هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

اگر میشه یکم درباره ی بازی های ظرفیت دو توضیح بدین؟ قیمتشون چنده؟از کجا میشه تهیهشون کرد؟باید حتما بازیو ذانلود کنی؟آخه من سرعت اینترنتم زیاد نیس نمیتونم این حجم بالا رو دانلود کنم
و یک سوال کلی؟ به صرفه ترین روش خرید بازیی ک بشه آنلاین هم بازی کرد چیه؟

سلام دوستان .همین الان داشتم assassins میزدم بازی رو stop کردم ناهار بخرم یه دفعه صدای بوق خورد دیسک اومد بیرون حالا هم دیسک دیگه داخل نمیره.خواهش میکنم کمک کنین.

سلام. دوست عزیز احتمال میدم شما فایل هارو همینطوری ریختید داخل روت فلش. یادتون باشه حتماً فایل ها باید توی یک پوشه باشند تا ps4 اونا رو شناسایی کنه !

نه اتفاقا تو یه پوشست.ولی اجرا نمیکنه چرا هیچ فرمتی رو؟فقط فرمتی که با خودت ps4 ضبط شده از صحنه های بازی رو اجرا میکنه!

با سلام به دوستان
اگر اشتباه نکنم بازیهای زیر Open World هستند
GTA V
Watch Dogs
Witchers Wild Hunt
Batman Arkham Knights
Assassin Creed Unity
البته امیدوارم اسمهاشون رو اشتباه نگفته باشم
همه بازیهای ذکر شده عالی هستند و هر کدوم سبک خاصی دارن
بازی واچ داگ هم در نوع خودش جالب بود ولی خب کمی قدیمی تر هست
بازی ویچر رو هم گیم پلیش رو دیدم جالبه و یه چیزی تو مایه های گاد او وار و اسسین هست
بازی بتمن رو هم گیم پلی اون رو دیدم و اونم سبک خاصی داره و گرافیکش به نظر من کمی تاریک هست البته اونم بخاطر سبک بازیش هست
به هر حال از دوستان میخوام که در مورد این بازیها یه توضیح مختصری بدن که کدوم بازی در کل مراحل بیشتری داره و گیم پلی طولانی تری داره و شامل مراحل جانبی مختلفی هست که بتونه ساعتها وقت گیمر رو بگیره و با تموم شدن داستان بازی بشه ساعتها مراحل جانبی رفت
ضمن اینکه از نظر گرافیکی کدوم بازی رو از همه بهتر میدونید
البته به جز GTA
با تشکر

- - -ویرایش - - -

دو تا خبر خوب هم از سایت گیم اسپات خوندم
اول اینکه از تاریخ امروز بازی درایو کلاب بر روی اکانت پلاس رایگان شده
دوم اینکه کنسول جدید یه ترا بایت سونی هم 10 درصد انرژی کمتر مصرف میکنه و ویژگی های کم مصرف بودن رو داره
پس دوستان با خیال راحت منتظر نسخه یه ترا باشن

در مورد این دو خبر مخصوصا قسمت اول الان وارد استور امریکا شدم و ظاهرا بازی درایو کلاب به صورت رایگان بر روی پلاس قرار گرفته
دوستان این خبر رو بیشتر بررسی میکنن
با تشکر

با سلام به دوستان
دو تا خبر خوب هم از سایت گیم اسپات خوندم
اول اینکه از تاریخ امروز بازی درایو کلاب بر روی اکانت پلاس رایگان شده
دوم اینکه کنسول جدید یه ترا بایت سونی هم 10 درصد انرژی کمتر مصرف میکنه و ویژگی های کم مصرف بودن رو داره
پس دوستان با خیال راحت منتظر نسخه یه ترا باشن

در مورد این دو خبر مخصوصا قسمت اول الان وارد استور امریکا شدم و ظاهرا بازی درایو کلاب به صورت رایگان بر روی پلاس قرار گرفته
دوستان این خبر رو بیشتر بررسی میکنن
با تشکر
اره خبر درایور کلاب برای پلاس رو هم دیدم.اکانت ژاپن بسازیم میشه رایگان بازی کرد؟
فرقش با نسخه درایورکلاب اصلی چیه؟

اره خبر درایور کلاب برای پلاس رو هم دیدم.اکانت ژاپن بسازیم میشه رایگان بازی کرد؟
فرقش با نسخه درایورکلاب اصلی چیه؟
والا دقیق نمیدونم که واقعا رایگان شده یا نه
چون جلوی بازی فری ننوشته و فقط قیمت بازی رو کمتر کرده ولی لینک رو براتون میفرستم و استور رو هم چک کنن دوستان و خبر دقیق رو بگن
https://store.playstation.com/#!/en-us/games/driveclub/cid=UP9000-CUSA00093_00-XXXXXXXDRIVECLUB

http://www.gamespot.com/articles/finally-a-release-date-for-driveclub-s-free-playst/1100-6428419/

ضمن اینکه به نظر میاد کل بازی تخفیف خورده و حجمش هم مناسبه و 14 گیگ هست و میشه چند روزه دانلود کرد

منتظر خبر دقیق مدیران هستیم

با سلام
دوستان اگه چند جای مورد اطمینان و با قیمت مناسب که خودشون بازی های دیجیتالی میریزند رو کنسول بهم معرفی کنند ممنون میشم

دوستان منظورتون از نسخه ي رايگان همون free trial هست؟
Driveclub بله. برای پلاس یه نسخه دمو داره که شامل یه تعداد محدودی content میشه . همون حالت demo هست

