هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

به هر حال اگر امکانش هست شما این تاپیک رو ایجاد کنید یا حداقل پیشنهاد ایجادش رو بدید
دوست عزیز
در این مورد نظر خاصی ندارید؟
ایجاد چنین تاپیکی اصلا شدنی هست ؟
اصلا علت نبودن چنین تاپیکی چیه؟
احساس میکنم مدیران سایت تمایلی ندارن چنین تاپیکی وجود داشته باشه و علتش رو هم میشه تا حدودی حدس زد

دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید رجین چند بخرم الان بهتره ؟ 1 یا 2 ؟ واینکه موقع خرید کنسول وقتی که روشنش کنم آپدیت اولیه حجمش چقدره ؟

دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید رجین چند بخرم الان بهتره ؟ 1 یا 2 ؟ واینکه موقع خرید کنسول وقتی که روشنش کنم آپدیت اولیه حجمش چقدره ؟

شما کلا بیخیال ریجن بازی شو هر ریجنی بگیری هیچ فرقی نداره فقط ریجن ژاپن جای دایره و ضربدر عوض میشه
اپدیت اولیه فکن کنم 400 تا 500 مگ باشه

كسي ميدونه خروجي hdmi كنسول ps4 چند هرتس هستش؟؟
رزوليشن شو ميدونم ١٠٨٠ هستش هرتس شو ميخام بدونم چنده

Sent from my iPhone using Tapatalk

به بازی بستگی داره که روی چند فریم تنظیم شده باشه ولی از نظر فنی میتونه ۶۰ hz رو پشتیبانی کنه.

دوستان یه سوال داشتم خواهشا هرکی که تاطلاعات دقیق داره جواب بده.

اگه من از psn یه بازی بخرم ، توجه داشته باشید گفتم psn با چند نفر میتونم به صورت قانونی استفادش کنم؟ کدوم ظرفیتش بهتره و چرا؟

دوستان یه سوال داشتم خواهشا هرکی که تاطلاعات دقیق داره جواب بده.

اگه من از psn یه بازی بخرم ، توجه داشته باشید گفتم psn با چند نفر میتونم به صورت قانونی استفادش کنم؟ کدوم ظرفیتش بهتره و چرا؟

دو نفر. شما یه اکانت میسازید بازی رو از استور میخرید. حالا یه نفر میتونه اکانت رو پرایمری کنه و بازی رو روی اکانت خودش استفاده کنه. میتونه به صورت آفلاین و آنلاین استفاده کنه و تروفی ها هم برای خودش ثبت میشه. نفر دوم باید توی همون اکانت بازی رو انجام بده. برای چک کردن لایسنس هم باید آنلاین باشه و تروفیا برای خودش ثبت نمیشه.
اما اگه مثلا شما بازی رو با اکانت خودتون بخرید و ایمیل و رمز اکانتتون رو هم به نفر دوم بدید میتونن هر دو از تروفی های بازی توی اکانت خودتون بهره مند بشید. منتهی شمایی که بازی رو روی اکانت خودت خریدی، برای استفاده از همه محتواهای دیجیتالی خودتون انلاین باشید.

سلام دوستان.
چند صفحه قبل و چند صفحه از یه تاپیک دیگه رو که خوندم یه چیزایی متوجه شدم ولی واسه اطمینان خاطر میپرسم.
من یه بازی ریجن دو دارم ولی اکانتم ریجن یک هست.باید یه اکانت ریجن دو بسازم و پرایمریش کنم و اون دی ال سی رو با همین اکانت(ریجن دو)دانلود کنم و بعد با اکانت ریجن یک بازی کنم.درسته؟کار دیگه ای نیاز هست انجام بدم؟؟؟

سلام دوستان.
چند صفحه قبل و چند صفحه از یه تاپیک دیگه رو که خوندم یه چیزایی متوجه شدم ولی واسه اطمینان خاطر میپرسم.
من یه بازی ریجن دو دارم ولی اکانتم ریجن یک هست.باید یه اکانت ریجن دو بسازم و پرایمریش کنم و اون دی ال سی رو با همین اکانت(ریجن دو)دانلود کنم و بعد با اکانت ریجن یک بازی کنم.درسته؟کار دیگه ای نیاز هست انجام بدم؟؟؟
منم همین سوال دارم! اینکه با اکانت هم مدل با بازی signin کنم و DLC دانلود کنم و بعدش sighout کنم و با اکانت اصلی خودم که با ریجن بازی یکی نیست signin کنم و بازی کنم! شدنی هست؟

دو نفر. شما یه اکانت میسازید بازی رو از استور میخرید. حالا یه نفر میتونه اکانت رو پرایمری کنه و بازی رو روی اکانت خودش استفاده کنه. میتونه به صورت آفلاین و آنلاین استفاده کنه و تروفی ها هم برای خودش ثبت میشه. نفر دوم باید توی همون اکانت بازی رو انجام بده. برای چک کردن لایسنس هم باید آنلاین باشه و تروفیا برای خودش ثبت نمیشه.
اما اگه مثلا شما بازی رو با اکانت خودتون بخرید و ایمیل و رمز اکانتتون رو هم به نفر دوم بدید میتونن هر دو از تروفی های بازی توی اکانت خودتون بهره مند بشید. منتهی شمایی که بازی رو روی اکانت خودت خریدی، برای استفاده از همه محتواهای دیجیتالی خودتون انلاین باشید.

سلام شرمنده يه كم ساده تر توضيح ميدين؟اولا كه خريد از استور پي اس ٤ مثل ايكس باكس راحته؟

من با اكانتم بازي ميخرم و ميخوام سيزن برم با فيفا.دوستم هم ميتونه همزمان با من از خونش و با اكانتم با من فرندلي بازي كنه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام شرمنده يه كم ساده تر توضيح ميدين؟اولا كه خريد از استور پي اس ٤ مثل ايكس باكس راحته؟

من با اكانتم بازي ميخرم و ميخوام سيزن برم با فيفا.دوستم هم ميتونه همزمان با من از خونش و با اكانتم با من فرندلي بازي كنه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

سلام. خرید از استور راحته. دوستتون هم میتونه اکانت شما رو توی کنسولش اکتیو پرایمری کنه و بازی کنه. منتهی تا وقتی که اکتیو کرده شما باید همیشه انلاین باشین تا بتونین از بازی استفاده کنین.

منم همین سوال دارم! اینکه با اکانت هم مدل با بازی signin کنم و DLC دانلود کنم و بعدش sighout کنم و با اکانت اصلی خودم که با ریجن بازی یکی نیست signin کنم و بازی کنم! شدنی هست؟

اصلا Sign In و Sign out لازم نیست ، با اکانت ریجن 2 DLC و دانلود کن بعد اکانت ریجن 2 رو اکتیو پرایمری کن دیگه هیچ کاری لازم نیست

سلام
دوستان من یک فلش به کنسول متصل کردم تا عکس ها و ویدئوهایی که از بازی رو گرفتم به فلش منتقل کنم ولی میگه به کنسول فلش یا USB وصل نیست؟
چه کنم؟
ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or