هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

ممنون.بعد بازی رایگانش چیا هستن؟؟
حدودا 18 19 تا بازی رایگان داره ( بجز دمو ها ) اونایی که من بازیشون کردم و اونایی که میخوام بگیرم و به نظرم خوب بودن ایناس البته شاید چند تا دیگه هم باحال داشته باشه : planetside 2 , warframe , war thunder , loadout , hustle kings ف
و البته بازی های ماهیانه پلاس و drive club plus edition که اگه پلاس داشته باشی میتونی بگیریشون
دمو هم زیاد داره مثل : fifa16 , pes 16 , ufc , the crew , dying light, destiny, nba live و ... که خودم فیفا رو گرفتم و ufc روهم میخوام بگیرم :)

حدودا 18 19 تا بازی رایگان داره ( بجز دمو ها ) اونایی که من بازیشون کردم و اونایی که میخوام بگیرم و به نظرم خوب بودن ایناس البته شاید چند تا دیگه هم باحال داشته باشه : planetside 2 , warframe , war thunder , loadout , hustle kings ف
و البته بازی های ماهیانه پلاس و drive club plus edition که اگه پلاس داشته باشی میتونی بگیریشون
دمو هم زیاد داره مثل : fifa16 , pes 16 , ufc , the crew , dying light, destiny, nba live و ... که خودم فیفا رو گرفتم و ufc روهم میخوام بگیرم :)
ممنون.میانگین حجم این بازیا چقدره؟
آیا ارزش بازی کردن داره؟؟منظورم اینه که نوع بازیش عین قارچ خور و لیمبو که نیست؟؟؟
سپاس

ممنون.میانگین حجم این بازیا چقدره؟
آیا ارزش بازی کردن داره؟؟منظورم اینه که نوع بازیش عین قارچ خور و لیمبو که نیست؟؟؟
سپاس
معمولا بین 2 تا 5 گیگ بجز planetside 2 که حجمش بیشتر از بقیس.
ارزش که داره. میتونی توی یوتوب یا همین آپارات ویدیو های بازی رو ببینی که بنظرم قبل از گرفتن بازیا ویدیو گیم پلی هاشون رو ببین

معمولا بین 2 تا 5 گیگ بجز planetside 2 که حجمش بیشتر از بقیس.
ارزش که داره. میتونی توی یوتوب یا همین آپارات ویدیو های بازی رو ببینی که بنظرم قبل از گرفتن بازیا ویدیو گیم پلی هاشون رو ببین
داداش ببخشید پرسشام زیاد شد ولی من پلاس ندارم بازم میتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم؟و آیا دموی بازیهایی مانند pes16 برای من که پلاس ندارم رایگان هست یا نه؟؟؟؟
با خود ps4 دانلود کنم باید حتما برنامه psx داشته باشم؟؟
مرسی

داداش ببخشید پرسشام زیاد شد ولی من پلاس ندارم بازم میتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم؟و آیا دموی بازیهایی مانند pes16 برای من که پلاس ندارم رایگان هست یا نه؟؟؟؟
با خود ps4 دانلود کنم باید حتما برنامه psx داشته باشم؟؟
مرسی
نه بابا سوالای دیگه ای هم داشتی بپرس اگه بدونم جواب میدم :)
بله میتونی بازی های فری رو بدون پلاس بگیری و بازی کنی ، دمو هارو هم میتونی .
اگر با خوده ps4 دانلود کنی بازی هارو نه اصلا psx نمیخواد مثل بازی های دیگه میزنی نثب میشه و میشینی بازی میکنی ولی اگه بخوای با PC دانلود کنی و بعدش به ps4 منتقل کنی بله باید psx رو دانلود کنی . ( درضمن جهت اطلاع PSX برنامه ای هست که باید روی PC نصب کنی و برای ps4 هیچ برنامه ای نمیخواد نصب بشه)

دوستانی که بین سری 11 و 12 موندن حتما 12 بخرن ولی صبر کنید قیمت ها واقعی بشه
سونی توی ژاپن قیمت آورده پایین شده 292 دلار قیمتی که ما می خریم اگه اشتباه نکنم 350 دلار!!!

