هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان میشه یکی جواب بده
اگر میشه یکم درباره ی بازی های ظرفیت دو توضیح بدین؟ قیمتشون چنده؟از کجا میشه تهیهشون کرد؟باید حتما بازیو ذانلود کنی؟آخه من سرعت اینترنتم زیاد نیس نمیتونم این حجم بالا رو دانلود کنم
و یک سوال کلی؟ به صرفه ترین روش خرید بازیی ک بشه آنلاین هم بازی کرد چیه؟
ظرفیت ۲دقیقا عین دیسک هست شما روی اکانت خودت بازی میکنی کاپ ها هم توی اکانت خودت ثبت میشن سایت های زیادی هست که قانونی میفروشن قیمت هم حدود ۱۰۰ هست
میتونی دیتای بازی رو بخری همون سایت های که بازی میفروشن دیتا هم میفروشن دیتا رو با psx روی کنسول نصب میکنید
ظرفیت ۳ هم هست که شما باید توی اکانتی دیگه بازی کنید و برای بازی کردن انلاین باشین تا قفل بازی باز بشه قیمتش هم نصف ظرفیت ۲ هست حدود ۵۰
اگر میخوای ی بازی رو خیلی وقت نگه داری ظرفیت ۲ بخر مثلا فیفا یا ویچر یا جی تی ای
اگر میخوای سریع عوضش کنی ظرفیت ۳ بگیر مثل اردر لست اوف اس بت من (همه این بازی ها گیم پلی کوتاهی دارن)

اینطور که به نظر میاد هر استور خودش یه بازیهای خاصی رو برای پلاس رایگان میکنه و سیستمش با بقیه استورها فرق میکنه
برای مثال الان یه اکانت انگلیس ساختم که توی صفحه اولش بازی F1 2015 رو برای فروش گذاشته بود با قیمت 49 پوند
در حالیکه در استور امریکا بازی رو سرچ کردم و چیزی به نام این بازی دیده نشد

ضمن اینکه مثلا استور انگلیس بازی Warthunder رو به صورت رایگان گذاشته بود برای پلاس ولی تو استور امریکا فقط دمو هست
دوستان یه توضیح بدن که چطور بازیها رو از استورهای مختلف بگیریم و در یه اکانت جدا اون رو استفاده کنیم
با تشکر

ظرفیت ۲دقیقا عین دیسک هست شما روی اکانت خودت بازی میکنی کاپ ها هم توی اکانت خودت ثبت میشن سایت های زیادی هست که قانونی میفروشن قیمت هم حدود ۱۰۰ هست
میتونی دیتای بازی رو بخری همون سایت های که بازی میفروشن دیتا هم میفروشن دیتا رو با psx روی کنسول نصب میکنید
ظرفیت ۳ هم هست که شما باید توی اکانتی دیگه بازی کنید و برای بازی کردن انلاین باشین تا قفل بازی باز بشه قیمتش هم نصف ظرفیت ۲ هست حدود ۵۰
اگر میخوای ی بازی رو خیلی وقت نگه داری ظرفیت ۲ بخر مثلا فیفا یا ویچر یا جی تی ای
اگر میخوای سریع عوضش کنی ظرفیت ۳ بگیر مثل اردر لست اوف اس بت من (همه این بازی ها گیم پلی کوتاهی دارن)
کجا کد بازی میفروشن؟
برا پخ کنید ادرسو
باتشکر

اینطور که به نظر میاد هر استور خودش یه بازیهای خاصی رو برای پلاس رایگان میکنه و سیستمش با بقیه استورها فرق میکنه
برای مثال الان یه اکانت انگلیس ساختم که توی صفحه اولش بازی F1 2015 رو برای فروش گذاشته بود با قیمت 49 پوند

ضمن اینکه مثلا استور انگلیس بازی Warthunder رو به صورت رایگان گذاشته بود برای پلاس ولی تو استور امریکا فقط دمو هست
دوستان یه توضیح بدن که چطور بازیها رو از استورهای مختلف بگیریم و در یه اکانت جدا اون رو استفاده کنیم
با تشکر
رلیز date ها میتونه متفاوت باشه یا یکی باشه .
قیمتها هم بسته به اقتصاده خوده کشور هست.
Warthunder کلا F2P هست و خریدنی نیست.
این لینکه Free ایش تو US:
https://store.playstation.com/#!/en-us/games/war-thunder/cid=UP4432-CUSA00224_00-WARTHUNDER000000

بازیهای پلاس هم میتونه متفاوت باشه درسته . ولی اکثرا ممکنه یکی هم باشه

فکر میکنم این سوال رو قبلا به خودت پاسخ داده باشم
primary کردن اکانت باعث share شدن محتوا میشه.

