منکه گیج شدم .دوست گرامی یعنی هیچ صدایی رو از دور نمیشنوی که تقریبا هم مث صدای این کیس های قدیمیه؟ساختار به طور کلی تغییر نکرده فقط جای قطعات عوض شده. کلا هرکدومو بگیرید ضرر نمیکنید. به نظر من کاملا سلیقه ایه. من خودم دوست داشتم قسمت Plate دستگام براق باشه که اونم میگفتن خش میوفته یه محافظ فقط 30 تومنی انداختم روش. از نظر من خیلی اینطوری زیباتره و همچنین دکمه های اجکت و پاور لمسی واسم جذابتره. ببنیید خوتون با کدوم بشتر حال میکنید. به شخصه تکی با 1116 تاحالا هیچ گونه مشکلی نداشتم خداروشکر و فقط و فقط صدای فنو موقعی میشنوم که سرمو ببرم کنار کنسول. گرمای خاصی هم احساس نشده تاحالا واسم غیرعادی به نظر بیاد و اونطوری نیس اصلا که دستو داغ کنه.
چیزی که تو بازار شدیدا به غلط مرسوم شده اینه که اسم سری 2000 رو گذاشتن NEW SLIM! یکی نیس بگه آخه مرد مومن این پلتفرم اسلیمش کجا بود که حالا نیو اسلیم ریلیز شده باشه؟! نذارید با این حرفا با قیمت گزاف بهتون بفروشن. از لحاظ ظاهری اصلا کوچیکتر نشده. ببینید سلیقتون به کدوم میل میکنه.
یعنی ممکنه صدای زیاد کنسول من هنگام بازی به دلیل فضای کم حدود ده پونزده سانتی که از دیوار داره باشه؟
اینم بگم که این صدا تنها موقع اجرای بازیه و حتی اگه توی بازی استاپ کنی هیچ صدایی به گوش نمیرسه.