هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اکانت شما هک شده . با ساپورت سونی صحبت کنید یا ایمیل بزنید تا اکانت بلوکه بشه و ریکاوری کنید .
الان خیلیها هستند که همچین اکانتهایی میفروشن و در واقع اکانتهای امثال شماست که هک شده .

خیلی ممنون دوست عزیز - با راهنمایی شما تونستم از طریق لایو چتی که با پشتیبانی سونی داشتم اکانتمو برگردونم.بی نهایت ممنون​

دوستان من مشکل جدی دارم سر قضیه آپدیت کنسول و وصل شدن به PSN. اینترنتم مال مخابراته یه بازی هم فقط دارم که اونم دیجیتالیه باید برم تو PSN فعالش کنم. هر چی روی آپدیت کنسول میزنم روی please wait گیر میکنه. دو روزه همین جوریه. کنسول رو تازه گرفتم. چی کار باید بکنم؟

منم نت مخابرات دارم این مشکل داشتم با اینکار حل شد .
Dns های زیر روبه ترتیب ست کن

8.8.8.8
4.2.2.4

با این حال میتونید از طریق یو اس بی هم آپدیت کنید بدون نیاز به نت .

دوستان اکانتی که رو کنسول پرایمری شده رو میتونیم از کنسول حذف کنیم یا باید بمونه تا بازیش رو بقیه اکانتها کار کنه؟

باید بمونه

Last edited by a moderator:
باید بمونه

باید بمونه و همیشه اکتیو باشه تا بتونی با اکانتهای دیگه بازی کنی

ممنون
سایتهای فروش بازی دیجیتالی گفتن که بعد انجام کار باید ساین اوت کنی از اکانت و دیگه واردش نشی.این کار خللی برا بازی تو اکانتهای دیگه بوجود نمیاره؟
سوال بعدی اینه که وقتی ساین اوت کردیم میتونیم از تو اکانت اصلی خودمون ادامه دیتارو بریزیم یا قبل ساین اوت باید دیتارو ریخته باشیم کامل؟

ممنون
سایتهای فروش بازی دیجیتالی گفتن که بعد انجام کار باید ساین اوت کنی از اکانت و دیگه واردش نشی.این کار خللی برا بازی تو اکانتهای دیگه بوجود نمیاره؟
سوال بعدی اینه که وقتی ساین اوت کردیم میتونیم از تو اکانت اصلی خودمون ادامه دیتارو بریزیم یا قبل ساین اوت باید دیتارو ریخته باشیم کامل؟

احسان جان در صورت وارد شدن و اکتیو و دی اکتیو شدن اون اکانت بازیهای اون اکانت روش قفل میافته نه نمیاره سوال دومت رو چون شرایطت با من فرق داره نمیتونم جواب بدم آخه اکانتی که من اکتیو و دی اکتیو کردم مال خودم بود و لی تو معلوم نیست ظرفیت چندی البته ظرفیت دو بگیر که رو بازیت قفل نیافته

احسان جان در صورت وارد شدن و اکتیو و دی اکتیو شدن اون اکانت بازیهای اون اکانت روش قفل میافته نه نمیاره سوال دومت رو چون شرایطت با من فرق داره نمیتونم جواب بدم آخه اکانتی که من اکتیو و دی اکتیو کردم مال خودم بود و لی تو معلوم نیست ظرفیت چندی البته ظرفیت دو بگیر که رو بازیت قفل نیافته
اره ظرفیت 2 میخوام بگیرم.پس میشه دیتاشو بعدا بریزم رو اکانت اصلی خودم؟ظرفیت 2 که پرایمری کردم پس باید بشه.چون هنوز دیتاشو دانلود نکردم گفتم الان اکانتو نخرم بعد دیتا که ندارم نشه و دستم تو پوست گردو بمونه.اگه میشه من اکانتو بخرم و پرایمریش کنم

سلام دوستان
راهی هست هم بازی کرد هم اهنگ گوش داد
که از کنسول اهنگو پخش کنیم
ممنون میشم راهنمایی کنید
بله هست ۰ شما یه پوشه به نام music داخل فلشتون ایجاد کنید و اهنگ ها رو بریزید توش ۰ USB رو وصل کنید ۰ خود به خود تو منوی اصلی دستگاه گزینه ی موزیک میاد۰

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or