با تشکر

اینطور به نظر نمیاد همین جوری هست! :|

اکثر استور ها تابع یه قانون اند فقط ممکنه زمان بندی، تمرکز ، چینش و بقیه مواردشون با هم فرق داشته باشه، بعضی موقع هام یه استور ( مثلا آمریکا ) حال بده به کاربراش و NBA2K رو مجانی کنه واسه پلاس و اروپا این کارو نکنه

مرسی از توجهت
بعد چنتا سوال دیگه
برای اجرای بازی ظرفیت 2 هم به اینترنت نیازه؟
بعد بازی ظرفیتا 3 رو برای مدت محدودی میشه استفاده کرد؟

مرسی از توجهت
بعد چنتا سوال دیگه
برای اجرای بازی ظرفیت 2 هم به اینترنت نیازه؟
بعد بازی ظرفیتا 3 رو برای مدت محدودی میشه استفاده کرد؟
خیر عرض کردم ظرفیت ۲ عین دیسک هست اصلا ب نت نیازی نداری
ظرفیت ۳ هم داعمی هست میتونی ۱۰ سال باهاش بازی کنی

با سلام یه سوال در مورد این بازیهای دیجیتال و ظرفیت 1 و 2 و 3 داشتم
اینکه میگید بازی ظرفیت 2 بین دو نفر شیر میشه دقیقا به چه صورت هست؟
یعنی از جایی میشه فهمید که این بازی حتما بین دو نفر شیر شده؟یا از جایی میشه فهمید که نفر بعدی که این بازی رو خریده چه کسی بوده و .....
به عبارتی ممکنه فروشنده مثلا این بازی رو بین نفرات بیشتری شیر کنه یا اینکه برای اینکار حد و مرزی وجود داره؟
با تشکر

سلام.
دوستان سرعت دانلود در PS4 خیلی خیلی کنده ! به طوری که من یک گیگابایت رو در 1 ساعت و 20 دقیقه دانلود می کنم ولی از صبح ساعت 11 تا الان فقط 2.8 گیگابایت رو با PS4 دانلود کردم DNS رو هم تغییر دادم تغییری نکرد لطفا کمک کنید
http://s6.picofile.com/file/8195792184/20150626_003519.jpg

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

آخرین ویرایش:
با سلام یه سوال در مورد این بازیهای دیجیتال و ظرفیت 1 و 2 و 3 داشتم
اینکه میگید بازی ظرفیت 2 بین دو نفر شیر میشه دقیقا به چه صورت هست؟
یعنی از جایی میشه فهمید که این بازی حتما بین دو نفر شیر شده؟یا از جایی میشه فهمید که نفر بعدی که این بازی رو خریده چه کسی بوده و .....
به عبارتی ممکنه فروشنده مثلا این بازی رو بین نفرات بیشتری شیر کنه یا اینکه برای اینکار حد و مرزی وجود داره؟
با تشکر
کل بازی بین ۲ نفر شر میشه که ظرفیت ۳ و۲ هستند ظرفیت ۱ باگ سونی هست و با انلاین شده از بین میره و بازی قفل میشه
شما کاری ب نفر دیگه ندارید
بله اگر فروشنده ناتو باشه میتونه ظرفت ۳ رو به ۱۰۰۰ نفر بفروشه
بهتره است از جای مطمعن خرید کنید
فروشنده با سابقه زیاد است

سلام

ریجن 1 شامل کشور های کانادا و آمریکا میشه ؟

آخه من اکانتم ماله کاناداست میخواستم ببینم میتونم psn کارت آمریکا براش بگیرم ؟
بله ریجن 1 مال کانادا و آمریکاست.
باید PSN Card ریجن 1 امریکا بخری که همون دلاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or