هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

میگم میشه ی اکانت اصلی داشت که باهاش رجیستر کردیم و چند اکانت فرعی دیگه داخلش ساخت ولی اگه با اکانتهای فرعی بازیهای دیگه ای انجام داد تروفی ها فقط برروی اکانت اصلی اعمال بشه ؟ مثل اکسباکس نیست که کلا اکانت اصلی با فرعی همه چیش فرق داشته باشه و حتی بک آپ هم نشه ازش گرفت!
کلا یه توضیحی در اینباره میگین. ممنون

- - -ویرایش - - -

و اینکه الان ی اکانت ساختم ولی میخوام پاکش کنم و با همون ایمیل یه اکانت دیگه ثبت کنم (به خاطر تغییر ریحن) راهی هست که اکانت رجیستر شده رو پاک کرد ؟ من هر چی گشتم چیزی ندیدم!

کشور ژاپن در اکانت ریجن 2 حساب میشه ؟ تمام شهرها هم جزو ریجن 2 هستن؟ بعد زبان سایت رو میشه دوباره انگلیسی کرد ؟ مشکلی نیست اگه کشور اکانت ژاپن باشه ؟ کسی این کارو کرده آیا ؟
شرمنده اگه سئوال نوب بود.

Last edited by a moderator:
کشور ژاپن در اکانت ریجن 2 حساب میشه ؟ تمام شهرها هم جزو ریجن 2 هستن؟ بعد زبان سایت رو میشه دوباره انگلیسی کرد ؟ مشکلی نیست اگه کشور اکانت ژاپن باشه ؟ کسی این کارو کرده آیا ؟
شرمنده اگه سئوال نوب بود.
بله، بله، خیر، خیر، کلا ساخت اکانت ریجن 2 توصیه نمی شه که هیچ، ساخت اکانت ژاپن کلا توصیه نمی شه

میشه پلاس و شیر کرد؟
مشکل بن پیش نمیاد؟
بله
خیر

بله، بله، خیر، خیر، کلا ساخت اکانت ریجن 2 توصیه نمی شه که هیچ، ساخت اکانت ژاپن کلا توصیه نمی شه

بله
خیر
چرا ؟ یعنی ممکنه دردسر ساز بشه ؟ میشه چند دلیلش رو بگی بلکه نظرم روعوض کنی ؟ از چه نظر میگی ؟
:)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

چرا ؟ یعنی ممکنه دردسر ساز بشه ؟ میشه چند دلیلش رو بگی بلکه نظرم روعوض کنی ؟ از چه نظر میگی ؟
:)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

شما الان ین از کجا می خوای پیدا کنی اکانتت رو شارژ کنی؟
پلاسش رو از کجا می خوای بخری؟
خیلی از بازی های توی استورش زبون انگلیسی ندارن، ژاپنی بلدی شما؟:d
تاریخ عرضه یک سری از بازی ها توش با ریجن های دیگه فرق داره
ژاپن کلا بازی ها توش گرونه، خیلی از بازی ها توی غرب بسیار ارزون تر از ژاپن هستن
کلا من نمی دونم وقتی استور آمریکا هست چه دلیلی داره آدم بره استور ژآپن!!!!!

سلام دوستان
آقا یه از خدا بی خبری نمیدونم چطوری رفته تو پروفایل من و پسورد و یوزرمو عوض کرده، تو پروفایلم چنتا بازی دیجیتالی داشتم و با یه اکانت پلاس یک ساله، همشون پرید.همه سیوهام با همه کارایی که کرده بودم.دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم.نمیدونم چطوری ایمیلمم عوض کرده، دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد، کسی فکری چیزی به ذهنش نمیرسه؟
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی گفتم کسی شاید بتونه راهنمایی یا کمکم کنه!

سلام دوستان
آقا یه از خدا بی خبری نمیدونم چطوری رفته تو پروفایل من و پسورد و یوزرمو عوض کرده، تو پروفایلم چنتا بازی دیجیتالی داشتم و با یه اکانت پلاس یک ساله، همشون پرید.همه سیوهام با همه کارایی که کرده بودم.دیگه هیچ کاری نمیتونم بکنم.نمیدونم چطوری ایمیلمم عوض کرده، دیگه هیچ کاری از دستم بر نمیاد، کسی فکری چیزی به ذهنش نمیرسه؟
ببخشید میدونم جای این سوال اینجا نیست ولی گفتم کسی شاید بتونه راهنمایی یا کمکم کنه!

اکانت شما هک شده . با ساپورت سونی صحبت کنید یا ایمیل بزنید تا اکانت بلوکه بشه و ریکاوری کنید .
الان خیلیها هستند که همچین اکانتهایی میفروشن و در واقع اکانتهای امثال شماست که هک شده .

