هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من يك مشكلي دارم اينه كه تو بازي تلو داري حركت ميكني يك سري راه راه هاي كمرنگ ميبينم رو تصوير ولي وقتي وايسي ديگه نميبينمش ميخواستم بدونم مشكل از دستگاه يا بازي يا تلويزينه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
اینطور مشکلات قاعدتا از تی وی میشه و ربطی به کنسول نداره!

دوستان من میخوام مولتی بزنم
حجم اینتزنتم به اندازه ای هست که مولتی بزنم ولی به اندازه ای نیست که آپدیتا رو دانلود کنم
میشه بدون آپدیت بازی مولتی بازی کرد؟

با سلام
یه سوال در مورد تبادل بازی دیجیتال بین دو نفر
اگر من یه بازی دیجیتال رو خریده باشم و بخوام دیتای اون بازی رو به دوستم بدم ، اونم میتونه دیتا رو بریزه و بازی رو رایگان انجام بده یا نه؟
و اگر میشه ایا همزمان میتونن یا باید یکی از ما افلاین باشه؟
البته فکر کنم باید یکی از ما ها پرایمری کنه

و اینکه بر فرض من، بازی رو بخوام کلا به دوستم بفروشم و اون بازی رو از کنسولم پاک کنم و اون دوستم بتونه راحت بازی کنه ایا شدنی هست یا نه؟
یعنی با همون دیتای من میتونه بازی رو انجام بده و دیگه نیازی به پرایمری کردن یکی از کنسولها نیست؟

و در اخر اگر بر فرض من وسوسه شدم مجدد بازی رو نصب کنم چه اتفاقی ممکنه بیفته؟
یعنی باید بازم یکی از ما پرایمری کنه؟

کلا چند بار ممکنه این بازی دست به دست بین کنسول ها بچرخه؟
ایا محدودیت نصب داره یا خیر؟

ممنون میشم در این مورد یه راهنمایی بکنید
با تشکر
من ب ترتیب در هر خط پاسخ دادم
دیتای خالی بدرد هیچی نمیخوره اگر قرار بود بازی با دیتای خالی بیاد بالا عملا میشد کپی خور
خرید بازی دیجیتالی یا ظرفیتی هست یا اکبند که تایپکی زدم همه رو هم توضیح دادم صبش دیدم پاک شده بدلیل خلاف قوانین!
کلا خودمونی بگم میشه بدی دوستت هم بازی کنه ولی با هم نمیتونین بازی کنین مگر اینکه اکبند بخری که قیمتش با دیسک یکی هست
اگر بازی رو قانونی خریده باشی و ظرفیت ۱ نباشه میشه راحت فروختش
اگر هم خودت دوباره نصبش کنی دردسر ها شروع میشه و ممکنه شخص خریدار ب سونی شکایت کنه و کنسول شما بن بشه پس بهتره چینی کاری رو نکنی البته همه خریدار ها رمز رو عوض میکنن و عملا هیچ کاری از دست شما برای نصب مجدد برنمیاد
پرایمری برای ظرفیت ۲ است پیشنهاد میکنم ب یکی از فروشگاه های اینترنتی بازی ها مراجعه کنی و راهنماش رو بخونی
اگر قانونی باشه بی نهایت میشه فرووختش

دوستان من میخوام مولتی بزنم
حجم اینتزنتم به اندازه ای هست که مولتی بزنم ولی به اندازه ای نیست که آپدیتا رو دانلود کنم
میشه بدون آپدیت بازی مولتی بازی کرد؟
خیر
دانلود اپدیتها برایه انلاین زدن اجباری هست
چون نسخه بازی شما باید با نسخه رو سرور یکی باشه و بروز باشه

دوستان من یه بازی رو داشتم ریجن 1 بود و یه مشکلی پیش اومد تمومش نکردم الان ریجن 2 گیرم اومده ب میخام بازی رو بخرم سیوی که داشتم انتقال پیدا میکنه؟
عزیز من سوال شما رو دیدم.
متاسفانه سیو بازی ها به ریجن مربوط میشه. یعنی سیو بازی ریجن یک رو نمیشه برای بازی ریجن دو استفاده کرد.