نه بابا سوالای دیگه ای هم داشتی بپرس اگه بدونم جواب میدم :)
بله میتونی بازی های فری رو بدون پلاس بگیری و بازی کنی ، دمو هارو هم میتونی .
اگر با خوده ps4 دانلود کنی بازی هارو نه اصلا psx نمیخواد مثل بازی های دیگه میزنی نثب میشه و میشینی بازی میکنی ولی اگه بخوای با PC دانلود کنی و بعدش به ps4 منتقل کنی بله باید psx رو دانلود کنی . ( درضمن جهت اطلاع PSX برنامه ای هست که باید روی PC نصب کنی و برای ps4 هیچ برنامه ای نمیخواد نصب بشه)
من دوباره مزاحمت شدم:d
میگم بعد اینکه زدم دانلود بشه بزارمش تو حالت ریست مود؟؟
و اینکه ایا همه ی دموها رایگان هست؟؟
مرسی

سلام دوستان ریجن کنسولم دو اروپاست و اکانتم هم اروپا ساختم ولی هر تمی که دانلود میکنم علامت قفل روش هست و اجازه استفاده از اون رو نمیده و خطای وریفی لایسنز میده، به نظرتون اشکال کار کجاست؟ ممنون میشم استادان راهنمایی کنند.

سونی توی ژاپن قیمت آورده پایین شده 292 دلار قیمتی که ما می خریم اگه اشتباه نکنم 350 دلار!!!
اره واقعا ادمو دو دل میکنن
از ی طرف جدیدتر بودن به روز بودن صدای کمتر ولی از یه طرف کلا مات شده و اینکه دکمه ها دیگه لمسی نیست واقعا سونی چرا اینکارارو تو هر نسل میکنه
اگه براق بده از اول مات بده دیگه یا دکمه های لمسی اگه خراب میشه خب تو نسل قبل بود درس میگرفت ازشون تو این نسی از اول همینجوری میزد اگر هم همشکلی نداره پس چرا عوض میکنه؟؟؟

سلام دوست عزیز
امکانش هست بگید کدوم دمو بیشتر ارزش دانلود داره؟
برخی دموها واقعا دانلود نکنی به صرفه تره
برای مثال دموی NBA live 2015 گرفتم و فقط دو تیم داره
یا دموی Trial Fusion گرفتم که با نگرفتنش یکی بود و فقط چند مرحله ساده داشت
ولی خب دموهای فوتبال فیفا و ساکر بد نیست و حداقل چندین تیم داره

حالا سوالم اینه که بر فرض 20 گیگ دانلود کنیم برای دموی دستینی یا NBA 2016 واقعا ارزش داره؟
مثلا تو دستینی یا فار کرای چند مرحله یا چند درصد بازی قرار داده شده؟

ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید چرا که با این سرعت کم اینترنت دانلود کردن حجم زیاد سخت شده و اگر دمو هم بی ارزش باشه کلی از وقت ادم میره و دوستانی مثل شما میتونن بیشتر راهنمایی کنن

با تشکر

سوني فقط توي كشور ژاپن قيمت كنسول رو كاهش داده پس در ايران تغييري فك نكنم ايجاد بشه
در مورد سري ها من سري ١١ شو دارم راضي هستم ازش
سري ١٢ شو نديدم
فك نكنم تو سخت افزارش تغييري ايجاد شده باشه
تا اونجايي كه شنيدم كليد هاي لمسي مكانيكي شدن
تو پست هاي قبل خوندم نوشته بودن كه تو سري ١٢ صداي فن يك چهارم شده
اصلا تو سري ١١ صداي فن قابل شنديدن هست كه تو سري ١٢ يك چهارم كمتر شده باشه؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوست عزیز
امکانش هست بگید کدوم دمو بیشتر ارزش دانلود داره؟
برخی دموها واقعا دانلود نکنی به صرفه تره
برای مثال دموی NBA live 2015 گرفتم و فقط دو تیم داره
یا دموی Trial Fusion گرفتم که با نگرفتنش یکی بود و فقط چند مرحله ساده داشت
ولی خب دموهای فوتبال فیفا و ساکر بد نیست و حداقل چندین تیم داره

