هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من از خریداران اول سری 1200 هستم!. در حدود 1400 خریدم. دستگاه من رجین 2 هست. ( با دکمه دایره کار می کنم. البته میشه عوضش کرد)
بدنه دستگاه مات هست. رنگ چراغ روی دستگاه خیلی روشن شده. دکمه ها مکانیکی هستن. صدا نداره تقریبا یا بهتره بگم صداش از ps3 اسلیم خیلی خیلی کمتره. داغ نشده تا حالا ( چون داغ شدن ps3 را دیدم قبلا).
همه چیش خوبه. مشکل بیرون اومدن بلوری نداشتم تا حالا.
تنها مشکل در حال حاضر وصل نشدن به psn هست . اکثر کسانی که دستگاه تازه می خرن این مشکل please wait را دارند.

سلام
یه سوال در مورد ساخت ای دی داشتم . میخواستم ببینم همین جا باید سوالم رو مطرح کنم یا نه
اگه آره . تو قسمت ریجن و کشور که آمریکا زدم ... شهر و آدرس و کد رو چی باید بزنم ؟
کسی آدرس واسه اد دی ساختن داره که مشکل نداشته باشه ؟
اگه ممکنه پ خ بدین
ممنون

هم میتونی بزاری رو رست مود هم میتونی بازی کنی .
فکر کنم همشون رایگان باشن.
منظورت اینه که در حال دانلود میتونم دمو رو بازی کنم؟؟چه جوری؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام
من از خریداران اول سری 1200 هستم!. در حدود 1400 خریدم. دستگاه من رجین 2 هست. ( با دکمه دایره کار می کنم. البته میشه عوضش کرد)
بدنه دستگاه مات هست. رنگ چراغ روی دستگاه خیلی روشن شده. دکمه ها مکانیکی هستن. صدا نداره تقریبا یا بهتره بگم صداش از ps3 اسلیم خیلی خیلی کمتره. داغ نشده تا حالا ( چون داغ شدن ps3 را دیدم قبلا).
تنها مشکل در حال حاضر وصل نشدن به psn هست . اکثر کسانی که دستگاه تازه می خرن این مشکل please wait را دارند.
سلام.ممنون از اطلاع رسانی ات.یعنی میگی که این سری های تازه هیچ صدای فنی ندارن و اصلا داغ نمی کننن؟؟یعنی اینقدر بهبود پیدا کرده...

سوني فقط توي كشور ژاپن قيمت كنسول رو كاهش داده پس در ايران تغييري فك نكنم ايجاد بشه
در مورد سري ها من سري ١١ شو دارم راضي هستم ازش
سري ١٢ شو نديدم
فك نكنم تو سخت افزارش تغييري ايجاد شده باشه
تا اونجايي كه شنيدم كليد هاي لمسي مكانيكي شدن
تو پست هاي قبل خوندم نوشته بودن كه تو سري ١٢ صداي فن يك چهارم شده
اصلا تو سري ١١ صداي فن قابل شنديدن هست كه تو سري ١٢ يك چهارم كمتر شده باشه؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
درود
کلا صدای فن ۴ خیلی زیاده و کاملا قابل شندین بود
ساختار سخت افزار تغییر کرده و برد دستگاه کوچیکتر شده و دستگاه سبکتر شده
من خودم همه مدل های ۴ رو داشتم و تست کردم سری ساخت ۱۲ از همه نظر از سری ساخت ۱۱ خوش ساختر و کم صداتره

آخرین ویرایش:

- - -ویرایش - - -

سلام.ممنون از اطلاع رسانی ات.یعنی میگی که این سری های تازه هیچ صدای فنی ندارن و اصلا داغ نمی کننن؟؟یعنی اینقدر بهبود پیدا کرده...
نمیدونم چرا طرز فکر نسبت به سری قبل انقدر بد شده! باور کنید سری قبل هم نه صدای فن خاصی داره نه حرارت خاصی. شاید یه سری ها معدودی مشکل داشته باشن اما کلیت به هیچ وجه اینطور نبوده.

سلام
من توجه کردم رنگ چراغ روی دستگاه احساس میکنم روشنتر و درخشنده تر شده
و همینطور وقنی دستگاه رو روشن میشه و کاملا سیستم میاد بالا دیگه بصورت کامل چراغ روشن نمیونه و به اندازه ۴ ۵ سانته چراغ روشنه ( تو سری قبلی ها چراغ بصورت کامل روشن میموند )

- - -ویرایش - - -

سلام مدل cuh-1200 ریجن 2 هست دیگه درسته ؟
ریجن ۲ ژاپنه

نمیدونم چرا طرز فکر نسبت به سری قبل انقدر بد شده! باور کنید سری قبل هم نه صدای فن خاصی داره نه حرارت خاصی. شاید یه سری ها معدودی مشکل داشته باشن اما کلیت به هیچ وجه اینطور نبوده.
درسته سریهای قبل هم هیچ مشکلی نداره
اما درحال حاضر اگر کسی قصد خرید داره بهتره که سری ۱۲ بگیره

یعنی دستگاه شما صدا نسبتا زیادی نداره؟؟یعنی دستگاه من مشکل داره؟؟
مدل دستگاهم 1116 هستش.البته همه میگن که این صدا طبیعیه(بعضیا میگن صداش زیاده بعضیا میگن عادیه و بعضی ها میگن صداش کمه...چالش برانگیزه)

