هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آره بازه، از عقب 20 سانت از پهلو هم یکی دو متر
نه هیچ کلیدی کار نمیکرد
خودم فکر میکنم بخاطر گرمای هوا باشه

اگه اتاقتون کولر داره حتما روشن کنید که اتاق خنک بمونه.
سعی هم کنید هیچوقت دستگاه رو مستقیما از برق نکشید.
سلام دوستان
من میخوام بزودی یک ps4 بگیرم از مغازه نزدیک مون سوال کردم گفت ps4 500gb میده 1/280/000 و ps4 1tb رو میداد 1/400/000 حالا سوالم اینه که بجز 500 گیگ بیشتر دیگه چه فرقی با مدل معمولی داره؟!
راستی شنیدم اگر مدل 500gb رو هاردش رو ارتقا بدم کندی برا سیستم دستگاه وجود میاد ایا صحت داره ؟

وزنش سبک تره و مصرف برقش هم توی مدل جدید کمتره و قسمت براق کنسول هم مات شده.

اگه هاردش رو ارتقا بدید هیچ مشکلی پیش نمیاد.

با سلام
دگمه نشون دادن شارژ دسته ps4 کدومه
من بازی ویجر 3 رو به عنوان اکبند خریدم از کجا بفهمم دسته 2 نیست دورش جعبه بازی با کاور نایلونی پلمب بود
با تشکر

1-وقتی یک اکانت Primary میشه همه امکاناتی که روی اون اکات وجود داره میتونه روی بقیه اکانت های روی همان کنسول استفاده بشه مثلا روی اکانت 1 شما بازی خریدی و Primary کردی حالا اون بازی روری اکانت 2 هم قابل بازی هست
2-اولا فرقی نمیکنه کنسول یا لپ تاپ رو با چی به نت وصل کنی ،دوم این راه حل انتقال نت از pc به کنسول ، شما فقط کافیه وقتی نت از pc به کنسول وصل کردی اکانت کاهش پینگ رو روشن کنی http://forum.bazicenter.com/thread89356/
3-پاک نمیشه
4-در این حالت شما باید داخل کنسول اکانت ریجن 2 بسازید بعد برید توی اکانت ریجن 2 بازی رو اجرا کنی تا آپدیت ریجن 2 که همراه DLC ها هست رو دانلود کنید
5-بستگی به بازیت داره ، به طور معمول بین 200 و 300 با کمترین Time out
6-حداقل 8 ساله ملت تو ایران به PSN وصل میشن از این خبرا نیست

ممنون از پاسختون
در مورد سوال 2 ، الان بعد از این که آی پی های لپ تاپ رو توی PS4 ست کردم، باید کانکشن کاهش پینگ رو توی لپ تاپ فعال کنم دیگه؟ اینجوری پینگ توی PS4 هم پایین میاد دیگه؟
بعد یه مورد دیگه، برای اینکه کاهش پینگ تاثیرش بیشتر باشه بهتره لپ تاپ رو هم به لن وصل کنم دیگه؟

با سلام
دگمه نشون دادن شارژ دسته ps4 کدومه
من بازی ویجر 3 رو به عنوان اکبند خریدم از کجا بفهمم دسته 2 نیست دورش جعبه بازی با کاور نایلونی پلمب بود
با تشکر
ps button رو نگه داری گوشه تصویر پایین نشون میده
پس نو هست D:

[

ممنون از پاسختون
در مورد سوال 2 ، الان بعد از این که آی پی های لپ تاپ رو توی PS4 ست کردم، باید کانکشن کاهش پینگ رو توی لپ تاپ فعال کنم دیگه؟ اینجوری پینگ توی PS4 هم پایین میاد دیگه؟
بعد یه مورد دیگه، برای اینکه کاهش پینگ تاثیرش بیشتر باشه بهتره لپ تاپ رو هم به لن وصل کنم دیگه؟
بله توی لپ تاپ فعال کنید
طبیعتا با کابل بهتره ولی نمیشه واقعا بهش دل بست که تفاوت زیادی کنه

سلام همگی
ایا دستگاه پلی4 هیچ نوع پلم خواصی نداره؟(چون دستگاهایی که من دیدم همگی با چسب نواری پلم شدن)یعنی کارخونه سونی دستگاهاشو با چسب نواری پلم میکنه؟؟؟:-o

سلام دوستان من امروز تو بازار كنسول بن شده ديدم شاخ دراووردم دليل بن شدن كنسول جيه مكه هكشده ps4!?? كسي جايي ديكه ديده كنسول بن شده بكه بهم ببينم يارو راست ميكفت يا نه.

