بله درستهدوستان اکانت ژاپن دیگه پلاس رایگان نمیده؟صحت داره این خبر؟
بله درسته
راه دیگه ای وجود نداره الآن؟
پلاس رایگان رو اکانت انگلیس کریدت کارت میخواست.اینم بستن یا اگه کریدت کارت داشته باشیم میتونیم پلاس رایگان بگیریم ازش؟
دوستان یه راه حل خیلی ساده و کاربردی برای فارسی نوشتن داخل ps4 (که شامل حروف گ.چ.پ.ژ هم میشه) پیدا کردم که امیدوارم براتون مفید باشه
اول باید روی موبایلتون برنامه playstation app رو نصب کنین.
بعد باید باهاش به ps4 کانکت بشید.
بعد هر موقع که خواستید جایی فارسی تایپ کنید از کیبورد گوشی استفاده کنید!
تمام!
در واقع ps4 کیبورد فارسی رو داره اما بنا به دلایلی سونی به زبان هاش اضافه نمیکنه.
برای من که جواب داد امیدوارم برای دوستان هم مفید باشه.
پس اگر من بازی رو به دوستم بدم در واقع اون هم باید اکانت من رو روی کنسولش پرایمری کنه و سپس با اکانت خودش متصل بشه و اون رو هم پرایمری کنه و ضمن اینکه همزمان من هم باید اکانتم پرایمری باشه ؟ببین کسی که اکانتش رو کنسولش primary نیست باید به نت وصل باشه برایه license check.
کسی هم که Primary هست اصلا لازم به LIcense check نداره.
خواهشا جواب ما رو هم بدید تا این پیشنهاد ویژه برداشته نشده.
یه سوال دیگه هم دارم: من کد دیجیتالی tlou رو از خود بازیسنتر خریدم دیتای بازی رو با حجم 40 گیگ ریجن یک دانلود کردم. اگه کنسولی که میگیرم ریجن 2 باشه بازی با دیتای ریجن 1 نصب و اجرا میشه؟
نه خبری نیست کلی گفتم ... اسلیم حداقل یکی دو سال دیگس هر چند خودشون گفتن خیلی زوده ...به نظر من خیلیم نمیشه رو حرفاشون حساب باز کرد مثلا گفته بودن قیمت کاهش نمی دیم که دادنمگه قراره اسلیم هم بیاد ؟؟؟ خبری شده ؟
کنسول رو گرفتم ولی هرچی صبر کردم برای آپدیت دستگاه انجام نشد. کانکشن رو هم چک کردم ok بود ولی وقتی میزنم برای آپدیت یه دایره میاد روی صفحه میچرخه و please wait. هر چقدر ام صبر کردم درصدی چیزی پر نشد. مشکل از کجاست؟
سوال اول = بلهدوستان من یک اکانت ساختم از سایت سونی که کشور رو براش United State انتخاب کردم. میخواستم بدونم هیمن تعیین کشور نوع ریجن اکانت حساب میشه و یا نه بعدا که با کنسول لوگین شدم اونجا میتونم تعیین کنم گه ریجن اکانت چی باشه! . نکته ی بعد اینکه میشه بعد از رجیستر کردن و تعیین کشور دوباره اون رو تعییر داد و یا ریجن اکانت رو بعد دوباره عوض کرد ؟ اسم PSN چی اون رو میشه دوباره عوض کرد ؟
ممنون میشم توضیح بدید!