هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام دوستان من رفتم تو تنظیمات خود کنسول قسمت sound and screenبعد قسمتvideo outگذاشتم روی 1080pبعد دیدم تلوزیون خاموش شد اصلا حواسم نبود تلوزیونم تا 720pبیشتر پشتیبانی نمیکنه رفتم با یک تلوزیون دیگه کردمش رو حالت اتوماتیک ولی بازهم درست نشد باید چیکار کرد؟ایا گزینه ریست فکتوری داره برگردونی به حالت قبل بعد اگه برگردونی سیو واکانت پاک نمیشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان من رفتم تو تنظیمات خود کنسول قسمت sound and screenبعد قسمتvideo outگذاشتم روی 1080pبعد دیدم تلوزیون خاموش شد اصلا حواسم نبود تلوزیونم تا 720pبیشتر پشتیبانی نمیکنه رفتم با یک تلوزیون دیگه کردمش رو حالت اتوماتیک ولی بازهم درست نشد باید چیکار کرد؟ایا گزینه ریست فکتوری داره برگردونی به حالت قبل بعد اگه برگردونی سیو واکانت پاک نمیشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دستگاه رو ببر توی Safe mode
باید خاموش باشه . دستت رو روی پاور نگه میداری بعد که دو بیپ زد ول میکنی دوباره میزنی
یه اپشن change برای وضوع تصویر هست. بکنش 720 یا 480 . بعد دستگاه با این وضوح انتخاب شده بالا میاد . بعدش میتونی دوباره از بخش Setting تنظیمش کنی .

ریست فکتوری هم توی safe mode هست. منتهی همه چیز رو کامل پاک میکنه.

من یه سوال دارم.من بتمن رجین 2 گرفتم توش یکسری کد و اینجور چیزاست ولی اکانتی که باهاش بازی می کنم مال آمریکاست .خب این کد مطمئنا کار نمی کنه من یه اکانت دیگه درست کردم که مال انگلیسه و کد روش حتما کار می کنه.می خواستم بپرسم اگه من اکانت انگلیسم رو primary کنم و کد رو توی اون بزنم می تونم تو اکانت اصلیم که مال آمریکاست اون اضافه ها رو داشته باشم؟

سلام. ببخشید، داخل این انجمن کسی میدونه که داخل اصفهان و با خط فیبر نوری، اینترنت نامحدودی برای دانلود بازی های دیجیتالی وجود داره؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید.

آقا رفتم توپ خونه...
کف 1400 پیدا کردم... بالاست
یکی بود میگفت 1320 میدم هیچ تستی نمیکنم حتی تو مغازه! این هم از کاسبهای ما...
یک دوست باسواد دیگه هم بود که میگفت 1350 تولید لهستانه و لنزش Carl Zeiss هست باورتون میشه لنز درایو رو میگفت لنز دوربین Carl Zeiss!!!

یک دوست باسواد دیگه هم بود که میگفت 1350 تولید لهستانه و لنزش Carl Zeiss هست باورتون میشه لنز درایو رو میگفت لنز دوربین Carl Zeiss!!!
عالی بود D:
121fs725372.gif

Troll اش میکردی کاشکی D:
خیلی عالی گفت !

فک کنم خودت باید ad کنی .

ینی چی باید خودت ad کنی؟
اکانت ژاپن بسازیم بعد این درایور کلابی که برای دارندگان پلاس قراره رایگان ارائه بشه رو میشه بازی کرد؟قرار بود امروز یا فردا این نسخه منتشر بشه
اگه اینطوریه بگین یه اکانت ژاپن بسازیم

بچه ها یه سوال

الان من می خوام همه ی Port هارو باز کنم رو کنسولم، فقط ISPم میگه که باید یه IP ADDRESS بدی از کنسوالت که بشه این کارو کرد، IP ADDRESS واسه PS4 چیه دقیقا؟؟

سلام دوستان.
میشه چند تا از بهترین بازی های ps4 رو بگین؟ (البته بازی هایی باشند که توشون خشونت و اینجور چیزا نباشه. یعنی مثل watch dogs و shadow fall خشن نباشن)
خودمم چندتایی مثل rayman legends و knack که فانتزی ترن رو انتخاب کردم. ممنون میشم اگه شما که باتجربه ترین بهم کمک کنید.

دوستان ی سوال دیگه این ک میگن مثلا کنسول ریجن 2 اروپا هت یا ژاپن جریانش چیه؟؟ps3 ک فقط 3تا ریجن تنها داشت پس این ک میگن اروپا و خاورمیانه چیه؟
بعدش من میخوام کنسول ریجن 1 بگیرم بنظرتون خوبه؟؟بعدش این ریجن 1 اروپا بگیرم یا خاورمیانه :دی من گیج شدم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or