همونطور که خودت گفتی باید حتما ریجن بازیت با اون بازی اولیه یکی باشه. اگه نباشه Save هم کار نخواهند کردسلام خدمت دوستان.من میخواستم بازی assassin unity رو بخرم.نکته ای که هست من زمان انتشار این بازی رو خریدم و خیلی جلو رفتم و بیشتر چیزاشو باز کردم.الان میخوام دوباره بازیرو بخرم.میخواستم بدونم اگه رجین بازی جدید با رجین بازی قبلی یکی نباشه سیو ها رو این جدیده اضافه میشه؟آخه یه بار gta v با 2 رجین متفاوت گرفتم سیو ها رو جدیده اضافه نشد ولی درایو کلاب 2 بار رجین 2 گرفتم خیلی راحت اضافه شد.ممنون
1.خب پس اینجوری ک شما میگی دستگاه های تولید سه ماه اول و دوم 2015باید لمسی باشن و مشکلی هم نداشته باشن درسته؟؟
2.بعد اینکه ps4 کلا چند سری داره و از کجا میشه فهمید ؟؟+تاریخ دستگاه چون به ماه سال ننوشته(اینقد سری های مختلف میزنن ک ادم گیج میشه اه)
دکمه های لمسی هم فک میکنم خیلی قشنگتر کنه کنسول رو نمیدونم چرا تو جدیداش حذف کردن
3.و دوتا نکته دیگه من کنسول رو بخوام بگیرم به احتمال خیلی زیاد رنگ سفید میگیرم حالا سفید از چ سری میشه ؟؟و این کنسول های جدید ک 1 ترابایت هارد دارن اونا چطور ؟؟
+++++++++++++
اقا ی تاپیک بود چند وقت پیش یکی از دوستان زده بود ک توش کامل راجع به بازی های شیرینگ اینا توضیح داده بود اون کجاس من پیداش نمیکنم؟؟
اصلا با عقل جور در نمیاد و منطقی نیست که بخواین به خاطر یه سری چیزای جزئی یه PS4 ـه دیگه بگیرید که مثلا شاید یه روزی کپی خور بشه یا فلان و ... در حالی که خودتون یکیشو دارین. زیاد هم به نظرم بهتره به هک شدن دستگاه امید نداشته باشین بالاخره مشکلات خاص خودش از قبیل Ban و خرابی های متعدد به خاطر دستکاری های بیجا توی دستگاه رو شامل خواهد شد . بهتره چیزای دیگه مثل Xbox One رو تجربه کنی.ایشالا خدا ب شما هم بده!
ولی میگن خدا خـ... شناخت ک بهش شاخ نداد!
همون جای من نیستی!
آره منطقیش همینه که یه کنسول از شرکتهای دیگه (رقبای سونی , مثل نینتندو و ماکروسافت) بخرم. ولی خوب ماکروسافت ک فعلاً بجز "فورتزا" هیچ چیز جالبی نداره! بازی های مولتی پلتفرم هم ک واقعاً بهتره روی PS4 بازی بشه (رزولوشن بالا و فریم بیشتر)اصلا با عقل جور در نمیاد و منطقی نیست که بخواین به خاطر یه سری چیزای جزئی یه PS4 ـه دیگه بگیرید که مثلا شاید یه روزی کپی خور بشه یا فلان و ... در حالی که خودتون یکیشو دارین. زیاد هم به نظرم بهتره به هک شدن دستگاه امید نداشته باشین بالاخره مشکلات خاص خودش از قبیل Ban و خرابی های متعدد به خاطر دستکاری های بیجا توی دستگاه رو شامل خواهد شد . بهتره چیزای دیگه مثل Xbox One رو تجربه کنی.
با دورد.دوستان الان من که psn و کارت پلاس ندارم دیگه نمیتونم هیچ کاری با اینترنت انجام بدم؟؟
دوستان ببخشید پرسش مبتیدیانه است.
مرسی داداش.هیچی ذهنم درگیر بود یه چیز دیگه نوشتم...:dمنظورت از psn نداری چیه؟
پلاس برای آنلاین بازی کردن هست و در صورتی که نداشته باشی نمیتونی با بقیه بازی کنی. اما میتونی آپدیت نصب کنی و البته بعضی بازی ها نیازی به پلاس ندارن
برو قسمت Setting و بخش PSN گزینه Restore License رو بزن اصولا باید درست بشه. primary هست دیگه ؟cannot use the content
cannot connect to verify the license server
دوستان این ارور یعنی چی؟
حیردوستان یه سوال سرورای سونی قطعه؟
الان هرچی میزنم نمیادش و ارور میده.
نفره دومی که Primary نیست کنسولش برایه این اکانت فقط میتونه از این پلاس تو همین اکانت و در صورت Online بودن استفاده کنه .بچها میخوام پلاس بگیرم خواستم ببینم میشه بین کنسول خودم و دوستم شیرش کنم؟
سلام .با دورد.دوستان الان من که psn و کارت پلاس ندارم دیگه نمیتونم هیچ کاری با اینترنت انجام بدم؟؟
دوستان ببخشید پرسش مبتیدیانه است.
هیچ منبعی مبنا بر % خرابی وجود ندارهسلام
دوستان من میخوام یه Ps4 بخرم، چند تا سوال داشتم اگه میشه راهنماییم کنید.
سری CUH-12xx بگیرم یا CUH-1116 ؟
سری CUH-1116 آمار خرابی هاش چطور بوده ؟ خریدش همراه با ریسک نیست ؟
بعد به نظرتون دکمه لمسی بهتره یا سری CUH-12xx که دکمه اجکتش فیزیکی شده ؟
کلا موقع خرید به چه نکاتی باید توجه کنم ؟
Rebuild Database آمتحان کنآقا بعضی وقتا تو بازی هم بعد تا دکمه وسط دسته رو میزنم میام بیرون میره تو اینونشن هیچ جوره هم بیرون نمیاد نه میتونم برم تو داشبوزد نه میتونم مسیج بدم نه از پارتی لفت بدم تا دستگاه رو خاموش نکنم درست نمیشه راحلش چیه؟
و
آقا شماها هم خیلی با app پلی استیشن مشکل میخورین مثلآ هی ارور بده یا نه؟
سلام دوستان
آرزشه خرید ندارهببخشید واسه دوربین پی اس 4 بازی اومده؟مثل کینکت هست؟
مشکلی ندارهسلام
اگه كنترلر رو بزنيم به شارژ و همزمان هم بازى كنيم باترى كنترلر ضعيف ميشه يا نه ؟