هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان الان این ریجن 2 چند نمونش ادموده ؟؟ چطور میشه قهمید ؟؟ مثلا ریجن 2 B و A

http://www.psdevwiki.com/ps4/

تو این سایت همه رو نوشته که سفارش کجاست و چیه.
سری اول ساخت کدشcuh-10xxA هست کهxx بنا به سفارش منطقه فرق میکنه.
سری دومcuh-10xxB
بعد11xxA
11xxB
12xxA
12xxB
سفارش مناطق ایناست.بعضی مناطق دوتا کد ریجن دارن.

. ریجنم که روی پک نوشته. من تحقیق میکردم سری اخر ساخت فرقش پرفورمنس مصرف برق کنسوله که مقدار کمی بهینه شده. دکمه پاور و اجکت. از حالت چیپ الکتریکی به مکانیکی تغییر میدا کردن. رنگ گلاسی براق حذف شده و مات شدت. زمان نور ال ای دی کوتاه تر شده. وزن کمتر شده. پورت های پشت کنسولم جاهاشون یکم اینور اونور شده.

کدا روی پک کنسول نوشته شده. فقط موقع خرید چک کن سریال نامبر کف کنسول با جعبه یکی باشه. اونقدرا سخت نگیر.

آخرین ویرایش:
منظورم اینه مثلا میگن

• Region 2 ‏(‏B‏)‏
  • ابن مال کجاست که زده B
  • راست میگن این ریجن 2 عر بها که اومده یکبار کنترل کیفی شده تو دوبی
  • در ضمن 2 اروپا 1116 اخرینشه ؟
  • این 2 اروپا 1116 هنوز مشکل اجکت و داع کردن دارن ؟

آخرین ویرایش:
ممنون از راهنمایی شما
ولی آدم مشکلات مربوط به کنسول رو میبینه یککم در خرید شک میکنه
مشکلات حاد همین بیرون آمدن دستگاه که مثل اینکه من دیدم مربوط میشه به قرار دادن محافظ برق !
ولی مشکل بدتر خاموش شدن یک هویی دستگاه که یککم از الان داره اعصاب من رو بهم میریزه

حالا کسی هست این سری جدید رو داشته باشه و این مشکلات پا برجا باشه ؟
و

ممنون از راهنمایی شما
ولی آدم مشکلات مربوط به کنسول رو میبینه یککم در خرید شک میکنه
مشکلات حاد همین بیرون آمدن دستگاه که مثل اینکه من دیدم مربوط میشه به قرار دادن محافظ برق !
ولی مشکل بدتر خاموش شدن یک هویی دستگاه که یککم از الان داره اعصاب من رو بهم میریزه

حالا کسی هست این سری جدید رو داشته باشه و این مشکلات پا برجا باشه ؟
و

این چیزا برای همه اتفاق نمیافته و سری جدید هم کمتر از 1 ماهه که اومده پس هنوز خبری از مشکلاتش نیست و اگه بخواین بفکر بروز مشکلات احتمالی باشین که کلا هیچ چیز نباید بخرید مثلا ماشین ممکنه یهو خراب بشه یا هر چیز دیگه ...من خودم از سری های اولیه دارم و هنوز خدارشکر مشکلی پیش نیومده.
اگه خیلی نگرانی همین سری 1200 رو بخر.

من يك مشكلي دارم اينه كه تو بازي تلو داري حركت ميكني يك سري راه راه هاي كمرنگ ميبينم رو تصوير ولي وقتي وايسي ديگه نميبينمش ميخواستم بدونم مشكل از دستگاه يا بازي يا تلويزينه؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

دوستان من یه بازی رو داشتم ریجن 1 بود و یه مشکلی پیش اومد تمومش نکردم الان ریجن 2 گیرم اومده ب میخام بازی رو بخرم سیوی که داشتم انتقال پیدا میکنه؟

دوستان من یه بازی رو داشتم ریجن 1 بود و یه مشکلی پیش اومد تمومش نکردم الان ریجن 2 گیرم اومده ب میخام بازی رو بخرم سیوی که داشتم انتقال پیدا میکنه؟

حدود 99% بازي ها مشكلي ندارن يه جز يه تعداد محدودي ولي نگران نباش

با سلام
یه سوال در مورد تبادل بازی دیجیتال بین دو نفر
اگر من یه بازی دیجیتال رو خریده باشم و بخوام دیتای اون بازی رو به دوستم بدم ، اونم میتونه دیتا رو بریزه و بازی رو رایگان انجام بده یا نه؟
و اگر میشه ایا همزمان میتونن یا باید یکی از ما افلاین باشه؟
البته فکر کنم باید یکی از ما ها پرایمری کنه

و اینکه بر فرض من، بازی رو بخوام کلا به دوستم بفروشم و اون بازی رو از کنسولم پاک کنم و اون دوستم بتونه راحت بازی کنه ایا شدنی هست یا نه؟
یعنی با همون دیتای من میتونه بازی رو انجام بده و دیگه نیازی به پرایمری کردن یکی از کنسولها نیست؟

و در اخر اگر بر فرض من وسوسه شدم مجدد بازی رو نصب کنم چه اتفاقی ممکنه بیفته؟
یعنی باید بازم یکی از ما پرایمری کنه؟

کلا چند بار ممکنه این بازی دست به دست بین کنسول ها بچرخه؟
ایا محدودیت نصب داره یا خیر؟

ممنون میشم در این مورد یه راهنمایی بکنید
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or