sam.fisher
کاربر سایت
دوستان راهی هست که Patch های بازی ها را روی PC دانلود کرد بعد داخل کنسول اجرا و آپدیت کرد؟
http://forum.bazicenter.com/thread89356/دوستان راهی هست که Patch های بازی ها را روی PC دانلود کرد بعد داخل کنسول اجرا و آپدیت کرد؟
طبیعتا زیره پا گذاشتن قوانین PSN باعث بن های permanent - temporary میتونه بشه . بله اگر بن Temp باشه مدتش که تموم بشه در میاد ولی اگر Per باشه که هیچی .دوستان من سوالم اینه که چه عواملی باعث میشه کنسول بن شه ؟و اگه شد میشه کنسول رو از بن دراورد؟اگه اره چطوری؟
سواله دومم اینه که معتبر ترین جایی که میشه کارت psn یا پلاس خرید کدوم سایته؟البته من نمیدنم plus ya psnبا هم فرق دارن یا نه؟
اين كار را هم كردم ولي باز سر خود دانلود را شروع ميكنه٠ لطفا راه ديكه اي هست بفرماييددرست یادم نیس ولی تو settings یه قسمتی هست که auto download رو میشه تیکشو ورداشت دوستان دیگه بیشتر اطلاع دارند.
آقا خریدم رفت به زور 1420
گران خریدی دوست عزیز حالا هر ریجنی که باشه واقعا گران خریدید .
وضع بازار خیلی داغونه اتفاقا خیلی خوب خریده
هیچیدوستان فرق season pass با expansion pass چیه ؟؟
والا من خودم این کارو کردم جواب داد مسخوای از دوستانی که یا تجربه تر هستن بپرساين كار را هم كردم ولي باز سر خود دانلود را شروع ميكنه٠ لطفا راه ديكه اي هست بفرماييد
همین فروشگاه بازیسنتر که بالا تبلیغش هست خوبه.دوستان من سوالم اینه که چه عواملی باعث میشه کنسول بن شه ؟و اگه شد میشه کنسول رو از بن دراورد؟اگه اره چطوری؟
سواله دومم اینه که معتبر ترین جایی که میشه کارت psn یا پلاس خرید کدوم سایته؟البته من نمیدنم plus ya psnبا هم فرق دارن یا نه؟
بازیهارو با کردیت کارت دزدی میخرنمیشه یکی از دوستان توضیح بده قضیه این بازی های Pirate که تازگیا مغازه دارها با قیمت پایین دارن میفروشن چیه ؟
دوستان جریان این بازیهای موقتی چیه؟
یعنی 20 روز بازی کامل رو میتونی داشته باشی ولی قبلش انلاین چیک میشه بعد 20 روز هم بازی قفل میشه
این مشکلی نداره؟یعنی امکان بن و این چیزا نیست؟خوب اینجوری که خیلی خوبه یه بازی رو میگیری20تومن 20 روزه تموم میکنی :d