هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
دانلودی قبلا pause کردم از کجا باید resume کنم؟؟

- - -ویرایش - - -

سلام
دانلودی قبلا pause کردم از کجا باید resume کنم؟؟
سلام.
برو قسمت Notifications بعد تب دانلود رو بزن، دانلودی که pause کردی بودی رو با ضربدر Resume کن همین.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

دوستان سرعت دانلود در PS4 خیلی خیلی کنده ! به طوری که من یک گیگابایت رو در 1 ساعت و 20 دقیقه دانلود می کنم ولی از صبح ساعت 11 تا الان فقط 2.8 گیگابایت رو با PS4 دانلود کردم DNS رو هم تغییر دادم تغییری نکرد لطفا کمک کنید
من خودم با کنسول دانلود کردم چند شبی
اتفاقا سرعت هیچ تفاوتی با کامپیوتر نداشت
ضمن اینکه من از طریق وای فای متصل بودم و شاید از طریق کابل متصل میشدم سرعت بهتری داشتم
به هر حال اینطورا هم که شما میگید نیست
صد در صد مشکلی در کارتون هست
ضمن اینکه علتی که دوستان میگن با کنسول دانلود نکنید بیشتر بحث عمر مفید کنسول هست وگرنه دانلود با کنسول اونقدرها هم افتی نداره که شما میگید
با تشکر

ضمن اینکه من از طریق وای فای متصل بودم و شاید از طریق کابل متصل میشدم سرعت بهتری داشتم
ضمن اینکه علتی که دوستان میگن با کنسول دانلود نکنید بیشتر بحث عمر مفید کنسول هست وگرنه دانلود با کنسول اونقدرها هم افتی نداره که شما میگید
با تشکر

دقیقا، منم با PC حداکثر سرعتم ۱.۵ مگ میشه و با کنسول ( Wi Fi ) میشه ۱.۲ مگ ، کلا یکم افت داره نسبت به نرم افزار هایی مثل IDM اما اونجوری نیست

سلام

آقا اگه به من کمک کنین خیلی ممنون میشم
امروز رفتم دسته بخرم رنگ چریکی ؛ بعد فروشنده گفت اینها چرته دکمه ش فرو میره فلان بهمان.... گفت مشکیهارو بردار . مشکیهارم ارزونتر میداد گفتم مرض نداره سودی نداره واسش بخواد من ارزونه رو بخرم :-/ باور کردم! هیچی این همه پول بنزین تو گرما برگشتم خونه

از چندنفر گیمر پرسیدم گفتن فرقی نداره ولی از یه فروشنده پرسیدم گفت پک بلند با پک کوتاه فرق داره ! شما میدونین فرقشون چیه ؟ آیا حقیقت داره که میگفت اینها که من دارم هنگ کنگیه چرته( فک کنم پک کوتاه بود)

سلام

امروز رفتم دسته بخرم رنگ چریکی ؛ بعد فروشنده گفت اینها چرته دکمه ش فرو میره فلان بهمان.... گفت مشکیهارو بردار . مشکیهارم ارزونتر میداد گفتم مرض نداره سودی نداره واسش بخواد من ارزونه رو بخرم :-/ باور کردم! هیچی این همه پول بنزین تو گرما برگشتم خونه

از چندنفر گیمر پرسیدم گفتن فرقی نداره ولی از یه فروشنده پرسیدم گفت پک بلند با پک کوتاه فرق داره ! شما میدونین فرقشون چیه ؟ آیا حقیقت داره که میگفت اینها که من دارم هنگ کنگیه چرته( فک کنم پک کوتاه بود)

دوست عزیز من خودم دسته چریکی دارم و هیچ فرقی نمیکنه و فروشنده پرت و پلا گفته!
چریکی چون تو بازار کمه و قیمتش بالاست فروشنده نمیتونه خیلی روش سود کنه ولی دسته مشکی رو جای سود واسش زیاد داره!

مثلا موقعی که من میخواستم بخرم مشکی بود 170 تومن و چریکی ارزون ترین قیمت من گرفتم 190
حالا من دنبال مشکی نبودم و شاید ارزون تر هم پیدا میشد ولی 170 همه جا میشد گرفت!

پک کوتاه و پک بلند هم هیچ فرقی از نظر کیفیت نمیکنه و فرقشون توی منطقه عرضه اونهاست و یکی واسه بازار آمریکاست و یکیش واسه بازار اروپا و الان دقیق یادم نیست کدوم به کدومه ولی فرقشون همینه که گفتم!

حالا پیش خودت فکر نکنی اونی که واسه بازار آمریکاست بهتره و این حرفا و فقط و فقط بسته بندیش فرق داره و بس!!!!

نتیجه گیری: هیچ وقت به حرف فروشنده های ایرانی گوش نکنید و اگرم راست میگفتن بازم تحقیق کنید و اگه بهتون ثابت شد ازشون خرید کنید!

