هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

راه دیگه ای وجود نداره الآن؟
پلاس رایگان رو اکانت انگلیس کریدت کارت میخواست.اینم بستن یا اگه کریدت کارت داشته باشیم میتونیم پلاس رایگان بگیریم ازش؟

فک کنم حتی اگه کریدت کارت هم داشته باشی بیش از یبار نشه ازش پلاس گرفت!

- - -ویرایش - - -

این رو داخل تاپیک "از داخل ps4 فارسی تایپ کنید" نوشتم گفتم بد نیست اینجا هم بنویسم
دوستان یه راه حل خیلی ساده و کاربردی برای فارسی نوشتن داخل ps4 (که شامل حروف گ.چ.پ.ژ هم میشه) پیدا کردم که امیدوارم براتون مفید باشه
اول باید روی موبایلتون برنامه playstation app رو نصب کنین.
بعد باید باهاش به ps4 کانکت بشید.
بعد هر موقع که خواستید جایی فارسی تایپ کنید از کیبورد گوشی استفاده کنید!
تمام!
در واقع ps4 کیبورد فارسی رو داره اما بنا به دلایلی سونی به زبان هاش اضافه نمیکنه.
برای من که جواب داد امیدوارم برای دوستان هم مفید باشه.

سلام
الان داشتم بازى ميكردم وسط بازى يوهو هنگ كرد بازى ... چند بار ديگه هم اينطورى شده بود قبلا ولى بعد چند ثانيه ول ميكرد يا كلا از بازى در ميومد
ولى ايندفعه كلا دستگاه خاموش شد
مشكل خاصى داره يا هر چند وقت از اين اتفاقا ميوفته؟

دوستان درود.ایا هنگام دانلود مثلا دموی pes2016 برای اجرا شدن به ریجن دستگاه لستگی داره یا نه این موضوع تنها برای اپدیت هست؟و ایا ممکنه پس از دانلود کامل مشکلی تو اجرا شدن به وجود بیاد؟سپاس

ببین کسی که اکانتش رو کنسولش primary نیست باید به نت وصل باشه برایه license check.
کسی هم که Primary هست اصلا لازم به LIcense check نداره.
پس اگر من بازی رو به دوستم بدم در واقع اون هم باید اکانت من رو روی کنسولش پرایمری کنه و سپس با اکانت خودش متصل بشه و اون رو هم پرایمری کنه و ضمن اینکه همزمان من هم باید اکانتم پرایمری باشه ؟
درست گفتم؟

و اینکه با برداشته شدن پلاس ژاپن اون قضیه پلاس رایگان دو روزه سایر استورها همچنان برقرار هست؟
یکی از دوستان میگفت با ساخت یک اکانت جدید میشه روی یه بازی انلاین رفت و به صورت مجانی فقط دو روز پلاس گرفت
این مورد صحت داره؟

ضمن اینکه به دوستان توصیه میکنم دو ماهی برای خرید کنسول و دسته صبوری کنن
مدلهای جدید کنسول با طرح های دو رنگ و در 7 رنگ قشنگ در راهه
ضمن اینکه دسته طلایی رنگ و نقره ای رنگ جدید هم از ماه نوامبر در کشورهای اسیای شرقی عرضه میشه

با تشکر

سلام
دوستان من میخوام این کنسول رو بخرم ولی قبلش یه سری سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:
1- یه جاهایی شنیدم؛ بازی براش در حد 50 60 هزارتومان هم گیر میاد که فروشنده اکانت حاوی بازی خودش رو روی دستگاه شما و دستگاه افراد دیگه میریزه و میتونید بازی کنید(سوالم اینجاست که آیا با ای کار میشه به لایو وصل شد یا خیر؟ و اینکه روی کیفیت بازی تاثیری نداره؟ و کیفیتش مثل همون نسخه خداتومنیه؟)
2-کار من با یه فیفا و یدونه هم gta راه میوفته و زیاد اهل بازی کردن که هر بازی جدیدی بیاد برم بخرم نه اونجوری نیستم و حتی ایکس باکس 360 هم که قبلا داشتم شاید سالی 3 تا بازی به زور براش میخریدم؛ با این تعریف به نظرتون میرزه این رو بخرم؟!
3-شنیدم فیلم بلوری و غیره و این چیز ها هم باهاش میشه پخش کرد و در واقع یه پلیر هم هست! میخواستم بدونم آیا برای این کار مثل همین دستگاه های عادی دی وی دی یا فلش رو بزنی بهش میخونه یا مکافات داره؟
همین ها رو فعلا پاسخ بدید خیلی ممنونتون میشم.

