هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

آقا الان PSN کارت 50$ حدود 175-185 تومنه
بعد الان یه بازی هست LA COPS تو استور امریکا 14.99$ همون بازی تو اروپا هست 11.49 پوند
الان به نظرتون استور امریکا واسه ما به صرفست یا اروپا؟
کارت 50 پوندی الان چنده؟
(اگه با دودوتا چهارتا جواب بدین ممنون میشم :d )
چرا بازیهای ریجن 1 all میگن ولی ریجن 2 -3 all نیست؟
و اینکه با توجه به ارزون بودن زیاد بودن بازیهای ریجن 2 اگه قرار باشه یه بازی بگیریم که بعدن واسش از استور چیزی دانلود کنیم به نظرتون کدوم به صرفست عناوینی ریجن 2 با اکانت اروپا یا عناوین ریجن 1 با اکانت امریکا؟ (با توجه به اون بحث دلار و پوند بالا )

شما امریکا بخری به صرفه تر در میاد . پی اس ان کارت های اروپا خیلی گرون تره و اون اختلاف قیمت استور ها جبران نمیکنه . مثلا بازی 60 دلاری پات میافته 210 تومن ولی همون توی استور UK 50 پوند هست ولی وقتی حساب کنی 220-230 پات میافته ! کارت های امریکا هم فراوان تره .
بازی های ریجن ALL هم دیسکشون ریجن لاک ندارن و در واقع فری هستن .ولی کد هایی که توشون هست ریجن لاک دارن و معمولا ریجن 1 هستن به همین خاطر بهشون ریجن 1 هم میگن . ( تا جایی که میدونم البته . شاید چیز دیگ ای باشه ! )

- - -ویرایش - - -

سلام
این بازی دمو P.T. کلا" حذف شد از استوری؟ یا نه ؟ کدوم قسمت میتونم پیداش کنم؟

خداحافظی کن باهاش :دی . کلا رفت که رفت :دی

با سلام به دوستان عزیز
من امروز صبح دو روز پلاس رایگان دریافت کردم و داخل شبکه سونی که شدم یه بازی رایگان هست به اسم اتر اگر اشتباه نکرده باشم که حجمش هم 3.7 گیگ هست
میخواستم در این مورد یه توضیحی بدید که اگر در این دو روز این بازی رو دانلود کنم و اگر پلاس من تموم بشه در روزهای بعدش میتونم این بازی رو انجام بدم یا به محض تمام شدن اکانت پلاس من این بازی هم حذف میشه؟
کلا یه توضیحی در مورد این بازیهای پلاس رایگان بدید ممنون میشم

ضمن اینکه یکی از دوستان میگفت این بازیهای رایگان فقط در هر ما به صورت جداگانه در شبکه ظاهر میشن و به محض تمام شدن پلاس هم از بین میرن
این مورد هم صحت داره؟
با تشکر

pause - resume نداره
stop
دقیقا معلوم نیست چی هست سوالت اصلا. بازی رو نمیشه active کرد. license هر بازی ماله همون اکانت هست و قابله ترنسفر هم نیست. اگر پلاس تموم شه و این بازی پلاس باشه قفل میشه واز دسترس خارج میشه.
اگر پلاس دیگه برای همون استور فعال کنه مثلا یه اکانت japan دیگه ظاهرا همون بازی رو توی Lib اد کنی بعد قفل میره ( اینو بچه ها تایید کرده بودن ) البته این قضیه اگرم کار میکنه فقط به خاطره این هست که استورها یکی هست
میشه زیر دیپلم جواب بدی :d

با سلام به دوستان عزیز
من امروز صبح دو روز پلاس رایگان دریافت کردم و داخل شبکه سونی که شدم یه بازی رایگان هست به اسم اتر اگر اشتباه نکرده باشم که حجمش هم 3.7 گیگ هست
میخواستم در این مورد یه توضیحی بدید که اگر در این دو روز این بازی رو دانلود کنم و اگر پلاس من تموم بشه در روزهای بعدش میتونم این بازی رو انجام بدم یا به محض تمام شدن اکانت پلاس من این بازی هم حذف میشه؟

ضمن اینکه یکی از دوستان میگفت این بازیهای رایگان فقط در هر ما به صورت جداگانه در شبکه ظاهر میشن و به محض تمام شدن پلاس هم از بین میرن
این مورد هم صحت داره؟
با تشکر

بعد از تموم شدن پلاستون دیگه نمیتونید بازی کنید. بازی از روی اکانتتون حذف نمیشه، ولی تا وقتی قابل بازی هست که پلاس هم داشته باشید.