دیتای خالی بدرد هیچی نمیخوره اگر قرار بود بازی با دیتای خالی بیاد بالا عملا میشد کپی خور
خرید بازی دیجیتالی یا ظرفیتی هست یا اکبند که تایپکی زدم همه رو هم توضیح دادم صبش دیدم پاک شده بدلیل خلاف قوانین!
کلا خودمونی بگم میشه بدی دوستت هم بازی کنه ولی با هم نمیتونین بازی کنین مگر اینکه اکبند بخری که قیمتش با دیسک یکی هست
اگر بازی رو قانونی خریده باشی و ظرفیت ۱ نباشه میشه راحت فروختش
اگر هم خودت دوباره نصبش کنی دردسر ها شروع میشه و ممکنه شخص خریدار ب سونی شکایت کنه و کنسول شما بن بشه پس بهتره چینی کاری رو نکنی البته همه خریدار ها رمز رو عوض میکنن و عملا هیچ کاری از دست شما برای نصب مجدد برنمیاد
پرایمری برای ظرفیت ۲ است پیشنهاد میکنم ب یکی از فروشگاه های اینترنتی بازی ها مراجعه کنی و راهنماش رو بخونی
اگر قانونی باشه بی نهایت میشه فرووختش
البته منظور من این بود که بازی رو از خود استور خریده بودم و برای خرید بازی هم کدی بهم نداد و بازی مستقیم رفت تو کنسول و دانلودش کردم و فقط دیتاش رو دارم
در مورد همزمان بازی کردن هم صد در صد نمیشه و باید من پرایمری کنم
فقط سوالم اینه از کجا میشه فهمید بازی که من خریدم ظرفیت چند هست؟
اصلا اسم این جور خرید کردن رو هم میشه ظرفیتی گذاشت؟
کلا اگر من بخوام بازی رو از کنسولم پاک کنم و دیتاش رو به دوستم بدم تا اون بازی رو نصب و اجرا کنه مشکلی پیش میاد؟

سلام
چند تا سوال دارم
1. آیا خرید بازی های دیجیتالی به صرفه تره ( همون شر کردن) یا فیزیکی؟
2.این قضیه که میگن 10 تا بازی با یک اکانت می فروشن و فقط باید آفلاین بزنی مشکلی نداره؟ منظورم اینه دائمی هستش یا یه چیز جدید پس فردا به مشکل بر می خوریم؟
3.وقتی بازی فیزیکی از فروشنده خرید بکنیم خود فروشنده همون بازی را بعد از مثلا یک ماه از ما دوباره میخره؟ یا مثلا میگه قدیمی شده و رفته تو پاچمون (مثلا عناوینی چون killzone) اگر میخره چقدر زیر قیمت می خره؟ (حوصله اینکه بخوام توی دیوار بفروشم ندارم)
تشکر از اینکه تمام سوال هایی که کردم را پاسخ میدید

سلام
چند تا سوال دارم
1. آیا خرید بازی های دیجیتالی به صرفه تره ( همون شر کردن) یا فیزیکی؟
2.این قضیه که میگن 10 تا بازی با یک اکانت می فروشن و فقط باید آفلاین بزنی مشکلی نداره؟ منظورم اینه دائمی هستش یا یه چیز جدید پس فردا به مشکل بر می خوریم؟
3.وقتی بازی فیزیکی از فروشنده خرید بکنیم خود فروشنده همون بازی را بعد از مثلا یک ماه از ما دوباره میخره؟ یا مثلا میگه قدیمی شده و رفته تو پاچمون (مثلا عناوینی چون killzone) اگر میخره چقدر زیر قیمت می خره؟ (حوصله اینکه بخوام توی دیوار بفروشم ندارم)
تشکر از اینکه تمام سوال هایی که کردم را پاسخ میدید