سلام دوستان من امروز تو بازار كنسول بن شده ديدم شاخ دراووردم دليل بن شدن كنسول جيه مكه هكشده ps4!?? كسي جايي ديكه ديده كنسول بن شده بكه بهم ببينم يارو راست ميكفت يا نه.

استفاده از اکانت های هکی 60$ و ... دلایلی دیگه میتونه کنسول رو بن کنه !

من اکانت psn مال آمریکا ست ولی یه بازی دارم مال ریجن 2 حالا می تونم به اکانت دیگه مال ریجن 2 بسازم اگه میشه از کدوم قسمت آخه همش میره تو اکانت اصلیم و ساین اوت هم نداره
با تشکر

مورد داشتیم تو همین فروم که کنسول بن شده بود و دلیلش بیشتر برمیگرده به این اکانت های ظرفیتی که اکثرا با کردیت کارت هکی خریداری میشه۰

سلام

قصد خرید کنسول برای یک نوجوان 14 ساله داریم
شنیدیم که ایکس باکس وان خیلی درگیر آپدیت و اینترنت و دردسرهای زیادیه که کلافه کننده هستش
میخواستم بپرسم این آپدیت ها اجباریه ؟ نمیشه بدون اتصال به اینترنت و آفلاین راحت بازی کرد ؟ حتما باید دائم از اینترنت و آپدیت برای بازی استفاده کرد ؟
اگر نخایم از xbox live استفاده کنیم تکلیف چیه ؟

چون شدیدا بین دو گزینه xbox one , ps4 موندیم !!!

ممنون میشم راهنمایی کنید یا به پست راهنمایی ارجاع بدید

سلام

به نظرم اگه برید طرف نسل قبلی بهتر از این نسل هست برای اینکه تعداد بازیهای بیشتری رو میتونه تجربه کنه ، هم بازی ها ارزونتر داره هم اینکه از آپدیت و این قضایا خبری نیست

من اکانت psn مال آمریکا ست ولی یه بازی دارم مال ریجن 2 حالا می تونم به اکانت دیگه مال ریجن 2 بسازم اگه میشه از کدوم قسمت آخه همش میره تو اکانت اصلیم و ساین اوت هم نداره
با تشکر
ps button رو نگه داری Log out داره
بعد میتونی new user رو انتخاب کنی و اکانت جدید بسازی

ps button رو نگه داری Log out داره
بعد میتونی new user رو انتخاب کنی و اکانت جدید بسازی

ممنون از جوابتون سوال دیگه داشتم پشت دستگام نوشته class 1 laser product a5
یعنی چی بعدم باید سریال نامبر دسته روی دستگاه با خود دستگاه یکی باشه
با تشکر

سلام بچه ها مشکلی برام پیش اومده به این صورت که میخای بین یوزر ها سوییچ کنی با تاخیر انجام میشه یعنی یه مقدار گیر میکنه و یا از استور بک میزنی به منو اصلی چند ثانیه گیر میکنه یعنی تصویر ثابت میمونه البته اینم بگم تو افلاین امتحان کردم گیر نکرد...

چنت سوال داشتم
دوستان اگه یه بازی ظرفیت
۱ داشته باشه ولی با بازی
ضرفیت ۲ وصل شی نت ممکنه بپره؟
میشه از اکانت خارج شد یه بازی فیزکی رو انلاین بازی کرد؟
بعدش مشکلی پیش نمیاد برا اشتراکیا؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or