یعنی دستگاه شما صدا نسبتا زیادی نداره؟؟یعنی دستگاه من مشکل داره؟؟
مدل دستگاهم 1116 هستش.البته همه میگن که این صدا طبیعیه(بعضیا میگن صداش زیاده بعضیا میگن عادیه و بعضی ها میگن صداش کمه...چالش برانگیزه)
نه دستگاه شما مشکلی نداره نگران نباش
من خودمم تا ۶ ۷ روز پیش ۱۱۱۶ یک ترابایت داشتم و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم
اون صدای زیاد فن تو سری های قبل کاملا طبیعیه و هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه ( کلا طراحیش اینجوری بود )
اما حالا اومده تو سریهای جدید کلاه طراحی سیستم خنک کننده و..... تغییر داده
مقایسه تصویری نویز فن هر ۲ مدل هم تو یوتوب هست

اخه تغییر خاصی هم نکرده غیر از یه سری چیزای ظاهری ... من خودم سری 1116 رو دارم اصلا این داغ شدن و صدای فن و اینایی که شما میگی رو ندارم :) در کل همیشه تو ساخت سری جدید بهبود پیدا میکنه ولی تغییرات اونقدر تاثیر گذار نبوده .

اخه تغییر خاصی هم نکرده غیر از یه سری چیزای ظاهری ... من خودم سری 1116 رو دارم اصلا این داغ شدن و صدای فن و اینایی که شما میگی رو ندارم :) در کل همیشه تو ساخت سری جدید بهبود پیدا میکنه ولی تغییرات اونقدر تاثیر گذار نبوده .
اصلا من خودم حس میکنم صدای فن تو سری ۱۱ زیاد نیست
اما انقدر قدرت کشش هوا تو دستگاه زیاده که صدا زیاد بنظر میرسه ( خودم تو سری های قبل به این مورد توجه کردم )

- - -ویرایش - - -

سمت چپ سری ۱۲ و سمت راست سری ۱۱
جای پورتهای ورودی و خروجی پشت دستگاه تغییر کرده
کاملا مشخصه ساختار دستگاه تغییر کرده
ym0_new-ps4-mode-cuh-1200-screenshot-2.jpg

ijpo_new-ps4-mode-cuh-1200-screenshot-3.jpg

آخرین ویرایش:
ساختار به طور کلی تغییر نکرده فقط جای قطعات عوض شده. کلا هرکدومو بگیرید ضرر نمیکنید. به نظر من کاملا سلیقه ایه. من خودم دوست داشتم قسمت Plate دستگام براق باشه که اونم میگفتن خش میوفته یه محافظ فقط 30 تومنی انداختم روش. از نظر من خیلی اینطوری زیباتره و همچنین دکمه های اجکت و پاور لمسی واسم جذابتره. ببنیید خوتون با کدوم بشتر حال میکنید. به شخصه تکی با 1116 تاحالا هیچ گونه مشکلی نداشتم خداروشکر و فقط و فقط صدای فنو موقعی میشنوم که سرمو ببرم کنار کنسول. گرمای خاصی هم احساس نشده تاحالا واسم غیرعادی به نظر بیاد و اونطوری نیس اصلا که دستو داغ کنه.
چیزی که تو بازار شدیدا به غلط مرسوم شده اینه که اسم سری 2000 رو گذاشتن NEW SLIM! یکی نیس بگه آخه مرد مومن این پلتفرم اسلیمش کجا بود که حالا نیو اسلیم ریلیز شده باشه؟! نذارید با این حرفا با قیمت گزاف بهتون بفروشن. از لحاظ ظاهری اصلا کوچیکتر نشده. ببینید سلیقتون به کدوم میل میکنه.

- - -ویرایش - - -

نه منظورم این بود که میتونی بازی های دیگه ای اگه داری بازی کنی یا کارای دیگه کنی.
دمو هارو فکر نکنم بتونی بعد از مقداری دانلود بازیشون کنی و باید کامل دانلود بشن.

ساختار به طور کلی تغییر نکرده فقط جای قطعات عوض شده. کلا هرکدومو بگیرید ضرر نمیکنید. به نظر من کاملا سلیقه ایه. من خودم دوست داشتم قسمت Plate دستگام براق باشه که اونم میگفتن خش میوفته یه محافظ فقط 30 تومنی انداختم روش. از نظر من خیلی اینطوری زیباتره و همچنین دکمه های اجکت و پاور لمسی واسم جذابتره. ببنیید خوتون با کدوم بشتر حال میکنید. به شخصه تکی با 1116 تاحالا هیچ گونه مشکلی نداشتم خداروشکر و فقط و فقط صدای فنو موقعی میشنوم که سرمو ببرم کنار کنسول. گرمای خاصی هم احساس نشده تاحالا واسم غیرعادی به نظر بیاد و اونطوری نیس اصلا که دستو داغ کنه.
چیزی که تو بازار شدیدا به غلط مرسوم شده اینه که اسم سری 2000 رو گذاشتن NEW SLIM! یکی نیس بگه آخه مرد مومن این پلتفرم اسلیمش کجا بود که حالا نیو اسلیم ریلیز شده باشه؟! نذارید با این حرفا با قیمت گزاف بهتون بفروشن. از لحاظ ظاهری اصلا کوچیکتر نشده. ببینید سلیقتون به کدوم میل میکنه.
ساختار برد بطور کلی تغییر کرده عزیز
تو نت سرچ کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or