هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان يه سوال.وقتي وسط بازي يه دفعه برق بره و دو سه بار اين اتفاق برام افتاده مشكلي پيش مياد؟

اگر بعدش کنسول رو روشن کردی و مشکلی نداشته پس مشکلی بهم نزده ولی در اینده اگر زیاد این اتفاق بیافته باعث مشکلاتی مثل خراب شدن دیتای بازی و پریدن و خراب شدن سیو بازی و یا شاید اگر نوسان برق صورت بگیره هارد کنسول اسیب ببینه . حتما از محافظ خوب استفاده کن .

دوستان من داشتم میگشتم به سایتی برخوردم که اون شخص میگه من به علت تغییر شغل ps4 ریجن 2 رو 1.230.000 میده میگه از مرز استارا برام اوردن بنظرتون بگیرم؟در ضمن سه هفته هم مهلت تست میده

دوستان من چند وقت پیش یکی از همین اکانت های آکبند که به احتمال زیاد بازیش با همین دلار های هکی خریداری شده تهیه کردم... حالا میترسم سونی منم بن کنه... شما ها راهی ندارید؟؟ اینم بگم که بالای یک ماه هست که کنسول آنلاین نشده.
واسه کنسول مشکلی پیش نمیاد اگه شیرینگ هم نبوده شما اون اکانت بازی رو اکتیو پرایمری کن بعد ریستور لایسنس رو بزن بعد ساین اوت کن اینجوری اگه اکانت هم بن شه مشکلی پیش نماد واسه بازی.

برو بکس زمانی ک بخوای ویدئو در حال ضبط رو از روی کنسول استاپ کنی چ گزینه ای رو باید زد من هر دیدم ب چشم نیومد
pause - resume نداره
stop رو یه بار در حال ضبط بزنی میشه

سلام
یه بازی رایگان دیگه هست به اسم AirMech Arena تو بخش Exclusive هست میشه بگین این داستانش چیه؟ فقط آنلاینه؟
بله فقط انلاین هست

اگه بازی اکتيو كنم رو یه اکانت دیگه و پلاس ژاپن و تمديد نكنم رو اون يكي اكانت ميپره يا نه؟

اقا نميشه كاري كرد كه اداپتور كنسول در بياريم بذاريم بيرون كه كمتر گرم شه ؟
دقیقا معلوم نیست چی هست سوالت اصلا. بازی رو نمیشه active کرد. license هر بازی ماله همون اکانت هست و قابله ترنسفر هم نیست. اگر پلاس تموم شه و این بازی پلاس باشه قفل میشه واز دسترس خارج میشه.
اگر پلاس دیگه برای همون استور فعال کنه مثلا یه اکانت japan دیگه ظاهرا همون بازی رو توی Lib اد کنی بعد قفل میره ( اینو بچه ها تایید کرده بودن ) البته این قضیه اگرم کار میکنه فقط به خاطره این هست که استورها یکی هست

سلام به دوستان
من هم دیروز کنسول سونی خریدم از جمهوری
کنسول ریجن 2 و CUH-1116A هست و 1.380 خریدم
به همراه یک بازی جی تی ای و دسته اضافی
تاریخ ساختش هم برای 4D هست که احتمالا میشه برای سه ماهه چهارم سال 2014

اما چند سوال دارم و خواهش میکنم پاسخگو باشید

1.سوال اول اینکه کنسول من جزو سری جدید هست ؟چون کدش دقیقا همونی هست که تو سایت اعلام شده

2.سوال دوم در مورد خاموش کردن کنسول هست.در قسمت پاور دو گزینه وجود داره یکی برای حالت استند بای و یکی برای حالت خاموش شدن کنسول.
اگر کنسول رو در حالت خاموش بزارم در هنگام برق رفتن و نواسانات برق که مشکلی براش پیش نخواهد آمد؟

3.اگر کنسول رو در حالت استند بای بزارم و اگر کابل دسته بهش متصل باشه آیا دسته بازی در این حالت هم شارژ خواهد شد؟

4.در تنظیمات دستگاه دیدم ورژن فریمور رو 2.51 زده اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اینترنتی بشم پیغام میده که باید دستگاه آپدیت بشه و حجمش هم 240 مگ هست.
خواستم بدونم آخرین نسخه آپدیتی کنسول چند هست و روش آپدیت براحتی از طریق همون گزینه آپدیت در کنسول هست؟

5.برای عضو شدن در PSN حتما باید اکانت مخصوص تهیه کرد؟
چون من فعلا قصد آنلاین بازی کردن ندارم و میخوام فقط از دموهای بازی های مختلف و بازیهای رایگان استفاده کنم .ایا برای این مورد هم باید حتما اکانت مخصوص تهیه کرد؟

منتظر راهنمایی دوستان هستم
تا سوالات بعدی خدانگهدار

اقا ما امروز پلی روشن کردیم دیدم زده جای خالی در هارد نداری بعدش رفتم تو سیتینگ دیدم هاردش داره خود به خود پر میشه نمیدونم مشکلش چیه جدی هست نیست اگه میشه کمک کنید بگید مشکلش چیه ویروس ممکنه گرفته بشه یا باید هاردو فرمت کنم راهنمایی کنید ممنون میشم

