navid_x360
کاربر سایت
سلام،دوستان psn باز در دست تعمیره؟من نمیتونم لیسانس بازیم اکتیو پریمری کنم کسی چنین مشکلی داره؟
سلام،دوستان psn باز در دست تعمیره؟من نمیتونم لیسانس بازیم اکتیو پریمری کنم کسی چنین مشکلی داره؟
من قبلا خیلی انتقال دادم ... بیشتر از چند دقیقه نمیکشه انتقال بده . 48 ساعت که خیلیهدوستان اهل فن،من یکسری گیم پلی از بازی ضبط کردم حالا میخوام انتقال بدم بهusb حجمه زیادی نداره حدود 1گیگ و 600 مگ الان میبینم زده 48 ساعت طول میکشه انتقال بده به usb! چه خبره!راهی نیست این سرعت انتقال افزایش بدم؟اینجوری که باید دوروز صبر کنم که انتقال بده!
Usb2 فرمتشم fat32 راه حلی نداره من بتونم این ویدیو هارو انتقال بدم؟من قبلا خیلی انتقال دادم ... بیشتر از چند دقیقه نمیکشه انتقال بده . 48 ساعت که خیلیه
USB که استفاده میکنی fat 32 - 3 هست ؟
یه سوال در مورد آپدیت بازیهای رایگان داشتم
یه سری از بازیهای رایگان و دمو رو که دانلود میکنیم بعد دانلود پیغام میاد که یه آپدیت هم براش هست و معمولا هم حجمش مساوی همون حجم اصلی دمو هست
مثلا بازی Trial Fusion
که حجم دموش 7 گیگ بود اگر اشتباه نکنم و معادل همین هم حجم آپدیتش هست
حالا سوال اینه که اگر دمو رو آپدیت کنیم چیزی به بازی اضافه میشه یا نه؟
این مورد برای بازیهای دیگه هم هست مثل Warframe یا Warthunder یا فوتبال و چند بازی دموی دیگه
با تشکر
برایه قفل شدن ظرفیت1 فقط کافیه به اینترنت وصل بشید ،متاسفانه با اولین تماس به نت psn بازیه ظرفیت 1 قفل میشه!کسی اطلاعی نداره؟
یه سوال دیگه اینکه ظاهرا بازی درایو کلاب بر روی استور امریکا و روی پلاس کلا رایگان شده
این خبر رو تایید میکنید
سلام دوستان کمک
چند وقته تو منو دستگاه لگ داره مشکل کجاست؟؟
یه چندتا سوال: اگه من یه اکانت ریجن1 بسازم و بازی ای که میگیرم ریجن 2 باشه و بخوام آنلاین بازی کنم اگه بگه مثلا این دی ال سی رو باید دانلود کنی حتما باید اکانت ریجن 2 بسازم یا نه با همین ریجن 1 هم میشه دانلودش کرد و آنلاین بازی کرد ؟ (امیدوارم گرفته باشی چی میگم :d)
اصلا برای آنلاین بازی کردن باید بعضی دی ال سی هارو حتما دانلود کرد یا نه ؟
واسه اکانت پی اس ان چه ریجنی بهتره ؟ آخه شنیدم اکانت ریجن 1 بسازی بهتره و بازی های فری (با پلاس) بهتری میذاره درسته ؟
Usb2 فرمتشم fat32 راه حلی نداره من بتونم این ویدیو هارو انتقال بدم؟
برایه قفل شدن ظرفیت1 فقط کافیه به اینترنت وصل بشید ،متاسفانه با اولین تماس به نت psn بازیه ظرفیت 1 قفل میشه!
منم توصیه میکنم از 3 استفاده کنUsb2 فرمتشم fat32 راه حلی نداره من بتونم این ویدیو هارو انتقال بدم؟
اطمینان ندارم . برای PAtch Note ها باید نت رو سرج کنی ببینی اپدیت جدید چه امکاناتی اضافه شده یا چه بهبودهایی شامل پچ میشهبا سلام به دوستان
این سوال من در بین سوالات دیگر بدون پاسخ موند
یه سوال در مورد آپدیت بازیهای رایگان داشتم
یه سری از بازیهای رایگان و دمو رو که دانلود میکنیم بعد دانلود پیغام میاد که یه آپدیت هم براش هست و معمولا هم حجمش مساوی همون حجم اصلی دمو هست
مثلا بازی Trial Fusion
که حجم دموش 7 گیگ بود اگر اشتباه نکنم و معادل همین هم حجم آپدیتش هست
حالا سوال اینه که اگر دمو رو آپدیت کنیم چیزی به بازی اضافه میشه یا نه؟
این مورد برای بازیهای دیگه هم هست مثل Warframe یا Warthunder یا فوتبال و چند بازی دموی دیگه
با تشکر
یه سوال دیگه اینکه ظاهرا بازی درایو کلاب بر روی استور امریکا و روی پلاس کلا رایگان شده
این خبر رو تایید میکنید
داداش متوجه شدم چی گفتین اخه خودم دقیقا این موضوع امتحان کردم،گفتم دیگه شما انلاین بشی وارد هر اکانتی بشی اون بازی ظرفیت 1 قفل میشه.داداش متوجه سوالم نشدی.میدونم بن میشه.میگم اگه داخل اکانت بازی ظرفیت 3 آنلابن بشم اون یکی اکانت بازی که ظرفیت 1 هست بن میشه یا نه؟چون دوتا اکانت مجزاست.میخوام بدونم آنلاین شدن رو یکی روی دیگری هم تاثیر داره یا نه
حق با شما بود فلش عوض کردم درست شد.ممنون از راهنماییتونمنم توصیه میکنم از 3 استفاده کن
2 ندارم که تست کنم ببینم واقعا انقدر کند هست یا نه ولی 3 راحت تو عرضه چند دقیقه کپی میکنه.