هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من پنج تا سوال دارم خواهش میکنم کامل جواب بدید :

1 - دوستان عذر میخوام توی جعبه کنسول هیچ نوع هدستی وجود نداره ؟
هدست گلد فرقش با بقیه چیه ؟ کلا هدست گلد ارزش خرید داره ؟ یا نه ؟​
:-/

2 - بعد از خرید کنسول آیا بایستی کنترلر شارژ اولیه بشه ؟ چند ساعت ؟

3 - آپدیت اولیه بعد از خرید کنسول حجمش چقدره ؟ اگر بخوایم معمولا فروشنده خودش میتونه برام آپدیت اولیه رو انجام بده ؟

4 - با سرعت اینترنت 256 مخابرات که سرعت دانلودش 30 هستش میشه آنلاین بازی کرد یا نه ؟

5 - کنسول معمولا هر چند وقت یکبار آپدیت اجباری نیاز داره ؟ حجمشون معمولا چقدره ؟

خیلی ممنون میشم پاسخ بدید

1. فقط یه Mono خیلی ساده و معمولی داره
برایه بازی اره . ارزش داره.
2. تا زمانی که full charge بشه کافی هست . میتونی ps button رو نگه داری و میزان شارج رو گوشه پایین ببینی .
3. تو تاپیکه مربوطش بچه ها گذاشتن اپدیتها . حجمی نداره . خودت دانلود کن بریز. خیلی ساده هست !
4. باید پینگت رو تست بگیری
5. همه اپدیتها اجباری هست. حجماشون هم زیاد نیست. اگر اپدیت نکنی به Psn نمیتونی وصل بشی.
http://forum.bazicenter.com/thread83437/

دوستان یه سوال در مورد دکمه شیر
اول بگم که اصلا تنظیمات دکمه شیر رو دست نزدم و رو دیفالته.هروقت میخوام گیم پلی رو ضبط کنم 15 دقیقه قبلو ضبط میکنه.امکانش نیست خودم دستی تعیین کنم که از الآن رکورد کنه تا 15 مین بعدو؟
الان که اینجوریه پس کنسول همش داره ضبط میکنه دیگه.نمیشه آفش کرد و هروقت دلمون خواست طبق چیزی که بالا گفتم رکورد کرد؟

دوستان یه سوال در مورد دکمه شیر
اول بگم که اصلا تنظیمات دکمه شیر رو دست نزدم و رو دیفالته.هروقت میخوام گیم پلی رو ضبط کنم 15 دقیقه قبلو ضبط میکنه.امکانش نیست خودم دستی تعیین کنم که از الآن رکورد کنه تا 15 مین بعدو؟
الان که اینجوریه پس کنسول همش داره ضبط میکنه دیگه.نمیشه آفش کرد و هروقت دلمون خواست طبق چیزی که بالا گفتم رکورد کرد؟
از زمانی که record شروع میشه تا 15 دقیه بعدش رو ضبط میکنه.

از زمانی که record شروع میشه تا 15 دقیه بعدش رو ضبط میکنه.
خب رکورد کی شروع میشه؟من هروقت شیر رو زدم و مربع رو زدم 15 دقیقه قبلش رو سیو میکنه.میخوام خودم بزنم از الان تا 15مین بعدو ضبط کنه نه قبلو
ینی کنسول من همش در حال رکورد کردنه و من فقط دارم سیو میکنم؟اینطوری بازدهی کنسول پایین نمیاد؟ینی کند نمیشه؟

خب رکورد کی شروع میشه؟من هروقت شیر رو زدم و مربع رو زدم 15 دقیقه قبلش رو سیو میکنه.میخوام خودم بزنم از الان تا 15مین بعدو ضبط کنه نه قبلو
ینی کنسول من همش در حال رکورد کردنه و من فقط دارم سیو میکنم؟اینطوری بازدهی کنسول پایین نمیاد؟ینی کند نمیشه؟
اگه تنظیمات دکمه شیر رو دیفالت باشه دوبار شیر رو بزنی رکورد شروع میشه

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

برای این که شما تو بازی چیزی رو از دست ندی کنسول خود کار شروع میکنه به ضبط کردن (۱۵ دقیقه ی قبل که از تنظیمات میشه تغیرش داد) مثلا نمی دونید چی پیش میاد بعد یه حرکت باحال زدید:d اینجا این به درد میخوره و ۲ بار اگه دکمه رو بزنید (این دقیق یادم نیست رو دیفیکلت ۲ بار بود یا ایزی‌ ) علامت ضبط شدن گوشه ی صفحه میاد و از جایی که شما زدید دکمه رو شروع میکنه به ضبط کردن تا جایی که خودتون متوقفش کنید.

دوستان من همراه کنسول یه کنترلر اضافی هم گرفتم . امروز که خواستم از این کنترلر استفاده کنم وقتی دکمه PS رو میزنم لایت بار پشت کنترلر چند بار چشمک میزنه و خاموش میشه ، شارژ هم کردم ولی بازم همینطوره . کنترلر خرابه ؟

در ضمن کنترلر اصلی همراه کنسول بعضی مواقع تو دمو فیفا 16 لایت بارش قرمز میشه . دلیلش چیه ؟

دوستان من همراه کنسول یه کنترلر اضافی هم گرفتم . امروز که خواستم از این کنترلر استفاده کنم وقتی دکمه PS رو میزنم لایت بار پشت کنترلر چند بار چشمک میزنه و خاموش میشه ، شارژ هم کردم ولی بازم همینطوره . کنترلر خرابه ؟

در ضمن کنترلر اصلی همراه کنسول بعضی مواقع تو دمو فیفا 16 لایت بارش قرمز میشه . دلیلش چیه ؟

اشتباه نکنم باید با سیم وصلش کنین به کنسول و باهاش sign in کنین

سلام دوستان.
خواستم بپرسم وقتی واسه خرید یه کابل hdmi اقدام میکنیم ... از کجا میشه فهمید این کابل ورژن 4.1 اصلی هست؟؟؟؟البته غیر از اون چیزی که روی جلدش نوشته:))
دوم اینکه همین کابل hdmi که روی کنسول pd4 هست 4.1 نیست؟؟ از کجا میشه فهمید؟؟

سلام من 2TB حافظهٔ خارجی‌ خریدم:
Seagate Expansion Portable USB 3.0 2TB (STBX2000401)
حالا که وصل می‌کنم به دستگاه, دستگاه پشتیبانی نمیکنه.
PS4 از حافظهٔ خارجی‌ پشتیبانی نمیکنه؟
قرار نیست با آپدیتی چیزی بعدا پشتیبانی کنه؟

سلام من 2TB حافظهٔ خارجی‌ خریدم:
Seagate Expansion Portable USB 3.0 2TB (STBX2000401)
حالا که وصل می‌کنم به دستگاه, دستگاه پشتیبانی نمیکنه.
PS4 از حافظهٔ خارجی‌ پشتیبانی نمیکنه؟
قرار نیست با آپدیتی چیزی بعدا پشتیبانی کنه؟
احتمالا فرمتش ntfs هست
باید fat32 باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or