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان
من هم دیروز کنسول سونی خریدم از جمهوری
کنسول ریجن 2 و CUH-1116A هست و 1.380 خریدم
به همراه یک بازی جی تی ای و دسته اضافی
تاریخ ساختش هم برای 4D هست که احتمالا میشه برای سه ماهه چهارم سال 2014

اما چند سوال دارم و خواهش میکنم پاسخگو باشید

1.سوال اول اینکه کنسول من جزو سری جدید هست ؟چون کدش دقیقا همونی هست که تو سایت اعلام شده

2.سوال دوم در مورد خاموش کردن کنسول هست.در قسمت پاور دو گزینه وجود داره یکی برای حالت استند بای و یکی برای حالت خاموش شدن کنسول.
اگر کنسول رو در حالت خاموش بزارم در هنگام برق رفتن و نواسانات برق که مشکلی براش پیش نخواهد آمد؟

3.اگر کنسول رو در حالت استند بای بزارم و اگر کابل دسته بهش متصل باشه آیا دسته بازی در این حالت هم شارژ خواهد شد؟

4.در تنظیمات دستگاه دیدم ورژن فریمور رو 2.51 زده اما وقتی میخوام وارد تنظیمات اینترنتی بشم پیغام میده که باید دستگاه آپدیت بشه و حجمش هم 240 مگ هست.
خواستم بدونم آخرین نسخه آپدیتی کنسول چند هست و روش آپدیت براحتی از طریق همون گزینه آپدیت در کنسول هست؟

5.برای عضو شدن در PSN حتما باید اکانت مخصوص تهیه کرد؟
چون من فعلا قصد آنلاین بازی کردن ندارم و میخوام فقط از دموهای بازی های مختلف و بازیهای رایگان استفاده کنم .ایا برای این مورد هم باید حتما اکانت مخصوص تهیه کرد؟

منتظر راهنمایی دوستان هستم
تا سوالات بعدی خدانگهدار
۱.بله.۲.خیر.۳.بله.۴.اخرین ورژن همون ۲.۵۱ هست شما هم صددرصد اشتباه میکنی که میگید کنسولم ۲.۵۱ هست چون ۲.۵۱ تو ۲۰۱۵ اومده کنسولی که ۲۰۱۴ تولید شده این اپدیت نمیتونه روش باشه از کنسول میتونید اپ کنید.۵.بله.

رو جعبش زده ریجن دو . فروشندم گفت ریجین 2 اصل ژاپن. بعد هم تا وصلش کردم اپدیتش کردم. چطور میشه عوضش کرد جای دکمه ها رو؟ اصلا ریجن 2 اروپا با 2 ژاپن چه فرقی میکنه. ریجن 3 ژاپن با 2 ژاپن چه فرقی می کنه؟

همونطور که دوستان گفتن ریجن ها با هم فرقی نداره
شما هم اگه می خوای جای دگمه ها رو عوض کنی دوستان میدونن
من بلد نیستم

اقا ما امروز پلی روشن کردیم دیدم زده جای خالی در هارد نداری بعدش رفتم تو سیتینگ دیدم هاردش داره خود به خود پر میشه نمیدونم مشکلش چیه جدی هست نیست اگه میشه کمک کنید بگید مشکلش چیه ویروس ممکنه گرفته بشه یا باید هاردو فرمت کنم راهنمایی کنید ممنون میشم
پر نشده ؟
این مورد رو تا حالا برخورد نکرده بودم
ریست کردی ببینی حل میشه یا نه ؟
بد نیست یه rebuild database انجام بدی

پر نشده ؟
این مورد رو تا حالا برخورد نکرده بودم
ریست کردی ببینی حل میشه یا نه ؟
بد نیست یه rebuild database انجام بدی
ریست کردم درست شد دوباره اشو همون کاسه دوباره هی پر میشه نمیدونم والا چش شده داداش منظور از rebuild database چیه؟

اصلا پلی هنگ شده نمیدونم مشکل از کجاست

داداش نکنه پلی داره خراب میشه اعصابمو خرد کرده یعنی سونی گل کاشت با این اپدیتش نسل پلی من در اورد حالا rebulid کردم درست شد ه نمیدونم والا چه مرگش شده رفته رو اعصاب دوباره نمیدونم اینجوری میشه یا نه

Last edited by a moderator:
دوستان سلام مجدد
اینطور که دوستان میگن برای دانلود بازیهای رایگان کنسول حتما باید اکانت پلاس خریداری کرد درسته این مورد؟

اگر جواب بله هست باید از همون اکانتهای پلاس که میگن یکسالش 180 هزار تومان یا 50 دلار هست تهیه کرد؟

سوال دوم اینه که ریجن کنسول من CUH-1116A هست ایا ریجن کنسول من اروپاست دقیقا؟

و سوال سومم اینه که اگر ریجن کنسول من اروپاست برای تهیه اکانت پلاس باید حتما پلاس اروپا رو تهیه کنم یا خیر؟

خلاصه یه راهنمایی کنید تا من بتونم به قسمت آنلاین کنسول متصل بشم و چند بازی رایگان دانلود کنم

اینطور که در سایت خوندم هر ریجن چه اروپا و چه امریکا خودشون بازیهای رایگان مختلفی دارن که مربوط به ریجن خودشون هست
در کل یه ریجن معرفی کنید که بشه بازیهای رایگان بیشتری دانلود کرد
با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or