هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سوال اول = بله
بقیه ی سوالات = خیر

مرسی، بعد آمریکا ریجن 1 حساب مییشه درسته ؟ بعد با توجه به اینکه اکثر بازیها در بازار ایران ریجن 2 هستن بهتر نیست اکانت رو در ریجن 2 بسازم ! یا نه؟
دوم اینکه ریجن 2 چه کشورهایی رو شامل میشه؟ و اینکه اگه بخوام کشور رو ژاپن بزارم چی ؟ ژاپن چه ریجنی محسوب میشه و آیا موردی نداره اگه ژاپن باشه ؟

ممنون

مرسی، بعد آمریکا ریجن 1 حساب مییشه درسته ؟ بعد با توجه به اینکه اکثر بازیها در بازار ایران ریجن 2 هستن بهتر نیست اکانت رو در ریجن 2 بسازم ! یا نه؟
دوم اینکه ریجن 2 چه کشورهایی رو شامل میشه؟ و اینکه اگه بخوام کشور رو ژاپن بزارم چی ؟ ژاپن چه ریجنی محسوب میشه و آیا موردی نداره اگه ژاپن باشه ؟

ممنون

رجین 1 = آمریکا
رجین 2 = اروپا - امارات - قسمتی از ژاپن

بهترین کار اینه که همون رجین 1 بسازی چون از لحاط ارز توی استور ارزون تره.

منظورت اینه که در حال دانلود میتونم دمو رو بازی کنم؟؟چه جوری؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام.ممنون از اطلاع رسانی ات.یعنی میگی که این سری های تازه هیچ صدای فنی ندارن و اصلا داغ نمی کننن؟؟یعنی اینقدر بهبود پیدا کرده...

نمیشه که داغ نکنه!!!
طبیعت کار دستگاه گرم شدنش هست. بعد هم من نسبت به ps3 مقایسه کرده بودم. اگر می تونید 200 تومن بیشتر بدید، همین سری 1200 بگیرید. اگر نه از همون قبلی ها بگیرید.

من به خاطر مشکل مالی مجبور شدم کنسولم رو بفروشم
اگر روزی کپی خور شد باز میخرمش
دوستان هنوز مشخص نشده چه زمانی کپی خور میشه یا نه؟ (تهیه دیسک هاش خیلی گرونه)

سلام
دوستان من میخوام این کنسول رو بخرم ولی قبلش یه سری سوال داشتم که ممنون میشم پاسخ بدید:
1- یه جاهایی شنیدم؛ بازی براش در حد 50 60 هزارتومان هم گیر میاد که فروشنده اکانت حاوی بازی خودش رو روی دستگاه شما و دستگاه افراد دیگه میریزه و میتونید بازی کنید(سوالم اینجاست که آیا با ای کار میشه به لایو وصل شد یا خیر؟ و اینکه روی کیفیت بازی تاثیری نداره؟ و کیفیتش مثل همون نسخه خداتومنیه؟)
2-کار من با یه فیفا و یدونه هم gta راه میوفته و زیاد اهل بازی کردن که هر بازی جدیدی بیاد برم بخرم نه اونجوری نیستم و حتی ایکس باکس 360 هم که قبلا داشتم شاید سالی 3 تا بازی به زور براش میخریدم؛ با این تعریف به نظرتون میرزه این رو بخرم؟!
3-شنیدم فیلم بلوری و غیره و این چیز ها هم باهاش میشه پخش کرد و در واقع یه پلیر هم هست! میخواستم بدونم آیا برای این کار مثل همین دستگاه های عادی دی وی دی یا فلش رو بزنی بهش میخونه یا مکافات داره؟
همین ها رو فعلا پاسخ بدید خیلی ممنونتون میشم.

بريد به قسمت هايي كه در مورد شيرينگ هست ( تو همين فروم ) بعد بخونيد تا اطلاعات كافي رو به دست بياريد
اين روش ها اكثراً با محدوديت هاي متفاوتي رو به رو هستند
2- خوب ديگه دست دوم اش رو بخر نهايتاً 300 جمعاً پات ميفته بشين همه رو بازي كن اكانت بخواي بگيري دردسر هاي خاص خودش رو هم داره
3- بله PS4 ريجن لاك هست بلو ري هاي ايي كه با ريجن دستگاه همخواني داره اجرا ميشه ( امضام رو بخون ) اما يه برنامه سوني داده به اسم Media Player كه همون جا توي PS4 ميتوني دانلودش كني و بعد حتي فايل هاي MKV رو بريزي رو فلش و از طريق PS4 ببيني بدون محدوديت ولي بلو ري محدوديت داره

بچها یکی واسه من توضیح میده ps now چیه ؟؟و چ جوری باید بازی های کنسولهای ps 1.2.3 رو روی ps4 بازی کرد و اینکه قیمتاش چ جوری هست؟؟
با استفاده از اینترنت .
البته تو ایران بدرد نمی خوره باید حداقل ۶-۷ مگابایت در ثانیه نت داشته باشی با پینگ بسیار پایین.

بچها یکی واسه من توضیح میده ps now چیه ؟؟و چ جوری باید بازی های کنسولهای ps 1.2.3 رو روی ps4 بازی کرد و اینکه قیمتاش چ جوری هست؟؟
درود
حداقل سرعت اینترنت واقعی شما با سرورهای خارجی باید 5 مگابیت در ثانیه باشه.
که تو ایران محاله.

XPERIA Z3+

من به خاطر مشکل مالی مجبور شدم کنسولم رو بفروشم
اگر روزی کپی خور شد باز میخرمش
دوستان هنوز مشخص نشده چه زمانی کپی خور میشه یا نه؟ (تهیه دیسک هاش خیلی گرونه)
هيچ خبرى جهته كپى خور شدن نيست

سلام
الان داشتم بازى ميكردم وسط بازى يوهو هنگ كرد بازى ... چند بار ديگه هم اينطورى شده بود قبلا ولى بعد چند ثانيه ول ميكرد يا كلا از بازى در ميومد
ولى ايندفعه كلا دستگاه خاموش شد
مشكل خاصى داره يا هر چند وقت از اين اتفاقا ميوفته؟
اصولا نبايد اينطوري بشه ولي بهتره يك درو rebuil database امتحان كني

دوستان درود.ایا هنگام دانلود مثلا دموی pes2016 برای اجرا شدن به ریجن دستگاه لستگی داره یا نه این موضوع تنها برای اپدیت هست؟و ایا ممکنه پس از دانلود کامل مشکلی تو اجرا شدن به وجود بیاد؟سپاس
اجرا بازي به ريجن دستگاه هيچ ربطي نداره

پس اگر من بازی رو به دوستم بدم در واقع اون هم باید اکانت من رو روی کنسولش پرایمری کنه و سپس با اکانت خودش متصل بشه و اون رو هم پرایمری کنه و ضمن اینکه همزمان من هم باید اکانتم پرایمری باشه ؟
درست گفتم؟

با تشکر
هر اكانت در يك زمان فقط يك كنسوله primary ميتونه داشته باشه

این قضیه 5 تا بازی میریزن 150 هزار تومن چیه ؟ ایا برا دستگاه خطرناکه ؟ و این ک کلا اماکن داره خود دستگاه بن بشه یا فقط بازی بن میشه .مرسی
وقتی اون جور بازیها تو کنسول باشه نباید به نت وصل بشید چون بازی قفل میشه
تا الان که خیلی ها بازی شیرینگ خریدن و خیلی ها هم بازیشون قفل و یا اکانت بن شده ولی کسی از بن شدن کنسولش چیزی نگفته، احتمالا هم کنسول چیزیش نمیشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or