هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

چیزه غیر طبیعی نیست . تا زمانی که دمای داخله دستگاه به حالت تعادل نرسه فنها کار میکنن = در حالت rest mode دستگاه به طوره کلی خاموش نمیشه که دیگه گرما تولید نکنه. برای همین اگر یه راست بعد از بازی بری rest mode بسته به دما ممکنه تا مدته نیازه فن کار کنه
در کل Ps4 مشکله گرمایی نداشته - حتی اینجا هم کسی یادم نمیاد دستگاهش به خاطره مشکله گرمایی مشکل پیدا کرده باشه
موفق باشی

setting بخشه save management رو داره

باید بری توی safe mode
دستت رو روی power نگه میداری وقتی دستگاه خاموش هست تا دو بیپ بزنه. بعد ول میکنی دوباره میزاری از rest بالا میاد

راه دیگش هم این هست که یه راست بری setting و بخشه format اونجا quick بزنی.
داداش راستش تو بخش ستینگ چیزی به اسم فرمت نمیبینم

با سلام مجدد
یکی از دوستان میگفت از زمانی که کنسول رو بخریم و بازی رو شروع کنم 14 روز به ما اکانت پلاس تعلق میگیره
این مورد صحت داره یا نه؟
یا اینکه باید حتما اکانت پلاس بخریم و بعدا بهمون تعلق میگیره؟
کلا این قضیه اکانت پلاس رایگان چیه؟

داخل کنسول من که کارت کوچک هست که روش یه سری کد هست تقریبا به این شکل
258 26 24 25
ایا میتونه پلاس 14 روزه باشه یا خیر؟
چون روش ندیدم چیزی به اسم پلاس باشه

در ضمن برای بازی کردن انلاین GTA من روی گزینه انلاین که میرم میگه حتما باید اپدیت بازی رو دانلود کنم و داخل قسمت انلاین نمیره البته اکانت پلاس هم فعلا ندارما
این مورد رو هم توضیح میدید
با تشکر

با سلام مجدد
یکی از دوستان میگفت از زمانی که کنسول رو بخریم و بازی رو شروع کنم 14 روز به ما اکانت پلاس تعلق میگیره
این مورد صحت داره یا نه؟
یا اینکه باید حتما اکانت پلاس بخریم و بعدا بهمون تعلق میگیره؟
کلا این قضیه اکانت پلاس رایگان چیه؟

داخل کنسول من که کارت کوچک هست که روش یه سری کد هست تقریبا به این شکل
258 26 24 25
ایا میتونه پلاس 14 روزه باشه یا خیر؟
چون روش ندیدم چیزی به اسم پلاس باشه

در ضمن برای بازی کردن انلاین GTA من روی گزینه انلاین که میرم میگه حتما باید اپدیت بازی رو دانلود کنم و داخل قسمت انلاین نمیره البته اکانت پلاس هم فعلا ندارما
این مورد رو هم توضیح میدید
با تشکر

سلام . خیر 14 روز کردیت کارت میخواد و باید اطلاعات حساب وارد کنید که نمیشه مگر اینکه ریجن ژاپن بسازید .
اما اکانتای امریکا و اروپا و ... بهتون 2 روز پلاس میدن که وقتی بخواید انلاین بازی کنید و پلاس نداشته باشید گزینه خرید میاد که در کنارش گزینه استفاده از 2 روز پلاس رایگان هم هست .
اون کد رو هم نمیدونم . عکس کارتشو بزارید و کد رو پاک کنید ببینیم چیه ! ولی کد ها حروفی هستن نه عددی مثل : 4LG2 S34X FART ST24
بله برای انلاین بازی کردن باید اخرین اپدیت بازی رو نصب کنید که وقتی وارد بازی بشید خودش اتوماتیک به قسمت دانلود هاتون اضاف میشه و وقتی دانلودش کامل بشه نصب میشه . داخل قسمت NOTIFICATION میتونید وضعیت دانلود اپدیت رو ببینید . پلاس هم نیاز هست

اقا این پلی ما rebulied کردیم درست نشد امروز که دوباره روشنش کردم هارد دوباره خود به خود پر شد نمیدونم والا چکارش کنم راه حلی ندارین دوستان

اقا این پلی ما rebulied کردیم درست نشد امروز که دوباره روشنش کردم هارد دوباره خود به خود پر شد نمیدونم والا چکارش کنم راه حلی ندارین دوستان

شما دوباره اپدیت اخری رو نصب کردی ؟ اگر اره و نشد پس کنسول رو یه فرمت بکن البته اطلاعات و بازیا میپره و میشه مثل زمانی که از کارخونه اومده بیرون :دی

آقا یه سوال من الان تو فلشم اهنگ ریختم ولی هرکاری میکنم نمیفهمم تو پی اس 4 از کجا پیداشون کنم و پلیشون کنم میشه راهنمایی:d

آقا یه سوال من الان تو فلشم اهنگ ریختم ولی هرکاری میکنم نمیفهمم تو پی اس 4 از کجا پیداشون کنم و پلیشون کنم میشه راهنمایی:d
اگه اشتباه نکنم عینه ps3 باید تو فولدر اسمه ps4 بنویسی
.
.
.
.
.
.
.
اقا نمیشه دسته وان و صل کرد جای دسته ps4 یا دست ی شبیه دسته اکس باکس

شما دوباره اپدیت اخری رو نصب کردی ؟ اگر اره و نشد پس کنسول رو یه فرمت بکن البته اطلاعات و بازیا میپره و میشه مثل زمانی که از کارخونه اومده بیرون :دی
بازی که روش نیست :دی فرمت از safe mode برم انجام بدم یا از داخل همون پلی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or