من وان دارم.بخاطر فيفا و اولتيمت تيم و سيزن ميخوام ٤ هم بخرم.مشكلاتي كه تو وان و سيزن فيفا هست تو ٤ نيست؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
چه مشکلاتی منظورته؟؟
اينكه مثل سيزن و اولتيمت در وان من اصلا وارد اين بخش ها نشه.من چه فيفا ١٤ چه ١٥ اصلا حتي نميتونم تركيبات تيمامو ايديت كنم...
يه سوال ديگه.٤ دوستم رو اوردم خونم و با همون نتي كه وانو دارم راحت رفتم سيزن با ٤.حالا ممكنه اگه يه ٤ بخرم اين يكي وارد سيزن نشه؟(يعني ممكنه يه كنسول ٤ راحت بره يه كنسول ٤ نره؟)
ریجن کنسول ارتباطی با گیفت کارتهایی که استفاده میکنید ندارد.شما با توجه به کشور و ادرسی که در ساخت اکانتتون استفاده کردید باید گیفت کارت یا کد پلاس رو تهیه کنید.سلام من 2 سوال داشتم خیلی وقته ذهنم رو درگیر کرده خواهشا کسی میدونه بگه
من میخوام plus فعال کنم و فقط میتونم از گیفت کارت آمریکایی استفاده کنم میخواستم بدونم اگه کنسول ریجن 2 بخرم میتونم ازش استفاده کنم؟ اگه آره به چه شکل؟
سوال بعدیم اینه که با توجه به اینکه اکثر بازی های داخل بازار ریجن 2 هستن اگه کنسول ریجن 1 باشه میشه ازشون استفاده کرد یا نه
ممنون

باید دوباره دانلود کنیسلام ب همه دوستان. یه سوال داشتم که احتمالا تو این 2000 صفحه (!) پرسیده شده. ولی خب نتونستم پیداش کنم.
فرض کنیم من دیسک بازی ای رو دارم و بازی میکنم. حالا میخوام ب هر دلیلی همون بازی رو به صورت دیجیتال از استور بخرم.
سوالم اینه ک بعد از خرید بازی از استور، با توجه به اینکه من بازی رو با دیسک قبلا رو کنسول ریختم، باز هم باید دیتای بازی رو دانلود کنم یا میتونم از همون فایل هایی که الان تو دستگاهه استفاده کنم؟
ممنون![]()
از google map خیلی راحت میشه london سرچ کنی و کده پستیها رو ببینی.سلام پست کد لندن چنده برای ساختن اکانت اوپا می خواستم
دوستان چطوری میشه اسم تروفی هایی که از یه بازی گرفتیم رو ببینیم ؟؟ (منظورم اینه که میخوام بینمتوی یه بازی کدوم توفی ها رو گرفتم و کدوما رو نگرفتم ؟؟)
اينكه مثل سيزن و اولتيمت در وان من اصلا وارد اين بخش ها نشه.من چه فيفا ١٤ چه ١٥ اصلا حتي نميتونم تركيبات تيمامو ايديت كنم...
يه سوال ديگه.٤ دوستم رو اوردم خونم و با همون نتي كه وانو دارم راحت رفتم سيزن با ٤.حالا ممكنه اگه يه ٤ بخرم اين يكي وارد سيزن نشه؟(يعني ممكنه يه كنسول ٤ راحت بره يه كنسول ٤ نره؟)
خیربرای استفاده از قابلیت PSX حتما باید کنسول و PC با هم به مودم وصل بشن؟! نمیشه کنسول رو مستقیم به PC وصل کرد؟!