ممنون.بعد بازی رایگانش چیا هستن؟؟دوست عزیز می تونی چندتا تم و بازی رایگان بگیری مثل دموی فیفا و pes..
و ابدیتهای بازی و کنسول رو دانلود کنی..
البته وبگردی هم میشه کرد.
ممنون.بعد بازی رایگانش چیا هستن؟؟دوست عزیز می تونی چندتا تم و بازی رایگان بگیری مثل دموی فیفا و pes..
و ابدیتهای بازی و کنسول رو دانلود کنی..
البته وبگردی هم میشه کرد.
حدودا 18 19 تا بازی رایگان داره ( بجز دمو ها ) اونایی که من بازیشون کردم و اونایی که میخوام بگیرم و به نظرم خوب بودن ایناس البته شاید چند تا دیگه هم باحال داشته باشه : planetside 2 , warframe , war thunder , loadout , hustle kings فممنون.بعد بازی رایگانش چیا هستن؟؟
ممنون.میانگین حجم این بازیا چقدره؟حدودا 18 19 تا بازی رایگان داره ( بجز دمو ها ) اونایی که من بازیشون کردم و اونایی که میخوام بگیرم و به نظرم خوب بودن ایناس البته شاید چند تا دیگه هم باحال داشته باشه : planetside 2 , warframe , war thunder , loadout , hustle kings ف
و البته بازی های ماهیانه پلاس و drive club plus edition که اگه پلاس داشته باشی میتونی بگیریشون
دمو هم زیاد داره مثل : fifa16 , pes 16 , ufc , the crew , dying light, destiny, nba live و ... که خودم فیفا رو گرفتم و ufc روهم میخوام بگیرم![]()
معمولا بین 2 تا 5 گیگ بجز planetside 2 که حجمش بیشتر از بقیس.ممنون.میانگین حجم این بازیا چقدره؟
آیا ارزش بازی کردن داره؟؟منظورم اینه که نوع بازیش عین قارچ خور و لیمبو که نیست؟؟؟
سپاس
داداش ببخشید پرسشام زیاد شد ولی من پلاس ندارم بازم میتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم؟و آیا دموی بازیهایی مانند pes16 برای من که پلاس ندارم رایگان هست یا نه؟؟؟؟معمولا بین 2 تا 5 گیگ بجز planetside 2 که حجمش بیشتر از بقیس.
ارزش که داره. میتونی توی یوتوب یا همین آپارات ویدیو های بازی رو ببینی که بنظرم قبل از گرفتن بازیا ویدیو گیم پلی هاشون رو ببین
نه بابا سوالای دیگه ای هم داشتی بپرس اگه بدونم جواب میدمداداش ببخشید پرسشام زیاد شد ولی من پلاس ندارم بازم میتونم بازیهای رایگان رو دانلود کنم؟و آیا دموی بازیهایی مانند pes16 برای من که پلاس ندارم رایگان هست یا نه؟؟؟؟
با خود ps4 دانلود کنم باید حتما برنامه psx داشته باشم؟؟
مرسی
من دوباره مزاحمت شدم:dنه بابا سوالای دیگه ای هم داشتی بپرس اگه بدونم جواب میدم
بله میتونی بازی های فری رو بدون پلاس بگیری و بازی کنی ، دمو هارو هم میتونی .
اگر با خوده ps4 دانلود کنی بازی هارو نه اصلا psx نمیخواد مثل بازی های دیگه میزنی نثب میشه و میشینی بازی میکنی ولی اگه بخوای با PC دانلود کنی و بعدش به ps4 منتقل کنی بله باید psx رو دانلود کنی . ( درضمن جهت اطلاع PSX برنامه ای هست که باید روی PC نصب کنی و برای ps4 هیچ برنامه ای نمیخواد نصب بشه)
اره واقعا ادمو دو دل میکنندوستانی که بین سری 11 و 12 موندن حتما 12 بخرن ولی صبر کنید قیمت ها واقعی بشه
سونی توی ژاپن قیمت آورده پایین شده 292 دلار قیمتی که ما می خریم اگه اشتباه نکنم 350 دلار!!!
