هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

سلام
من یه xbox 1 دارم که میخوام با یه ps4 ریجن 3 سال 2014 تعویض کنم.
امکانش هست که سخت افزار کنسول رو دستکاری کرده باشن؟
میشه یه سری توصیه بکنید که دستگاه رو به من نندازن.
دمتون گرم

سلام
من یه ps4 r3 ساخت 2013 خریدم که متاسفانه بعد از خرید چند جا خوندم که که دستگاه های ساخت 2013 مشکل دارن
آیا این حرف ها صحت داره؟ کسی مشکلی داشته با این سری ps4؟
ممنون

سلام
من یه ps4 r3 ساخت 2013 خریدم که متاسفانه بعد از خرید چند جا خوندم که که دستگاه های ساخت 2013 مشکل دارن
ممنون
اگه بخوای به حرف مردم گوش کنی نخری بهتره نه برادر من چه مشکلی همشون یه سخت افزارن نمیان که پلی 4 مال سال جدیدترو بهتر بزنن اینجوری سونی خودشو خراب میکنه نترس 2013 هیچ مشکلی نداره

اره هرجور دوست داری ولی کلا نباید توی خرید بازی عجله کنی . مثلا امروز یه بازی اومد چون داغه قیمت بالاست . میزاری 2 هفته بعد دست دوم میاد یا قیمت نو کم میشه . میخری بعد میفروشی به خود یوزر توی همین بازارسنتر . به فروشنده و مغازه دار نباید بفروشی که ضرره . اینطوری خودت برنامه ریزی کنی یاد میگیری هک هم نیاز نیست .
بازی های قدیمی هم اره کرایه کن .
داش دمت گرم باشه همینکار میکنم
واقعا هموطن به تو میگن کمک مکینی به اینو اون:x
داداش من یوزرو این چیزا بلد نیستم
بازیامو به کی بفروشم؟اگهی بزنم خوبه؟

داش دمت گرم باشه همینکار میکنم
واقعا هموطن به تو میگن کمک مکینی به اینو اون:x
داداش من یوزرو این چیزا بلد نیستم
بازیامو به کی بفروشم؟اگهی بزنم خوبه؟

خواهش وظیفس عزیز .
بازیاتو همین سایت یا پرشین تولز میتونی بفروشی . الان بالای سایت ببین زده بازارسنتر اونجا بفروش و بخر .

- - -ویرایش - - -

داداش نکنه پلی داره خراب میشه اعصابمو خرد کرده یعنی سونی گل کاشت با این اپدیتش نسل پلی من در اورد حالا rebulid کردم درست شد ه نمیدونم والا چه مرگش شده رفته رو اعصاب دوباره نمیدونم اینجوری میشه یا نه

منظورتون این قضیس ؟ گفتن که REBUILD DATABASE بزن ببین اوکی میشه یا نه . دیدی نشد اپدیت اخری رو باز دانلود کن و با فلش از سیف مود نصب کن . اگر دید بازم نشد راحت INTIALIZE و RESTORE و اینابکن . کلا سونی اپدیت هاش مشکل داره لووول

- - -ویرایش - - -

سلام
ممنون
سلام . مشکلی داشت نشون داده بود . اون مشکلات پورت HDMI بود واس بعضی کنسول ها که اگر مشکل داشت همون اول میزدی یا تصویر نمیداد یا شطرنجی بود . مشکلی نداره یعنی نداره دیگ :دی

خوشحال میشم یکی جواب بده.
مرسی

سلام . خیر دستکاری در سخت افزار نداریم . اگر کنسول باز شده باشه و تعمیر شده باشه از مهره ها و پیچ ها معلومه و 2 لیبل پشت کنسول کنده میشه و کاملا مشخصه . شما میتونید لیبل های کنسول که پشت کنسول هستن رو چک کنید که سالم باشن .
برای تست کنسول هم کنسول رو روشن کنید و یه چند ساعتی بازی کند ببینید چطوره . اگر مشکل خاصی نداشت موردی نداره .

سلام . خیر دستکاری در سخت افزار نداریم . اگر کنسول باز شده باشه و تعمیر شده باشه از مهره ها و پیچ ها معلومه و 2 لیبل پشت کنسول کنده میشه و کاملا مشخصه . شما میتونید لیبل های کنسول که پشت کنسول هستن رو چک کنید که سالم باشن .
برای تست کنسول هم کنسول رو روشن کنید و یه چند ساعتی بازی کند ببینید چطوره . اگر مشکل خاصی نداشت موردی نداره .
خب میشه بگید چجوری باید بفهمم که پیچ و مهره ها باز شده؟
میشه جای 2 لیبل رو بهم نشون بدید؟
اصلا لیبل چیه؟
درضمن بازی watch dogs خوبه برای تست کردن روی کنسول؟

- - -ویرایش - - -

اقا یه سوال
این مغازه ای طرف ازش ps4 خریده روی فاکتورش نوشته :
دستگاه 3 ماه جهت تست و 18 ماه دارای گارانتی میباشد.
این یعنی چی؟
به نظرتون ممکنه فاکتورش جعلی باشه؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید یه سوال دیگه .
میشه فهمید که ps4 چند وقته استفاده شده؟
مثلا بفهمم که اون ps4 کی خریده شده.یعنی کی اولین بار روشن شده.
مرسی

خب میشه بگید چجوری باید بفهمم که پیچ و مهره ها باز شده؟
میشه جای 2 لیبل رو بهم نشون بدید؟
اصلا لیبل چیه؟
درضمن بازی watch dogs خوبه برای تست کردن روی کنسول؟

