبا همین قیمته خرید کدومشو توصیه میکنید؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or