1 خرید بازی دیجیتالی برا بازی های ارزش داره که قصد نگه داریشون رو داشته باشید مثل فیفا ولی برا کل بازی هایی ارزش نداره

2 - این روش که گفتند 10 بازی میریزم رو اکانت فقط افلاین هست دقیقا بارز کلاه برداری هست و به کل ارزش نداره و 100%آنلاین بشید اکانت بن میشه و دردسر های بعدی

3 بستگی به فروشنده داره

چون با گوشی تایپ میکنم شاید مشکلی داشته باشه نوشته هام شرمنده

ای ایها الناس کمک.فکر کنم دیگه بیچاره شدم.فکر که نه دیگه بیچاره شدم قطعا.فقط میخوام ببینم مشکل از چیه فقط درست میشه یا نه.
http://8pic.ir/images/s2pxcwze7ofktb5u2d8m.jpg
دوستان ایراد نه از مانیتوره نه از کابل با مانیتور و کابل های دیگه امتحان کردم.
راستی همیشه این طوری نیست هی میادو میره و شدتش هم کم و زیاد میشه.
واقعا ممنون میشم راهنمایی کنین حسابی گیج شدم.

سلام دوستان. من قیل از عید یه xbox 360 گرفتم و jtag کردمش.
مشکلی هم باش ندارم ولی وسوسه شدم با یه PS4 عوضش کنم.
به نظرتون ارزشش رو داره؟
PS4 حدود 1,200,000 قیمتشه و منم برای فروش xbox حدود 700,000 دستمو میگیره...
میخوام بدونم قیمت بازیهاش حدود چقده و گرافیک و گیم پلی بازیهاش (مخصوصا فوتبال) تفاوت زیادی داره با xbox360 یا نه؟

دوستان کسی راهی برای تشخیص رجیون کنسول به غیر از جعبه میدونه؟ فقط راهش سریاله کنسوله؟ مثلا cuh 1006 تو خوده xmb یاسیستم عامل جایی نداره نشون بده؟ بازم ممنون

سلام دوستان. من قیل از عید یه xbox 360 گرفتم و jtag کردمش.
مشکلی هم باش ندارم ولی وسوسه شدم با یه PS4 عوضش کنم.
به نظرتون ارزشش رو داره؟
PS4 حدود 1,200,000 قیمتشه و منم برای فروش xbox حدود 700,000 دستمو میگیره...
میخوام بدونم قیمت بازیهاش حدود چقده و گرافیک و گیم پلی بازیهاش (مخصوصا فوتبال) تفاوت زیادی داره با xbox360 یا نه؟
:|:|:|:|:|:|:|
xbox 360 ماله 9 یا 10 سال پیشه این بنده خدا تازه یکی دو ساله اومده. پس تفاوت گرافیکی خیلی خیـــــــــلی زیاده.....تفاوت گیم پلی هم ربطی به کنسول نداره و مربوط به بازی میشه. گیم پلی بازی های مولتی پلتفرم تو هیچ کنسولی فرق نمیکنه.
بازی هاش هم اگه بخوای آگبند بگیری بین 280 تا 200 بسته به نوع بازی و کارکرده هم از 220 به پایین بسته به انصاف فروشنده :d
دوستان کسی راهی برای تشخیص رجیون کنسول به غیر از جعبه میدونه؟ فقط راهش سریاله کنسوله؟ مثلا cuh 1006 تو خوده xmb یاسیستم عامل جایی نداره نشون بده؟ بازم ممنون

فقط رو جعبه هست....همین مدل رو سرچ کنی تاریخ ساخت رو میاره ولی ریجن رو مطمئن نیستم

سلام یه عزیزی هست بگه چطور میشه بازی دیجیتالی از PSN خرید؟ یعنی حساب رو شارژ کنیم و بعد رو Download بزنیم و بعدش که تموم شد بازی کنیم یا نیاز به کد دیجیتالی هست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or