- - -ویرایش - - -

اقا یه سوال
این مغازه ای طرف ازش ps4 خریده روی فاکتورش نوشته :
دستگاه 3 ماه جهت تست و 18 ماه دارای گارانتی میباشد.
این یعنی چی؟
به نظرتون ممکنه فاکتورش جعلی باشه؟

- - -ویرایش - - -

ببخشید یه سوال دیگه .
میشه فهمید که ps4 چند وقته استفاده شده؟
مثلا بفهمم که اون ps4 کی خریده شده.یعنی کی اولین بار روشن شده.
مرسی

لیبل ها یه چیزی مثل برچسب هست که روی 2 تا مهره اصلی کنسول قرار گرفته و تا اونارو نکنی نمیشه کنسول رو باز کرد . وقتی هم بکنیش دیگ نمیشه چسبوند .
url

بازی هم برای تست WACHDOGS خوبه . THE LAST OF US خوبه . FARCRY خوبه . KILLZONE خوبه . من خودم INFAMOUS SECOND SON رو میپسندم بیشتر واس تست .
در مورد فاکتور نظری ندارم . مهر و امضا داشته باشه جعلی نیست ولی کلا گارانتی توی ایران یه چیز الکیه .
در مورد مدت زمان استفاده هم فک نکنم . تایمری چیزی نداره که بگی مدت زمان استفاده از کنسول چقدر بوده . در مورد خریدنش هم خب معلومه دیگ بالای فاکتور فروشش زده تاریخو :دی
شما اگر میدونی حساس هستی راحت کنسول اک بردار بشین حال کن . ولی کلا از کسی که میخری بهش بگوو من کاری ندارم 1 هفته تست رو باید بهم بدی حالا پولشو نصف اول بده نصف بعد تست یا هر چیز دیگ .
در مورد تست هم گفتم . شما میشینی پای کنسول چند ساعتی بازی میکنی ببین چطوریاس . دیدی مشکلی نداره دیگ اوکی هست . اینترنت اینا هم وصل شو و ....

لیبل ها یه چیزی مثل برچسب هست که روی 2 تا مهره اصلی کنسول قرار گرفته و تا اونارو نکنی نمیشه کنسول رو باز کرد . وقتی هم بکنیش دیگ نمیشه چسبوند .
url

بازی هم برای تست WACHDOGS خوبه . THE LAST OF US خوبه . FARCRY خوبه . KILLZONE خوبه . من خودم INFAMOUS SECOND SON رو میپسندم بیشتر واس تست .
در مورد فاکتور نظری ندارم . مهر و امضا داشته باشه جعلی نیست ولی کلا گارانتی توی ایران یه چیز الکیه .
در مورد مدت زمان استفاده هم فک نکنم . تایمری چیزی نداره که بگی مدت زمان استفاده از کنسول چقدر بوده . در مورد خریدنش هم خب معلومه دیگ بالای فاکتور فروشش زده تاریخو :دی
شما اگر میدونی حساس هستی راحت کنسول اک بردار بشین حال کن . ولی کلا از کسی که میخری بهش بگوو من کاری ندارم 1 هفته تست رو باید بهم بدی حالا پولشو نصف اول بده نصف بعد تست یا هر چیز دیگ .
در مورد تست هم گفتم . شما میشینی پای کنسول چند ساعتی بازی میکنی ببین چطوریاس . دیدی مشکلی نداره دیگ اوکی هست . اینترنت اینا هم وصل شو و ....

داداش نگرانی من روی فاکتوره.
مهر و امضا نداره.

آقا من میخوام استند برای کنسول بگیرم فقط دو مدل استند هست یکی 30 تومن اینطوراست یکیشم نزدیک 100 تومنه ، فقط میخام ببینم
از بچه ها کسی از این مدل ارزونه گرفته؟ میشه استفاده کرد؟ از دوستان بازی سنتر کسی کنسولشو ایستاده گذاشته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:
آقا من میخوام استند برای کنسول بگیرم فقط دو مدل استند هست یکی 30 تومن اینطوراست یکیشم نزدیک 100 تومنه ، فقط میخام ببینم
از بچه ها کسی از این مدل ارزونه گرفته؟ میشه استفاده کرد؟ از دوستان بازی سنتر کسی کنسولشو ایستاده گذاشته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه مدل اورجینال رو تهیه کنید بهتر هست چون شیارهایی برای عبور هوا داره !!

دوستان راه حل واسه گرمای کنسول وجود نداره ؟؟ با اینکه تو فضای باز گذاشتمش بازم بعد 1 ساعت بازی روی بدنه ی قسمت راست گرمای زیادی حس میشه و همچنین از پشت کنسول هم هوای داغ میاد بیرون ....می ترسم مشکل گرمایی پیدا کنه .

دوستان راه حل واسه گرمای کنسول وجود نداره ؟؟ با اینکه تو فضای باز گذاشتمش بازم بعد 1 ساعت بازی روی بدنه ی قسمت راست گرمای زیادی حس میشه و همچنین از پشت کنسول هم هوای داغ میاد بیرون ....می ترسم مشکل گرمایی پیدا کنه .

نه عزیز مال همه همینطوره . به دمای محیطم بستگی داره . مشکلی نداره ولی اگ خیلی حساسی میتونی کولری چیزی روشن کنی .

سلام
میشه بگید که از کجا میتونم بفهمم که کنسول باز شده؟
یکی از دوستان گفت که لیبل کنده شده باشه یعنی باز شده.
میشه از لیبل یه عکس بگیرید من بفهمم چیه؟
مرسی
دم همتون گرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or