والا دقیق نمیدونم که واقعا رایگان شده یا نه
چون جلوی بازی فری ننوشته و فقط قیمت بازی رو کمتر کرده ولی لینک رو براتون میفرستم و استور رو هم چک کنن دوستان و خبر دقیق رو بگن
https://store.playstation.com/#!/en-us/games/driveclub/cid=UP9000-CUSA00093_00-XXXXXXXDRIVECLUB

Finally, a Release Date for Driveclub's Free PlayStation Plus Edition - GameSpot

ضمن اینکه به نظر میاد کل بازی تخفیف خورده و حجمش هم مناسبه و 14 گیگ هست و میشه چند روزه دانلود کرد

منتظر خبر دقیق مدیران هستیم
قضیه اینطوری هست که بازی نسخه دموش برای پلاس دارها در دسترس هست و همچنین کسایی که پلاس دارن میتونن بازی کامل رو با قیمت کمتری تهیه کنن

میگم بازی رایگان پلاس این بار درایو کلابه؟!
حجم بازی با تمام آپدیتها چقدره؟!
بازی به طور کل رایگان نشده
فقط دمو هست
10 ماشین و11 تا ترک فک کنم در دسترس هست
10 گیگ اپدیت داره

با سلام به دوستان
اگر اشتباه نکنم بازیهای زیر Open World هستند
GTA V
Watch Dogs
Witchers Wild Hunt
Batman Arkham Knights
Assassin Creed Unity
Witcher یه بازی RPG هست . با بقیه اونا قابل مقایسه نیست. حدوده 200 ساعت content داره .
BAtman به نظرم بهترین گرافیک رو داره ( در کناره Unity - Witcher )
قسمته اصلی بتمن حدودا 12 ساعت اما حدودا 15-10 ساعتی میتونه سرگرم کنه
WD هم بازیه خوبی. dlc خوبی هم داره . یادم نیست چقدر طول میکشه اما حول و حوشه همین حوالی 20 ساعت میشه کلا باهاش سرگرم شد. کلی side - collectible اینا داره . بخوای پلات کنی طبیعتا بیشتر طول میشکه.

سلام دوستان .همین الان داشتم assassins میزدم بازی رو stop کردم ناهار بخرم یه دفعه صدای بوق خورد دیسک اومد بیرون حالا هم دیسک دیگه داخل نمیره.خواهش میکنم کمک کنین.
اگر مشل auto eject هست دستگاه رو خاموش کن
کابل پاور رو یه ربع بکش .
بعد 15 دقیقه دوباره وصل کن باید ok بشه

سلام دوستان.
میشه چند تا از بهترین بازی های ps4 رو بگین؟ (البته بازی هایی باشند که توشون خشونت و اینجور چیزا نباشه. یعنی مثل watch dogs و shadow fall خشن نباشن)
خودمم چندتایی مثل rayman legends و knack که فانتزی ترن رو انتخاب کردم. ممنون میشم اگه شما که باتجربه ترین بهم کمک کنید.
Rayman - DriveClub - Guacamelee- Transistor - Resogun -
knack اصلا طرف نرو D:

بچه ها یه سوال

الان من می خوام همه ی Port هارو باز کنم رو کنسولم، فقط ISPم میگه که باید یه IP ADDRESS بدی از کنسوالت که بشه این کارو کرد، IP ADDRESS واسه PS4 چیه دقیقا؟؟
اگر IP ADDRESSES کنسول Static هست که توی Setting میزنه چی هست.

توجه داشته باشید که این نسخه ی Drive club که رایگان شده به نوعی نسخه ی دمو هست هست و کامل نیست بازیش.
البته تو خود استور که من دیدم نوشته بود فول گیم و حجمش هم 14 گیگ بود
ولی اینطور که دوستان میگن جریان اینه که ظاهرا با پلاس تخفیف خورده و بحث دموش کلا جداست
بحث امروز استور این بوده که با داشتن پلاس بای از 39 دلار به 24 دلار تخفیف خورده البته اگر اشتباه نکرده باشم

Driveclub بله. برای پلاس یه نسخه دمو داره که شامل یه تعداد محدودی content میشه . همون حالت demo هست
قضیه اینطوری هست که بازی نسخه دموش برای پلاس دارها در دسترس هست و همچنین کسایی که پلاس دارن میتونن بازی کامل رو با قیمت کمتری تهیه کنن
بازی به طور کل رایگان نشده
فقط دمو هست
10 ماشین و11 تا ترک فک کنم در دسترس هست
10 گیگ اپدیت داره
داداش اگه اکانت ژاپن بسازیم میتونیم این دمو رو بازی کنیم؟
بالاتر ازت پرسیده بودم جواب ندادی.
ینی چی باید خودت ad کنی؟
این ad کردن چیه؟برا اینکه پلاس رایگان از اکانت ژاپن بگیری باید کار خاصی بکنی؟

[
داداش اگه اکانت ژاپن بسازیم میتونیم این دمو رو بازی کنیم؟
بالاتر ازت پرسیده بودم جواب ندادی.

این ad کردن چیه؟برا اینکه پلاس رایگان از اکانت ژاپن بگیری باید کار خاصی بکنی؟
بچه ها میگن ظاهرا برای Japan عرضه نشده .

منظورم این بود که auto نمیاد وقتی اکانت ساختی . از داخل استور فک کنم باید بگیریش plus رو.

[

بچه ها میگن ظاهرا برای Japan عرضه نشده .

منظورم این بود که auto نمیاد وقتی اکانت ساختی . از داخل استور فک کنم باید بگیریش plus رو.

نه واسه ژاپن نیست اگه بود گزینه free terial demo رو میزدی میرفت واسه دانلود

پلاس ژاپن رو میسازی میری استور همه زبان ژاپنیه ولی Plus رو انگلیسی نوشته میزنی روش بعد مشخصه گزینه 14 روز رو نشون میده ... میزنی بعد فعال میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or