شما الان ین از کجا می خوای پیدا کنی اکانتت رو شارژ کنی؟
پلاسش رو از کجا می خوای بخری؟
خیلی از بازی های توی استورش زبون انگلیسی ندارن، ژاپنی بلدی شما؟:d
تاریخ عرضه یک سری از بازی ها توش با ریجن های دیگه فرق داره
ژاپن کلا بازی ها توش گرونه، خیلی از بازی ها توی غرب بسیار ارزون تر از ژاپن هستن
کلا من نمی دونم وقتی استور آمریکا هست چه دلیلی داره آدم بره استور ژآپن!!!!!

اوه اوه کامل قانع شدم!
خدا خیرت بده نمیدونستم خو! :)

/
پس ریجن 1 ( US ) زو شما تایید میکنید ؟ آخه بیشتر بازیهایی که توی بازار دیدم ریجن 2 بودن برا همین گفتم کانت ریجن 2 بسارم!

- - -ویرایش - - -

میگم میشه ی اکانت اصلی داشت که باهاش رجیستر کردیم و چند اکانت فرعی دیگه داخلش ساخت ولی اگه با اکانتهای فرعی بازیهای دیگه ای انجام داد تروفی ها فقط برروی اکانت اصلی اعمال بشه ؟ مثل اکسباکس نیست که کلا اکانت اصلی با فرعی همه چیش فرق داشته باشه و حتی بک آپ هم نشه ازش گرفت!
کلا یه توضیحی در اینباره میگین. ممنون

- - -ویرایش - - -

و اینکه الان ی اکانت ساختم ولی میخوام پاکش کنم و با همون ایمیل یه اکانت دیگه ثبت کنم (به خاطر تغییر ریحن) راهی هست که اکانت رجیستر شده رو پاک کرد ؟ من هر چی گشتم چیزی ندیدم!

دوستان این هم جواب بدن ممنون میشم، دیگه نگرانی از بابت اکانت ندارم.

اوه اوه کامل قانع شدم!
خدا خیرت بده نمیدونستم خو! :)

/
پس ریجن 1 ( US ) زو شما تایید میکنید ؟ آخه بیشتر بازیهایی که توی بازار دیدم ریجن 2 بودن برا همین گفتم کانت ریجن 2 بسارم!

- - -ویرایش - - -

دوستان این هم جواب بدن ممنون میشم، دیگه نگرانی از بابت اکانت ندارم.
تنها چیزی که براش ریجن مهمه خرید DLC هست که برای اون هم نهایتا اینه که شما یک اکانت ریجن 2 هم می سازید کنار ریجن 1 پرایمری می کنید....

تنها چیزی که براش ریجن مهمه خرید DLC هست که برای اون هم نهایتا اینه که شما یک اکانت ریجن 2 هم می سازید کنار ریجن 1 پرایمری می کنید....

اوه چه نکته ی خوبی! پس با اکانت ریجن 1 میشه بازی ریجن 2 گرفت بازی کرد حتی آنلاین! ولی فقط برا خرید DLC ها به طریق آنلاین باید همریجن باشن!
ممنون

2. اینکه: امکان این هست که بشه سیو بازی رو از یک اکانت به یک اکانت دیگه psn انتقال داد ؟

اوه چه نکته ی خوبی! پس با اکانت ریجن 1 میشه بازی ریجن 2 گرفت بازی کرد حتی آنلاین! ولی فقط برا خرید DLC ها به طریق آنلاین باید همریجن باشن!
ممنون

2. اینکه: امکان این هست که بشه سیو بازی رو از یک اکانت به یک اکانت دیگه psn انتقال داد ؟

تنها محدودیت ریجن ها در خرید DLC هست و بس

نه نمی شه

دوستان من مشکل جدی دارم سر قضیه آپدیت کنسول و وصل شدن به PSN. اینترنتم مال مخابراته یه بازی هم فقط دارم که اونم دیجیتالیه باید برم تو PSN فعالش کنم. هر چی روی آپدیت کنسول میزنم روی please wait گیر میکنه. دو روزه همین جوریه. کنسول رو تازه گرفتم. چی کار باید بکنم؟

با سلام به دوستان
من جدیدا بازی Trine رو از استور خریدم
البته قبلا دموش رو دانلود کرده بودم
حالا که بازی رو خریدم بازی از حالت دمو درومده ولی داخل بازی که میرم قسمت سیوش درست کار نمیکنه
بازی هم اپدیت مخصوصی نداره
خواستم بدونم اگر بازی رو پاک کنم و مجدد دانلود کنم ممکنه این مشکل برطرف بشه؟
کسی از دوستان این بازی رو داره و با چنین مشکلی روبرو شده؟

با تشکر

دوستان من مشکل جدی دارم سر قضیه آپدیت کنسول و وصل شدن به PSN. اینترنتم مال مخابراته یه بازی هم فقط دارم که اونم دیجیتالیه باید برم تو PSN فعالش کنم. هر چی روی آپدیت کنسول میزنم روی please wait گیر میکنه. دو روزه همین جوریه. کنسول رو تازه گرفتم. چی کار باید بکنم؟
نت مخابرات ایراد داره داداش.بهتره از نت 3جی رایتل استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or