سلام. دوست عزیز احتمال میدم شما فایل هارو همینطوری ریختید داخل روت فلش. یادتون باشه حتماً فایل ها باید توی یک پوشه باشند تا ps4 اونا رو شناسایی کنه !
اره خبر درایور کلاب برای پلاس رو هم دیدم.اکانت ژاپن بسازیم میشه رایگان بازی کرد؟با سلام به دوستان
دو تا خبر خوب هم از سایت گیم اسپات خوندم
اول اینکه از تاریخ امروز بازی درایو کلاب بر روی اکانت پلاس رایگان شده
دوم اینکه کنسول جدید یه ترا بایت سونی هم 10 درصد انرژی کمتر مصرف میکنه و ویژگی های کم مصرف بودن رو داره
پس دوستان با خیال راحت منتظر نسخه یه ترا باشن
در مورد این دو خبر مخصوصا قسمت اول الان وارد استور امریکا شدم و ظاهرا بازی درایو کلاب به صورت رایگان بر روی پلاس قرار گرفته
دوستان این خبر رو بیشتر بررسی میکنن
با تشکر
والا دقیق نمیدونم که واقعا رایگان شده یا نهاره خبر درایور کلاب برای پلاس رو هم دیدم.اکانت ژاپن بسازیم میشه رایگان بازی کرد؟
فرقش با نسخه درایورکلاب اصلی چیه؟
Driveclub بله. برای پلاس یه نسخه دمو داره که شامل یه تعداد محدودی content میشه . همون حالت demo هستدوستان منظورتون از نسخه ي رايگان همون free trial هست؟
قضیه اینطوری هست که بازی نسخه دموش برای پلاس دارها در دسترس هست و همچنین کسایی که پلاس دارن میتونن بازی کامل رو با قیمت کمتری تهیه کننوالا دقیق نمیدونم که واقعا رایگان شده یا نه
چون جلوی بازی فری ننوشته و فقط قیمت بازی رو کمتر کرده ولی لینک رو براتون میفرستم و استور رو هم چک کنن دوستان و خبر دقیق رو بگن
https://store.playstation.com/#!/en-us/games/driveclub/cid=UP9000-CUSA00093_00-XXXXXXXDRIVECLUB
Finally, a Release Date for Driveclub's Free PlayStation Plus Edition - GameSpot
ضمن اینکه به نظر میاد کل بازی تخفیف خورده و حجمش هم مناسبه و 14 گیگ هست و میشه چند روزه دانلود کرد
منتظر خبر دقیق مدیران هستیم
بازی به طور کل رایگان نشدهمیگم بازی رایگان پلاس این بار درایو کلابه؟!
حجم بازی با تمام آپدیتها چقدره؟!
Witcher یه بازی RPG هست . با بقیه اونا قابل مقایسه نیست. حدوده 200 ساعت content داره .با سلام به دوستان
اگر اشتباه نکنم بازیهای زیر Open World هستند
GTA V
Watch Dogs
Witchers Wild Hunt
Batman Arkham Knights
Assassin Creed Unity
اگر مشل auto eject هست دستگاه رو خاموش کنسلام دوستان .همین الان داشتم assassins میزدم بازی رو stop کردم ناهار بخرم یه دفعه صدای بوق خورد دیسک اومد بیرون حالا هم دیسک دیگه داخل نمیره.خواهش میکنم کمک کنین.
Rayman - DriveClub - Guacamelee- Transistor - Resogun -سلام دوستان.
میشه چند تا از بهترین بازی های ps4 رو بگین؟ (البته بازی هایی باشند که توشون خشونت و اینجور چیزا نباشه. یعنی مثل watch dogs و shadow fall خشن نباشن)
خودمم چندتایی مثل rayman legends و knack که فانتزی ترن رو انتخاب کردم. ممنون میشم اگه شما که باتجربه ترین بهم کمک کنید.
اگر IP ADDRESSES کنسول Static هست که توی Setting میزنه چی هست.بچه ها یه سوال
الان من می خوام همه ی Port هارو باز کنم رو کنسولم، فقط ISPم میگه که باید یه IP ADDRESS بدی از کنسوالت که بشه این کارو کرد، IP ADDRESS واسه PS4 چیه دقیقا؟؟
البته تو خود استور که من دیدم نوشته بود فول گیم و حجمش هم 14 گیگ بودتوجه داشته باشید که این نسخه ی Drive club که رایگان شده به نوعی نسخه ی دمو هست هست و کامل نیست بازیش.
داداش اگه اکانت ژاپن بسازیم میتونیم این دمو رو بازی کنیم؟Driveclub بله. برای پلاس یه نسخه دمو داره که شامل یه تعداد محدودی content میشه . همون حالت demo هست
قضیه اینطوری هست که بازی نسخه دموش برای پلاس دارها در دسترس هست و همچنین کسایی که پلاس دارن میتونن بازی کامل رو با قیمت کمتری تهیه کنن
بازی به طور کل رایگان نشده
فقط دمو هست
10 ماشین و11 تا ترک فک کنم در دسترس هست
10 گیگ اپدیت داره
این ad کردن چیه؟برا اینکه پلاس رایگان از اکانت ژاپن بگیری باید کار خاصی بکنی؟ینی چی باید خودت ad کنی؟
بچه ها میگن ظاهرا برای Japan عرضه نشده .داداش اگه اکانت ژاپن بسازیم میتونیم این دمو رو بازی کنیم؟
بالاتر ازت پرسیده بودم جواب ندادی.
این ad کردن چیه؟برا اینکه پلاس رایگان از اکانت ژاپن بگیری باید کار خاصی بکنی؟
[
بچه ها میگن ظاهرا برای Japan عرضه نشده .
منظورم این بود که auto نمیاد وقتی اکانت ساختی . از داخل استور فک کنم باید بگیریش plus رو.