wave
کاربر سایت
دوستان جدیدا همه میگن پلاس 14 روزه ژاپن رو برداشتن... درسته؟؟ یادمه یه کشور دیگه هم پلاس رایگان داشت، کسی یادش میاد محبت کنه بگه.ممنون
قبلنا برزیل و هند هم بود. نمیدونم الان چجوریاس
دوستان جدیدا همه میگن پلاس 14 روزه ژاپن رو برداشتن... درسته؟؟ یادمه یه کشور دیگه هم پلاس رایگان داشت، کسی یادش میاد محبت کنه بگه.ممنون
دوست عزیزبه هر حال اگر امکانش هست شما این تاپیک رو ایجاد کنید یا حداقل پیشنهاد ایجادش رو بدید
دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید رجین چند بخرم الان بهتره ؟ 1 یا 2 ؟ واینکه موقع خرید کنسول وقتی که روشنش کنم آپدیت اولیه حجمش چقدره ؟
كسي ميدونه خروجي hdmi كنسول ps4 چند هرتس هستش؟؟
رزوليشن شو ميدونم ١٠٨٠ هستش هرتس شو ميخام بدونم چنده
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان یه سوال داشتم خواهشا هرکی که تاطلاعات دقیق داره جواب بده.
اگه من از psn یه بازی بخرم ، توجه داشته باشید گفتم psn با چند نفر میتونم به صورت قانونی استفادش کنم؟ کدوم ظرفیتش بهتره و چرا؟
منم همین سوال دارم! اینکه با اکانت هم مدل با بازی signin کنم و DLC دانلود کنم و بعدش sighout کنم و با اکانت اصلی خودم که با ریجن بازی یکی نیست signin کنم و بازی کنم! شدنی هست؟سلام دوستان.
چند صفحه قبل و چند صفحه از یه تاپیک دیگه رو که خوندم یه چیزایی متوجه شدم ولی واسه اطمینان خاطر میپرسم.
من یه بازی ریجن دو دارم ولی اکانتم ریجن یک هست.باید یه اکانت ریجن دو بسازم و پرایمریش کنم و اون دی ال سی رو با همین اکانت(ریجن دو)دانلود کنم و بعد با اکانت ریجن یک بازی کنم.درسته؟کار دیگه ای نیاز هست انجام بدم؟؟؟
دو نفر. شما یه اکانت میسازید بازی رو از استور میخرید. حالا یه نفر میتونه اکانت رو پرایمری کنه و بازی رو روی اکانت خودش استفاده کنه. میتونه به صورت آفلاین و آنلاین استفاده کنه و تروفی ها هم برای خودش ثبت میشه. نفر دوم باید توی همون اکانت بازی رو انجام بده. برای چک کردن لایسنس هم باید آنلاین باشه و تروفیا برای خودش ثبت نمیشه.
اما اگه مثلا شما بازی رو با اکانت خودتون بخرید و ایمیل و رمز اکانتتون رو هم به نفر دوم بدید میتونن هر دو از تروفی های بازی توی اکانت خودتون بهره مند بشید. منتهی شمایی که بازی رو روی اکانت خودت خریدی، برای استفاده از همه محتواهای دیجیتالی خودتون انلاین باشید.
سلام شرمنده يه كم ساده تر توضيح ميدين؟اولا كه خريد از استور پي اس ٤ مثل ايكس باكس راحته؟
من با اكانتم بازي ميخرم و ميخوام سيزن برم با فيفا.دوستم هم ميتونه همزمان با من از خونش و با اكانتم با من فرندلي بازي كنه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
منم همین سوال دارم! اینکه با اکانت هم مدل با بازی signin کنم و DLC دانلود کنم و بعدش sighout کنم و با اکانت اصلی خودم که با ریجن بازی یکی نیست signin کنم و بازی کنم! شدنی هست؟