سلام دوست عزیزحدودا 18 19 تا بازی رایگان داره ( بجز دمو ها ) اونایی که من بازیشون کردم و اونایی که میخوام بگیرم و به نظرم خوب بودن ایناس البته شاید چند تا دیگه هم باحال داشته باشه : planetside 2 , warframe , war thunder , loadout , hustle kings ف
و البته بازی های ماهیانه پلاس و drive club plus edition که اگه پلاس داشته باشی میتونی بگیریشون
دمو هم زیاد داره مثل : fifa16 , pes 16 , ufc , the crew , dying light, destiny, nba live و ... که خودم فیفا رو گرفتم و ufc روهم میخوام بگیرم![]()
دوستانی که بین سری 11 و 12 موندن حتما 12 بخرن ولی صبر کنید قیمت ها واقعی بشه
سونی توی ژاپن قیمت آورده پایین شده 292 دلار قیمتی که ما می خریم اگه اشتباه نکنم 350 دلار!!!
سلام دوست عزیز
امکانش هست بگید کدوم دمو بیشتر ارزش دانلود داره؟
برخی دموها واقعا دانلود نکنی به صرفه تره
برای مثال دموی NBA live 2015 گرفتم و فقط دو تیم داره
یا دموی Trial Fusion گرفتم که با نگرفتنش یکی بود و فقط چند مرحله ساده داشت
ولی خب دموهای فوتبال فیفا و ساکر بد نیست و حداقل چندین تیم داره
حالا سوالم اینه که بر فرض 20 گیگ دانلود کنیم برای دموی دستینی یا NBA 2016 واقعا ارزش داره؟
مثلا تو دستینی یا فار کرای چند مرحله یا چند درصد بازی قرار داده شده؟
ممنون میشم یه راهنمایی کلی بکنید چرا که با این سرعت کم اینترنت دانلود کردن حجم زیاد سخت شده و اگر دمو هم بی ارزش باشه کلی از وقت ادم میره و دوستانی مثل شما میتونن بیشتر راهنمایی کنن
با تشکر
اره واقعا ادمو دو دل میکنن
از ی طرف جدیدتر بودن به روز بودن صدای کمتر ولی از یه طرف کلا مات شده و اینکه دکمه ها دیگه لمسی نیست واقعا سونی چرا اینکارارو تو هر نسل میکنه
اگه براق بده از اول مات بده دیگه یا دکمه های لمسی اگه خراب میشه خب تو نسل قبل بود درس میگرفت ازشون تو این نسی از اول همینجوری میزد اگر هم همشکلی نداره پس چرا عوض میکنه؟؟؟
بايد حق رو گفت من سري ١١ دارم تا حالا اصلا صداي فن شو تو اين ٢ ماه نشنيدم اگه خيلي خيلي دقت كني تو سكوت يه صدايي مثل جريان هوا ميشنوي من نميدونم رو چه حساب وقتي فن صدايي نداره ميگن صداش تو سري جديد كم شده
در مورد جنس بدنه هم فك كنم چون تو سري ١١ جنس بدنه براق بود و خيلي زود خش ميفتاد تو سري ١٢ اين قسمت رو هم مات كردن
و احتمالا دليل تغيير كليد ها به شكل فيزيكي مشكل outo eject بوده كه تو سري ١١ يه سري ها شكايت شو كردن
دروغ نگم يه بار هم برا خودم اتفاق افتاد البته فقط تا الان يه بار
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم میتونی بزاری رو رست مود هم میتونی بازی کنی .من دوباره مزاحمت شدم:d
میگم بعد اینکه زدم دانلود بشه بزارمش تو حالت ریست مود؟؟
و اینکه ایا همه ی دموها رایگان هست؟؟
مرسی