- - -ویرایش - - -

با تشکر

از کجا شما فهمیدی سرعت کنسول چقدره؟؟؟؟؟
والا ما اینهمه دانلود کردیم و کاملا مشخصه سرعت کنسول خیلی پایین تره و شاید نصف سرعت دانلود از کامپیوتر!
من نتم 4 مگ سرعتش و در بهترین حالت شاید با کنسول تونسته باشم 2 مگ بگیرم و هیچ مشکل و ایرادی هم در کار نیست و کلا Ps4 اینجوریه!

این که عمر کنسول اگه باهاش دانلود بشه کم میشه رو دیگه از کجاتون درآوردین!!!!!=))=))=))

یعنی تو بازی سنتر کشفیات جدیدی داره اتفاق میفته و فکر کنم سونی اینارو بفهمه بیاد لوح تقدیر بهتون بده!

نه عزیزم با دانلود از طریق کنسول هیچ اتفاقی برای عمر کنسول نمیفته!;)

سلام دوستان...می خواستم PS4 بخرم....می خواستم بپرسم که میشه درباره تاریخ تولید یه توضیحی بدید و همینطور که بنظرتون ریجین 2 بگیرم یا 1 ؟!
جایه نگرانی بابته تاریخ تولید نیست
میتونی برای مدلهای جدید 500 و 1 هم صبر کنی
هم مصرف برق کمتری دارن هم سبکتر
بازم اگر عجله داری چیزی رو از دست نمیدی. کیفیت ساخت یکی هست
ریجن 1-2-3-4 فرقی باهم ندارن
فقط یادت باشه ریجن 2 ماله Japan و 3 دکمه تایید تو منویه دستگاه دایره هست

دوستان برای از کار انداختن دانلود اتوماتیک اپدیت بازی ها باید چی کار کرد ؟
یه گیزنه مربوط به automatic updates داره تو setting که میتونی ورش داری اما بازم بازیهایی که بیشتر بازی میکنی رو خودش چک میکنه و میندازه تو download queue . !!

پس توی این تاپیک http://forum.bazicenter.com/thread95313/ میتونم از لینک های ریجن 1 استفاده کنم برای بازی های اکانت کانادام ؟
سلام. دیتای کانادا و آمریکا تفاوتی نداره. هر دو ریجن یک هستن.

سلام

سلام. پک بلند و کوتاه هیچ تفاوتی نداره. فقط پک کوتاه سفارش آسیاس و پک بلند سفارش اروپا و آمریکا. در همین حده فقط:|
اون فروشنده هم نمیدونم حکمت این کارش چیه. فروشنده‌های ایرانن دیگه! وگرنه اصلا امکان نداره تفاوتی بین کیفیت دسته توی رنگ‌های مختلف باشه + این که اصلا کنترلر فیک نداریم فعلا و همه در حد دسته‌ی اصلیِ خود کنسولن. هر رنگی دوست داری بخر. مشکلی نیست.

جایه نگرانی بابته تاریخ تولید نیست
میتونی برای مدلهای جدید 500 و 1 هم صبر کنی
هم مصرف برق کمتری دارن هم سبکتر
بازم اگر عجله داری چیزی رو از دست نمیدی. کیفیت ساخت یکی هست
ریجن 1-2-3-4 فرقی باهم ندارن
فقط یادت باشه ریجن 2 ماله Japan و 3 دکمه تایید تو منویه دستگاه دایره هست

یه گیزنه مربوط به automatic updates داره تو setting که میتونی ورش داری اما بازم بازیهایی که بیشتر بازی میکنی رو خودش چک میکنه و میندازه تو download queue . !!

منظورتون از مدل های 500و1 یک یه چیز تو مایه های Slim خودمون هست که میگید هم مصرف برقش کمتره هم سبکتره؟
ریجین 1 مال آمریکا هست؟

منظورتون از مدل های 500و1 یک یه چیز تو مایه های Slim خودمون هست که میگید هم مصرف برقش کمتره هم سبکتره؟
ریجین 1 مال آمریکا هست؟
slim نیست. همونی که بود هست . مدلش فرقه نکرده از نظره dimensions تا جایی که معلومه
بله
1 امریکا و کانادا
2 اروپا
3 اسیا
4 استرالیا و نیوزلند.

سلام دوستان ميخواستم بدونم اگه بازي اكانتي مثلا ظرفيت دوم بخرم ميتونم از طريق ديسك ديتاي بازي رو نصب كنم و بعدش با اكانت اجارش كنم بدون نياز له ديسك با اينكه حتما بايد ديتا دانلود بشه.

سلام دوستان ميخواستم بدونم اگه بازي اكانتي مثلا ظرفيت دوم بخرم ميتونم از طريق ديسك ديتاي بازي رو نصب كنم و بعدش با اكانت اجارش كنم بدون نياز له ديسك با اينكه حتما بايد ديتا دانلود بشه.

دیتا حتما باید دانلود بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or