حالا سوالم اینه که بر فرض 20 گیگ دانلود کنیم برای دموی دستینی یا NBA 2016 واقعا ارزش داره؟
مثلا تو دستینی یا فار کرای چند مرحله یا چند درصد بازی قرار داده شده؟

ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید چرا که با این سرعت کم اینترنت دانلود کردن حجم زیاد سخت شده و اگر دمو هم بی ارزش باشه کلی از وقت ادم میره و دوستانی مثل شما میتونن بیشتر راهنمایی کنن

با تشکر

سلام
دموي بازي هايي كه تموم شدني نيستند مثل فيفا ١٤ ١٥ ١٦ ارزش دانلود داره
چون به شما دسترسي به ١٠ تا تيم رو ميده ميتونيد بازي كنيد فقط محدوديت هايي مثل تايم ٥ دقيقه اي استاديم هاي محدود و ...... رو داره ولي باز از هيچي بهتره ميشه باهاش سر كرد در مورد دمو هاي بازي هاي اكشن اطلاعي ندارم ولي فك كنم فقط قسمت كمي از بازي تو دمو قرار داره و براي بازي مناسب نيستش

اره واقعا ادمو دو دل میکنن
از ی طرف جدیدتر بودن به روز بودن صدای کمتر ولی از یه طرف کلا مات شده و اینکه دکمه ها دیگه لمسی نیست واقعا سونی چرا اینکارارو تو هر نسل میکنه
اگه براق بده از اول مات بده دیگه یا دکمه های لمسی اگه خراب میشه خب تو نسل قبل بود درس میگرفت ازشون تو این نسی از اول همینجوری میزد اگر هم همشکلی نداره پس چرا عوض میکنه؟؟؟

بايد حق رو گفت من سري ١١ دارم تا حالا اصلا صداي فن شو تو اين ٢ ماه نشنيدم اگه خيلي خيلي دقت كني تو سكوت يه صدايي مثل جريان هوا ميشنوي من نميدونم رو چه حساب وقتي فن صدايي نداره ميگن صداش تو سري جديد كم شده
در مورد جنس بدنه هم فك كنم چون تو سري ١١ جنس بدنه براق بود و خيلي زود خش ميفتاد تو سري ١٢ اين قسمت رو هم مات كردن
و حتما دليل تغيير كليد ها هم مشكل outo eject هستش كه تو سري ١١ يه سري ها شكايت شو كردن
دروغ نگم يه بار هم برا خودم اتفاق افتاد

بايد حق رو گفت من سري ١١ دارم تا حالا اصلا صداي فن شو تو اين ٢ ماه نشنيدم اگه خيلي خيلي دقت كني تو سكوت يه صدايي مثل جريان هوا ميشنوي من نميدونم رو چه حساب وقتي فن صدايي نداره ميگن صداش تو سري جديد كم شده
در مورد جنس بدنه هم فك كنم چون تو سري ١١ جنس بدنه براق بود و خيلي زود خش ميفتاد تو سري ١٢ اين قسمت رو هم مات كردن
و احتمالا دليل تغيير كليد ها به شكل فيزيكي مشكل outo eject بوده كه تو سري ١١ يه سري ها شكايت شو كردن
دروغ نگم يه بار هم برا خودم اتفاق افتاد البته فقط تا الان يه بار

Last edited by a moderator:
سلام به دوستان خود بازیسنتر
رفقا همون سئوال تکراری رو میخوام بپرسم اینکه من دوماهی هست که سر به تاپیکو از بازار فروش کنسول یکن دور بودم ، انگاری دو-سه مدل به نسخه های Ps4 اضافه شده یکی اسلیم سفید 1ترا هست و یکی مدل بهینه شده ولی 500گیگ ... میخواستم بدونم دوستان با توجه به مدل های جدید کدوم مدل رو برای خرید توصیه میکنن. و اگر مدل عددی کنسول هم ذکر کنن واقعا ممنون میشم!

واینکه بین بازیهای آرکید بازی برای Camera چیزی اومده یانه و آیا ارزش خرید کمرا فعلا نیاز هست یا نه

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or