هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

من هم اکانت هک شده امریکا دارم
هم کانادا
هیج کدوم بن نمیشن این قضیه بن شدن رو کسانی که دیسک وارد میکنن را میندازن که فروششون بیشتز بشه این فروم ایقدر یوزر داره کی کنسولش بن شده؟ کی اکانت خرید اکنیو کرده اکانتش بن شده؟
البته در یک صوزت بن میشی اونم ظرفیت ۱ هست اونم بازی بن میشه

سلام دوستان
وقتتون بخیر
من قصد دارم در چند روز آینده یه PS4 بخرم، اول اینکه میخواستم راهنماییم کنید چه ریجنی بخرم؟؟؟
شنیدم ریجن 2 خوبه
درباره ریجن 3 هم میدونم عملکرد دکمه های X و O توی منو جابجاست و اینکه میشه درستش کرد ولی شنیدم اگه جابجاشون کنی توی بازی هم عملکردشون جابجا میشه، آیا درسته؟؟؟
با وجود همه این مسائل کدوم ریجنو بخرم بهتره؟؟؟

دوست عزیز چیزی به نام ریجن بهتر وجود نداره اختلاف قیمتشون هم برای اختلاف قیمت های ارز هست.
شما فقط از جای معتبر خرید کن ریجنم هرکدوم ارزون تر بود بگیر

سلام دوستان
میخواستم بدونم چه بازی هایی که از ps4 camera استفاده میکنن به جز just dance

و اینکه اساتید طرح گبم شیرینگ رو تایید میکند (چون حدود یه سال پیش که اومده بود خیلی مخالف داشت میپرسم)

سلام .
بازی های مثل ALIEN ISOLATION و همین JUST DANCE استفاده میکنن ولی در کل کاربرد خاصی نداره . بیشترین کاربردش توی همین JUST DANCE هست . فعلا در حال حاظر خریدش پیشنهاد نمیشه
اون هم نه قانونی بودنش ثابت شده هست و نه غیر قانونی بودنش ولی در کل شیر کردن اطلاعات یک اکانت روی 2 کنسول یا بیشتر خلاف قوانین SEN سونی هست و ممکنه باعث بن بشه ولی فعلا کسی مشکلی نداشته .

اونطوری که سونی گفته مصرف برق کمتری داره .

اقا مطئنی ک این نسخه 1ترابایتی هم مصرف برقش کمتره و کاهش وزن داره؟؟چون من خوندم اینا دوتا مدل هستن یکی مصرف برق و وزنش و روکش هاردش کدر شده ولی همون 500گیگ ظرفیت هاردش هس یکیم ک 1ترابایت هاردش هست

حالا سوال من اینه ایا این نسخه 1 ترابایتی هم شامل کاهش وزن و کاهش مصرف برق و کدر شدن پوشش هارد هست یا نه؟

سلام دوستان
وقتتون بخیر
من قصد دارم در چند روز آینده یه PS4 بخرم، اول اینکه میخواستم راهنماییم کنید چه ریجنی بخرم؟؟؟
شنیدم ریجن 2 خوبه
درباره ریجن 3 هم میدونم عملکرد دکمه های X و O توی منو جابجاست و اینکه میشه درستش کرد ولی شنیدم اگه جابجاشون کنی توی بازی هم عملکردشون جابجا میشه، آیا درسته؟؟؟
با وجود همه این مسائل کدوم ریجنو بخرم بهتره؟؟؟

سلام . ریجن ها فرقی از نظر کیفیت ساخت یا کارخانه سازنده و ... ندارن . همگی استاندارد هاشون یکی هست و از یک نوع سخت افزار و MATERIAL با کیفیت یکسان ساخته شدن . تنها مدل های جدید که در اواخر 2014 عرضه شدن طراحی داخلی و سخت افزاریشون دچار تغییراتی بسیار جزیی شده که در عملکرد فرقی ندارن و تنها باعث کاهش هزینه های ساخت کنسول شده و مشکلاتی که در بعضی کنسول های سری لانچ 2013 بود مثل عدم خروجی تصویر بدلیل مشکل پورت HDMI یا AUTO EJECT و .... نیز برطرف گردیده به همین دلیل پیشنهاد میشه اگر قصد خرید کنسول دارید کنسولی که میخرید تولیدش بعد از سال 2014 و مخصوصا اواسط 2014 به بعد باشه .
از نظر ریجن ها هم هیچ فرق اساسی ندارن فقط ریجن 2 ژاپن و ریجن 3 اسیا عملکرد دکمه های X و O دسته در منوی کنسول برعکسه ریجن های دیگ هست . در ریجن 2 ژاپن O تایید و X کنسل هست که در ریجن های دیگ عملکردش دقیقا برعکسه .
بله اگر عملکرد دکمه هارو تغییر بدید عملکرشون توی بازی هم تغییر میکنه .
انتخاب به عهده شماست . پیشنهاد میکنم موقع خرید هر کودوم از ریجن ها که تاریخ تولیدش جدید تر بود و قیمت کمتری داشت رو خریداری کنید .

