هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان ی اکانت ساختم برا پلاس رایگان با موبایل ولی تو دستگاه وقتی میخواد ساین این شه رو پلز ویت هست باید چیکار کنم؟

من نتم مخابراته همین مشکلو دارم.با رایتل سه سوته لوگین شد.سعی کن با نت 3جی موبایل یه نت دیگه تست کنی.حتما درست میشه

سلام
بعد از عمری تلاش اپدیت کامل جی تی ای رو گرفتم و رفتم انلاین
و صبحش برق رفت
کنسول رو که روشن کردم دیدم اپدیت نیست!
راهی داره بتونم اپدیت رو برگردونم؟

سلام
بعد از عمری تلاش اپدیت کامل جی تی ای رو گرفتم و رفتم انلاین
و صبحش برق رفت
کنسول رو که روشن کردم دیدم اپدیت نیست!
راهی داره بتونم اپدیت رو برگردونم؟
وسط آپدیت برق رفت یا آپدیت کامل دانلود و نصب شده بود تو بازی برق رفت؟؟
تازه یه آپدیت جدید هم داده!!!
منم با هزار بدبختی اپدیت کرده بودم باز میگه 7 گیگ دانلود کن

درستانشرمنده ممکنه صد دفعه این سوال پرسیده شده باشه ولی صفحات زیاده نمیشه رجوع کرد....من چن روز پیش رفتم یه قیمت بگیرم توی جمهوری فروشنده قیمت داد گف شیش تا بازی هم توش میریزم ... خو این که کپی خور نشده چه مدلیه این؟ انلاین دیگه نمیشه زد؟ واقعا میشه بازی کرد اونا رو رف بازم شیش تا دیگه ریخ؟

درستانشرمنده ممکنه صد دفعه این سوال پرسیده شده باشه ولی صفحات زیاده نمیشه رجوع کرد....من چن روز پیش رفتم یه قیمت بگیرم توی جمهوری فروشنده قیمت داد گف شیش تا بازی هم توش میریزم ... خو این که کپی خور نشده چه مدلیه این؟ انلاین دیگه نمیشه زد؟ واقعا میشه بازی کرد اونا رو رف بازم شیش تا دیگه ریخ؟
کپی خور نیست
بستگی داره از چ روشی بریزه
اگر یک اکانت شخص خارجی رو هک کرده باشن و برای شما اکتیوش کنه میتونی انلاین بزنی
اگر ظرفیت ۱ بریزه نمیتونی انلاین بزنی

سلام به همگی و ممنون بابت این تاپیک مفید
من امروز دستگاه میرسه دستم و خیلی خوشحالم
مسلما خیلی سوال تو ذهنم هست که نمیدونم جواباشو از کجا پیدا کنم تا ذهنم به بازی سنتر رسید و یادم افتاد چند سال پیش اینجا اکانت ساختم و اومدم تا اینجا به لطف دوستان حرفه ای جوابامو بگیرم
سوال اولم اینه مناسب ترین نت الان برای انجام بازی های آنلاین چیه ؟ چون الان من نتم سرعتش پایینه و میخوام بدونم چه نتی بگیرم که جواب کارمو بده ؟؟؟

من یه بازی شیرینگ گرفتم و بعد یه مدت قفل شد و ارور می‌ده که «دسترسی به سرور برای چک کردن لایسنس مقدور نیست.» می‌خوام بدونم اگه الان از پلی‌استیشن استور بازی رو بخرم قفل برطرف می‌شه؟ یا وقتی خریدم دوباره باید از اول بازی رو دانلود کنم یا نمی‌خواد دیگه؟ (لطفاً اگه رو جواب مطمئن هستید جواب بدید.)
اگه خودتون بازی رو بخرید دیگه نیازی به اون اکانت شیرینگ ندارید ، اگه ریجن اکانت شیرینگ و اکانت خودتون یکی هست دیگه نیازی به دانلود مجدد بازی نیست

موقع خرید دستگاه از کجا میشه فهمید مدل دستگاه 2015 هست؟؟دستگاههای ساخت 2015 مزیت خاصی نسبت به ساخت 2014 دارن؟؟ممنون.

پشت دستگاه نوشته
من موقع خرید پرسیدم گفت مادربورد هاش بهتر شده
حالا نمیدونم چاخان بست یا نه
ولی 15 گرونتره

ممنون اما اکانت شیرینگ رو یکم قضیه‌اش برام گنگ شد الآن. (اولین بازی شیرینگم هست زیاد اطلاعات ندارم.) بازی رو اکانت اصلی خودمه و جدا از اکانتم نیست. رو همین یه اکانته. پس با این وجود فقط بازی رو بخرم کافیه دیگه؟
مگه نگفتید بازی رو شیرینگ خریدید ، این حرف برا من به این معناست که یک اکانت جدا خریدین و بازیه داخلش رو روی اکانت خودتون انجام میدید ، اگه این درسته احتمال داشته اکانت هکی بوده و بعد یه مدتی قفل شده یا اگه هم هکی نبوده اکانت ظرفیت یک بوده که اونم بعد یک مدت قفل میشه
در حال حاضر فقط یک اکانت روی کنسول دارید ؟ خودتون ساختید یا خریدینش ؟ اگه خریدینش اصلا اوش چیزی نخرید ، خوتون اکانت بسازید هم ریجن اون اکانت بعد روش بخرید ، دیگه نیازی به دانلود مجدد نیست
کلا روی اکانتهای هم ریجن نیازی به دانلود مجدد بازی نیست

تو که پول داری برو Xone بگیر چرا دوتا PS4 ؟ هر وقت PS4 خراب شد یکی دیگه بگیر
سلام.
نه زیاد هم پولدار نیستم! P:
میخام این قدیمی رو نگه دارم! و آپدیت نکنم دیگه! ک اگه ی رزوی کپی خور شد راحت بتونم بدونه دردسر دانگرید و این حرفا کپی خور کنم! کپی خور کردنم هم بخاطر استفاده از بازی های کپی نیست. شاید بشه روش شبیه ساز نصب کرد و یا هزار تا کار دیگه (بک وار کامپتیبیلیتی) P:
پس دوستان ب تنها چیزی ک باید توجه کنم تاریخ ساخت کنسول هست ک پشتش نوشه؟
این داستان مدل جدید cpu و چیپها چیه؟

پشتیبانی از 4k برایه فیلم هست و os > همین. شایعه هم نیست. از قدیم گفته بودن اپدیته مربوطش عرضه خواهد شد در طوله زمان.
برایه بازی نمیشه 4k

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or