خواهشا جواب ما رو هم بدید تا این پیشنهاد ویژه برداشته نشده.
یه سوال دیگه هم دارم: من کد دیجیتالی tlou رو از خود بازیسنتر خریدم دیتای بازی رو با حجم 40 گیگ ریجن یک دانلود کردم. اگه کنسولی که میگیرم ریجن 2 باشه بازی با دیتای ریجن 1 نصب و اجرا میشه؟

قیمت کنسول توی ژاپن، مالزی، سنگاپور و یه سری کشور دیگه در آسیا کاهش دادن که از 9 مهر اعمال میشه ژاپن میشه 292 دلار این قیمت هایی که دی جی کالا و بقیه میدن به قیمت 350 دلار!!!!
حالا خودت ببین میصرفه الان بخری یا یکی دوماه صبر کنی

مگه قراره اسلیم هم بیاد ؟؟؟ خبری شده ؟
نه خبری نیست کلی گفتم ... اسلیم حداقل یکی دو سال دیگس هر چند خودشون گفتن خیلی زوده ...به نظر من خیلیم نمیشه رو حرفاشون حساب باز کرد مثلا گفته بودن قیمت کاهش نمی دیم که دادن

کنسول رو گرفتم ولی هرچی صبر کردم برای آپدیت دستگاه انجام نشد. کانکشن رو هم چک کردم ok بود ولی وقتی میزنم برای آپدیت یه دایره میاد روی صفحه میچرخه و please wait. هر چقدر ام صبر کردم درصدی چیزی پر نشد. مشکل از کجاست؟

کنسول رو گرفتم ولی هرچی صبر کردم برای آپدیت دستگاه انجام نشد. کانکشن رو هم چک کردم ok بود ولی وقتی میزنم برای آپدیت یه دایره میاد روی صفحه میچرخه و please wait. هر چقدر ام صبر کردم درصدی چیزی پر نشد. مشکل از کجاست؟

با اینترنت گوشی برو ...یعنی 3g یا 4g رو وصل کن و با برنامه wifi hot spot روی کنسول استفاده کن.درست میشه. اول وارد اکانت شو و وارد store شو اگه گیر نکرد و باز شد میتونی اینترنت خودتو وصل کنی

دوستان من یک اکانت ساختم از سایت سونی که کشور رو براش United State انتخاب کردم. میخواستم بدونم هیمن تعیین کشور نوع ریجن اکانت حساب میشه و یا نه بعدا که با کنسول لوگین شدم اونجا میتونم تعیین کنم گه ریجن اکانت چی باشه! . نکته ی بعد اینکه میشه بعد از رجیستر کردن و تعیین کشور دوباره اون رو تعییر داد و یا ریجن اکانت رو بعد دوباره عوض کرد ؟ اسم PSN چی اون رو میشه دوباره عوض کرد ؟

ممنون میشم توضیح بدید!

دوستان من یک اکانت ساختم از سایت سونی که کشور رو براش United State انتخاب کردم. میخواستم بدونم هیمن تعیین کشور نوع ریجن اکانت حساب میشه و یا نه بعدا که با کنسول لوگین شدم اونجا میتونم تعیین کنم گه ریجن اکانت چی باشه! . نکته ی بعد اینکه میشه بعد از رجیستر کردن و تعیین کشور دوباره اون رو تعییر داد و یا ریجن اکانت رو بعد دوباره عوض کرد ؟ اسم PSN چی اون رو میشه دوباره عوض کرد ؟

ممنون میشم توضیح بدید!
سوال اول = بله
بقیه ی سوالات = خیر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or