هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوست عزیز
در این مورد نظر خاصی ندارید؟
ایجاد چنین تاپیکی اصلا شدنی هست ؟
اصلا علت نبودن چنین تاپیکی چیه؟
احساس میکنم مدیران سایت تمایلی ندارن چنین تاپیکی وجود داشته باشه و علتش رو هم میشه تا حدودی حدس زد
فکر نمیکنم نیازی باشه . تو بخشه پلاس و اینا معممولا بچه ها بروز رسانی کردن در مورده تخفیف اینا
تبادل نظر هم هرکی میتونه بره تو تاپیکه یه بازی مروبطه و نظرات و ... رو ببینه /
زدن چنین تاپیکی هم نیاز هست یکی بشیه حواسش جمع باشه اپدیت کنه در غیر این صورت به درد نمیخوره چون همه بچه ها یه ریجن نیستن و اکانتهایه ریجنهایه مختلف رو استفاده میکنن که تخفیفها و قیمتها و ... میتونه فرق کنه.

دوستان سلام
امکان استفاده از یک dlc که با اکانت پرایمی شده خریداری شده بر روی یک اکانت پرایمی نشده وجود داره؟
مشکلی نباید باشه.

سلام.
میخام یدونه PS4 دیگه بخرم. یدونه دارم. ولی برای لانچ هستش. تا الان گوش شطون کر هیچ مشکلی نداشته شاید باورتون نشه ولی هیچ مشکلی.
نمیخام به هر دلیلی اینو از دست بدم. میخام بزارمش کنار و ازش استفاده نکنم و ترجیحاً یدونه دیگه بگیرم.
حالا سوال اینه:
به چه نکاتی باید توجه کنم؟ چجوری بفهمم ک تاریخ ساخت کنسول مال کی هستش؟
ممنون.

دوستان اين بازيهايي كه ظرفيت ٣ هستن (فقط آفلاين) با وصل شدن كنسول به نت بن ميشه يا وصل شدن بازي به نت؟ يعني مثلا ميشه آپديت ها رو دانلود كرد؟

سلام
چجوری با ps4 اهنگ بذارم؟؟؟قبلا گفتن یه پوشه به اسم music درست کنین تو فلش بعد اهنگا رو بریزین توش بعد فلشو وصل کنین به ps4 اهنگ بذارین
الان که مدیا پلیر هست اون قبلی کار نمیکنه...ولی باز اهنگ که میریزم روی فلش و وصلش میکنم به ps4 باز توی مدیا پلیر چیزی نمیاد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنم؟

دوستان اين بازيهايي كه ظرفيت ٣ هستن (فقط آفلاين) با وصل شدن كنسول به نت بن ميشه يا وصل شدن بازي به نت؟ يعني مثلا ميشه آپديت ها رو دانلود كرد؟

سلام بر داداش.

البته برای این ظرفیت 3 ها باید هر یک ساعت یک بار کنسول آنلاین بشه، تا لاینس بازی را چک بکنه. ( هیچ حجم نتی برنمیداره)

اون ظرفیت یک ها هستن که فقط باید آفلاین بازیشون کرد، چون به محض وصل شدن کنسول به نت بازی قفل میشه. بخاطر همین‌، آپدیت بازی های ظرفیت یک را نمیتونی بریزیشون. ( ولی اگه ظرفیت بازیت 3 هستش، مشکلی نداره )

سلام بچه ها
من ps4 م از ارتفاع ١ متري افتاد رو زمين الان وقتي دكمه روشن رو ميزنم چهار ثانيه نور ابي مياد بدش خاموش ميشه ، پاورش رو هم عوض كردم درست نشد مشكل از پاورش نبوده كسي ميدونه مشكل از چي ميتونه باشه ؟

سلام بچه ها
من ps4 م از ارتفاع ١ متري افتاد رو زمين الان وقتي دكمه روشن رو ميزنم چهار ثانيه نور ابي مياد بدش خاموش ميشه ، پاورش رو هم عوض كردم درست نشد مشكل از پاورش نبوده كسي ميدونه مشكل از چي ميتونه باشه ؟
اگه مشکل حل نشده نمیشه به اسونی تشخیص داد اشکال کار از کجاست
امکانش هست هارد رو تعویض کنی ببینی حل میشه یا نه
اگر چیزی غیر از این دوتا باشه ممکنه به یکی از قسمتها صدمه خورده باشه . کوچکترین صدمه ای که باعث اختلال بشه تو کنسول طبیعتا روشن نمیشه

سلام
چجوری با ps4 اهنگ بذارم؟؟؟قبلا گفتن یه پوشه به اسم music درست کنین تو فلش بعد اهنگا رو بریزین توش بعد فلشو وصل کنین به ps4 اهنگ بذارین
الان که مدیا پلیر هست اون قبلی کار نمیکنه...ولی باز اهنگ که میریزم روی فلش و وصلش میکنم به ps4 باز توی مدیا پلیر چیزی نمیاد
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کنم؟
بله یه پوشه به اسمه MUSIC تو root باید بسازی . FAT32 هست فلشت ؟

اره FAT32
یعنی باید یه پوشه به اسم MUSIC بزنم اهنگا رو بذارم توش بعد باز از توی مدیا پلیر پخش کنم؟؟؟

از تو مديا پلير پخش نكن
اگر درست پوشه و فايل هارو درست كرده باشي يه گزينه مياد كه عكس اش شبيه فلش usb و سمبل موسيقي و اين حرفاست از اون جا ميتوني اهنگ رو اجرا كني

مديا پلير بيشتر براي فيلمه

سلام دوستان یه سوال داشتم راجع به شیرینگ اکانت بین دو نفر ، میخاستم ببینم من بازیو رو اکانت خودم خریدم کامل دانلود کردم و بازی اماده بود اگه اکانتمو به دوستم بدم اون نیازه که بازیو دانلود کنه ( یا ازطریق psx بریزه ) یا میتونه همینجوری بازی کنه؟

سلام دوستان ی اکانت ساختم برا پلاس رایگان با موبایل ولی تو دستگاه وقتی میخواد ساین این شه رو پلز ویت هست باید چیکار کنم؟
سعی کن تو ساعات خلوت امتحان کنی . dns هاتم ترجیحا تغییر بده.

امکانش هست ps4 رو زمان بندی کنیم که روی ساعت خاصی خاموش بشه؟؟؟؟
متاسفانه خیر

سلام دوستان یه سوال داشتم راجع به شیرینگ اکانت بین دو نفر ، میخاستم ببینم من بازیو رو اکانت خودم خریدم کامل دانلود کردم و بازی اماده بود اگه اکانتمو به دوستم بدم اون نیازه که بازیو دانلود کنه ( یا ازطریق psx بریزه ) یا میتونه همینجوری بازی کنه؟
طبیعتا باید دیتای بازی روی کنسولش ریخته بشه یا دانلود کنه یا psx

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or