اون بازیهایی هم که ماهیانه رایگان میشن، کافیه شما توی اون یک ماه وارد استور بشید و دانلود بازی رو شروع کنید. حتی اگه دانلود رو کامل انجام ندید هم دیگه توی کتابخونه اکانتتون ثبت شده و مادامی که پلاس دارید میتونید بازی رو دانلود کنید و بازی کنید. حتی میتونید برای چند ماه پلاس نداشته باشید، ولی به محض این که دوباره پلاستون اکتیو بشه بازیهای که قبلاً از پلاس گرفته بودید قابل بازی میشن. به محض این که پلاستون تموم شه بازی هم موقع اجرا ارورِ لایسنس میده.

با سلام به دوستان عزیز

این مورد هم صحت داره؟
با تشکر

پلاس 2 روزه که تموم بشه بازی قفل میشه و تا زمانی که پلاس نخرید بازی قفلش برداشته نمیشه . باید پلاس بخرید تا بازی مجدد قابل استفاده بشه .
سوال دوم رو درست نفهمیدم . هر ماه یه تعداد بازی به عنوان بازی رایگان پلاس معرفی میشن . شما اگر اکانتتون پلاس باشه میتونید بازی رو دانلود کنید و تا همیشه بهش دسترسی دارید یعنی ماه بعد که بازی های جدید میان , بازی های پلاس ماه قبل قفل نمیشن . مثل این میمونه شما خریده باشید فقط بجای پول اشتراک پلاس استفاده کردید . اما اگر پلاستون تموم بشه بازی قفل میشه و تا وقتی که پلاستون رو مجدد شارژ و فعال نکنید بازی قابل استفاده نیست . به محض شارژ مجدد اشتراک پلاس بازی هم قابل استفاده میشه !

ضمن تشکر از راهنمایی کلیه دوستان در مورد بازیهای رایگان و بحث پلاس
پس با این اوصاف برای انجام بازیهای رایگان باید پلاس فعال باشه

اما سوال بعدی من اینه که برای انجام این بازیهای رایگان پلاس حتما باید اینترنت کنسول فعال باشه و حجم ترافیکی از اینترنت کم میشه یا به صورت افلاین هم میشه اون بازیها رو انجام داد؟

و در نهایت سوال اخر اینکه ایا سایتی هست که بشه بازیهای پلاسی که در ماههای قبل در سایت گذاشته شده اند رو از طریق کامپیوتر دانلود کرد و بر روی کنسول ریخت؟
بطور مثال در چند ماه قبل بازی PES 2015 Demo یا همون فوتبال در شبکه گذاشته شده بود
ایا میشه این بازی رو از اینترنت دانلود کرد و بر روی کنسول ریخت و انجامش داد؟

سوال من .با سلام .سوال داشتم در مورد کنسول ps4 ( مدل CUH 1116A و سه ماه ی چهارم 2014 و وژن فریمور 2.51 )
طریقه ی کپی کردن سیو بازی ها در فلش USB چه گونه است؟ چون اجازه ی کپی کردن نمیدهد و فکر کنم ارور DNS میدهد؟ وپیغام عضو شدن در شبکه سونی PSN را میدهد . من این سوال را در صفحات قبل پرسیدم ویک از دوستان گفتند چگونگی روش کار رو . (در ضمن من فلش USB را فرمت FAT32 کردم. و ورژن فریمور کنسول 2.51 است ). با تشکر از پاسخ دوستان .
جواب یکی از دوستان .سلام . برو قسمت ستینگ کنسول . بخش APPLICATION SAVE DATA MANAGEMENTS . اونجا گزینه SAVED DATA ON SYSTEM STORANGE رو بزن . بعدش کپی توی USB رو داره . اونجا بزن و سیو رو انتخاب کن و تمام
با سلام دوباره
. من همین کار را انجام دادم .ولی گزینه ی برای کپی نمی آید . و از من میخواهد که عضو شبکه سونی (PSN) بشوم. من این را در سایت playstation دیدم.​
Copy to USB Storage Device
You can copy saved data to a USB storage device that is connected to the PS4 system. Saved data that you copy can be used as a backup, and you can copy saved data from the USB storage device to another PS4 and continue playing a game.
Additional Information
You can select for each game the saved data to copy.
To use this feature, you must sign in to PSN
ایا به عضو شدن ربط داره یا نه (To use this feature, you must sign in to PSN) ؟ چون من نه انلاینم و نه عضو شبکه سونی (PSN) . یا به این که سیو بعضی از بازی ها قابل کپی کردن در فلش USB نیست ربط دارد؟ چون من سیو سه بازی (The Last of Us Remastered. Dragon Age: Inquisition . Middle-earth: Shadow of Mordor ) را روی کنسول ps4 دارم . با تشکر از دوستان .

