سلام عزیزبی زحمت راهنمایی کنید:d
1- آقا کد آنلاین بازی که توی بازارچه واسه بعضی بازی ها استفاده شده وبعضی ها هم استفاده نکردن چیه؟؟
2- اگه بازی دسته دوم بخریم و نفر قبل بازی رو آنلاین باز کرده باشه ، ما هم میتونیم اون بازی رو آنلاین بازی کنیم یا دیگه نمیتونیم؟؟
3- چون من تا الان یه عمره دارم با موس بازی میکنم به نظرتون چن روز طول میکشه تا بتونم با آنالوگ ها راحت کارکنم (و دیگه مث دختر بچه ها ک اولین بار موس میگیرن دستشون نباشم)
4- به عنوان اولین بازی چی رو پیشنهاد میکنید بخرم؟(خودم دوست دارم بتمن رو بخرم ولی گذاشتمش واسه خرید دوم چون خیلی اعصابم خورد میشه اگه بتمن رو رو ک دذارم بازی میکنم نتونم با آنالوگ ها خوب کار کنم.) به بازی ای رو معرفی کنید که کنترلش زیاد سخت نباشه:d
5- الان حجم بازی ها حدود 50 گیگه ، بنظرتون تا آخر نسل حجم بازی ها چند گیگ میشه(میخوام اینو بدونم تا بعدش تضمیم بگیرم که 1 ترا رو بخرم یا 500گیگرو)'
6- واسه اولین بار و ساخت اکانت باید به اینترنت وصل باشیم؟؟
1. کده انلاین اصولا میتونه چیزهایه مختلفی باشه. از ایتم برایه بازی گرفته تا لباس و مرحله و ... این تیپ چیزا . کدها یه بار مصرف هستن برایه همین اگر استفاده شده دیگه نمیشه استفادش کرد . برایه همین ارزشش از بین میره
2. مشکلی نداره. انلاین بازی کردن فقط نیاز هست شما PLUS داشته باشی
3. عادت میکنی
4. عادت میکنی !!!
5. هیچ اصوله خاصی نداره حجمه بازی. همین الان مثلا MGS با اون عظمتش 30 گیگ هم نیست !! - مشکلی نداره میتونی هارد رو اپگرید کنی .
6. بله.

)