- - -ویرایش - - -

اقا مطئنی ک این نسخه 1ترابایتی هم مصرف برقش کمتره و کاهش وزن داره؟؟چون من خوندم اینا دوتا مدل هستن یکی مصرف برق و وزنش و روکش هاردش کدر شده ولی همون 500گیگ ظرفیت هاردش هس یکیم ک 1ترابایت هاردش هست

حالا سوال من اینه ایا این نسخه 1 ترابایتی هم شامل کاهش وزن و کاهش مصرف برق و کدر شدن پوشش هارد هست یا نه؟

تا جایی که میدونم و اخبارش رو توی بلاگ سونی خوندم مدل 500 گیگابایتی 10 درصد وزن و 8 درصد انرژی مصرفیش کاهش پیدا کرده . قسمت براق هم مات شده . ولی این ویژگی ها برای کنسول 1 ترابایتی ذکر نشده بود . عکسش رو هم دقت کردم میخورد براق باشه .

درود آقا تو یک حرکت خطرناک میخوام صبح برم ps4 بگیرم...CUH-1116A region 2 euro tarikhe 3 mahe avale 2015 درسته دیگه؟ حرفی راهنمایی چیزی؟

موردی نداره . جایی که مورد اطمینان باشه بخری موردی نداره . یه وسیله برقی هست دیگ . زن که نمیخوای بگیری :دی
ولی در کل :
. پلمپ دستگاه به هیچ عنوان خراشیدگی و باز شدگی نداشته باشه .
2. تاریخ ساخت کنسول تا جای ممکن بعد از سال 2014 باشه تا مشکل خرابی به حداقل برسه .

3. سریال کنسول و جعبه یکی باشه

4. روی قسمت براق کنسول خش و لک وجود نداشته باشه

5. لیبل های پشت دستگاه در کنار قسمت پورت ها دارای خراشیدگی یا هر گونه کنده شدن یا ... نباشه .

6. تا حد ممکن از فروشنده مهلت تست دریافت بشه . بین 48 ساعت تا 7 روز یا بیشتر .

7. متعلقات کنسول به طور منظم در جعبه کنسول قرار گرفته باشن .

آخرین ویرایش:
موردی نداره . جایی که مورد اطمینان باشه بخری موردی نداره . یه وسیله برقی هست دیگ . زن که نمیخوای بگیری :دی
ولی در کل :
. پلمپ دستگاه به هیچ عنوان خراشیدگی و باز شدگی نداشته باشه .
2. تاریخ ساخت کنسول تا جای ممکن بعد از سال 2014 باشه تا مشکل خرابی به حداقل برسه .

3. سریال کنسول و جعبه یکی باشه

4. روی قسمت براق کنسول خش و لک وجود نداشته باشه

5. لیبل های پشت دستگاه در کنار قسمت پورت ها دارای خراشیدگی یا هر گونه کنده شدن یا ... نباشه .

6. تا حد ممکن از فروشنده مهلت تست دریافت بشه . بین 48 ساعت تا 7 روز یا بیشتر .

پلمپش چطوریه؟ وکیومه؟ یا روی زبونه درش lable داره؟

پلمپش چطوریه؟ وکیومه؟ یا روی زبونه درش lable داره؟

قبلا یه پلمپ ابی رنگ بود که روش علامت های PS حک شده بود . ولی توی تولیدات 2014 به بعد شده یک یا چند چسب شیشه ای دایره ای شکل و پلمپ خاصی نداره دیگ . اما خب همون چسب اگر باز شده باشه به راحتی جاش میمونه .

سلام
دوستان برای خرید بازی دیجیتالی باید حتما کنسول رو ببریم ??
نمیشه ریخت روی هارد بعد هارد رو وصل کنیم و کپی ?

هارد ميتونيد ببريد اما بايد با psx بريزيد هارد رو نمي تونيد مستقيم وصل كنيد

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or