SHAYAN1999
کاربر سایت
خوب آخه اکانت های کانادا بن نشدنسلام
داداش اونا با کردیت کارتهای هک شده و دزدی خریداری شدن واسه همین قیمتشون جوریه که آدم شاخ در میاره. :d
بر خلاف اکانت های امریکا هک شده که بن میشدن
خوب آخه اکانت های کانادا بن نشدنسلام
داداش اونا با کردیت کارتهای هک شده و دزدی خریداری شدن واسه همین قیمتشون جوریه که آدم شاخ در میاره. :d
سلام دوستان
میخواستم بدونم چه بازی هایی که از ps4 camera استفاده میکنن به جز just dance
و اینکه اساتید طرح گبم شیرینگ رو تایید میکند (چون حدود یه سال پیش که اومده بود خیلی مخالف داشت میپرسم)
اونطوری که سونی گفته مصرف برق کمتری داره .
سلام دوستان
وقتتون بخیر
من قصد دارم در چند روز آینده یه PS4 بخرم، اول اینکه میخواستم راهنماییم کنید چه ریجنی بخرم؟؟؟
شنیدم ریجن 2 خوبه
درباره ریجن 3 هم میدونم عملکرد دکمه های X و O توی منو جابجاست و اینکه میشه درستش کرد ولی شنیدم اگه جابجاشون کنی توی بازی هم عملکردشون جابجا میشه، آیا درسته؟؟؟
با وجود همه این مسائل کدوم ریجنو بخرم بهتره؟؟؟
اقا مطئنی ک این نسخه 1ترابایتی هم مصرف برقش کمتره و کاهش وزن داره؟؟چون من خوندم اینا دوتا مدل هستن یکی مصرف برق و وزنش و روکش هاردش کدر شده ولی همون 500گیگ ظرفیت هاردش هس یکیم ک 1ترابایت هاردش هست
حالا سوال من اینه ایا این نسخه 1 ترابایتی هم شامل کاهش وزن و کاهش مصرف برق و کدر شدن پوشش هارد هست یا نه؟
درود آقا تو یک حرکت خطرناک میخوام صبح برم ps4 بگیرم...CUH-1116A region 2 euro tarikhe 3 mahe avale 2015 درسته دیگه؟ حرفی راهنمایی چیزی؟
موردی نداره . جایی که مورد اطمینان باشه بخری موردی نداره . یه وسیله برقی هست دیگ . زن که نمیخوای بگیری![]()
ولی در کل :
. پلمپ دستگاه به هیچ عنوان خراشیدگی و باز شدگی نداشته باشه .
2. تاریخ ساخت کنسول تا جای ممکن بعد از سال 2014 باشه تا مشکل خرابی به حداقل برسه .
3. سریال کنسول و جعبه یکی باشه
4. روی قسمت براق کنسول خش و لک وجود نداشته باشه
5. لیبل های پشت دستگاه در کنار قسمت پورت ها دارای خراشیدگی یا هر گونه کنده شدن یا ... نباشه .
6. تا حد ممکن از فروشنده مهلت تست دریافت بشه . بین 48 ساعت تا 7 روز یا بیشتر .
پلمپش چطوریه؟ وکیومه؟ یا روی زبونه درش lable داره؟
سلام
دوستان برای خرید بازی دیجیتالی باید حتما کنسول رو ببریم ??
نمیشه ریخت روی هارد بعد هارد رو وصل کنیم و کپی ?
تنیس خبری نیستظاهرا در کنسول PS4 تعداد بازیهای ورزشی کمتر هست
از بازیهای ورزشی مثل تنیس و فرمول یک خبری در دست نیست؟
خصوصا تنیس
با تشکر