آخرین ویرایش:
اساتید محترم یه سوال داشتم
دوست من تو المان زندگی میکنه بعد میخواد ps4 بخره با بازی mortal kombat بعد تو المان باسه خشونت بازی ممنوعه ( بعد از ایران ایراد بگیرید :D )
میخواد از ایران سفارش بده بعد پول اونجا euro هست
اکانت بازیشو چه ریجنی بخره سفارش بده که پولش به euro بشه و باسه خرید dlc pack و ... به مشکل بر نخوره؟

اما سوال بعدی من اینه که برای انجام این بازیهای رایگان پلاس حتما باید اینترنت کنسول فعال باشه و حجم ترافیکی از اینترنت کم میشه یا به صورت افلاین هم میشه اون بازیها رو انجام داد؟

و در نهایت سوال اخر اینکه ایا سایتی هست که بشه بازیهای پلاسی که در ماههای قبل در سایت گذاشته شده اند رو از طریق کامپیوتر دانلود کرد و بر روی کنسول ریخت؟
بطور مثال در چند ماه قبل بازی PES 2015 Demo یا همون فوتبال در شبکه گذاشته شده بود
ایا میشه این بازی رو از اینترنت دانلود کرد و بر روی کنسول ریخت و انجامش داد؟

احتیاجی به آنلاین بودن نداره. فقط باید پلاس فعال شه. وقتی پلاس فعال شه، تاریخ فعال بودن پلاس روی لایسنس بازی نوشته میشه و حتی اگه آفلاین هم باشید کنسول متوجه میشه که پلاستون فعاله یا نه.

بازیهای پلاسی که رایگان میشن رو باید همون ماهی که رایگان شدن دانلود میکردید، بعد از این که از حالت رایگان خارج شدن دیگه نمیشه بازیها رو دانلود کرد مگر این که بازی رو بخرید. مثل EA Access نیست که یه Vault داشته باشه و شما هر موقع اکانتتون فعال بود بتونید بازیهای 6 ماهه پیش رو هم دانلود کنید.

Demoـه بازی ها هم کلاً رایگانه و احتیاجی به پلاس نداره، همین الانم دمو PES روی استور موجوده. فقط تحت نام PES 2015 نیست :دی یادم نمیاد اسم دقیقش چی بود، ولی تو بخش دموهای استور بگردید پیدا میشه.

مرسی از شما افشین خان

Demoـه بازی ها هم کلاً رایگانه و احتیاجی به پلاس نداره، همین الانم دمو PES روی استور موجوده. فقط تحت نام PES 2015 نیست :biggrin1: یادم نمیاد اسم دقیقش چی بود، ولی تو بخش دموهای استور بگردید پیدا میشه.

سوال اخرم در مورد این بازیهای دمو هست

اگر یکی از دوستان این بازیهای دمو رو دانلود کنه روی کنسولش
ایا فرد دیگری میتونه اون بازی رو از اون شخص بگیره و بریزه روی کنسول و انجامش بده؟
به عبارتی انتقال بازیهای دمو از کنسولی به کنسول دیگر از طریق فلش ممکن هست؟

در اخر ممنون میشم سایتی رو راهی رو معرفی کنید تا بشه چند بازی دمو بر روی کنسول بریزم و یا دانلود کنم
با تشکر

سوال من .با سلام .سوال داشتم در مورد کنسول ps4 ( مدل CUH 1116A و سه ماه ی چهارم 2014 و وژن فریمور 2.51 )
طریقه ی کپی کردن سیو بازی ها در فلش USB چه گونه است؟ چون اجازه ی کپی کردن نمیدهد و فکر کنم ارور DNS میدهد؟ وپیغام عضو شدن در شبکه سونی PSN را میدهد . من این سوال را در صفحات قبل پرسیدم ویک از دوستان گفتند چگونگی روش کار رو . (در ضمن من فلش USB را فرمت FAT32 کردم. و ورژن فریمور کنسول 2.51 است ). با تشکر از پاسخ دوستان .
جواب یکی از دوستان .سلام . برو قسمت ستینگ کنسول . بخش APPLICATION SAVE DATA MANAGEMENTS . اونجا گزینه SAVED DATA ON SYSTEM STORANGE رو بزن . بعدش کپی توی USB رو داره . اونجا بزن و سیو رو انتخاب کن و تمام
با سلام دوباره
. من همین کار را انجام دادم .ولی گزینه ی برای کپی نمی آید . و از من میخواهد که عضو شبکه سونی (PSN) بشوم. من این را در سایت playstation دیدم.​
Copy to USB Storage Device
You can copy saved data to a USB storage device that is connected to the PS4 system. Saved data that you copy can be used as a backup, and you can copy saved data from the USB storage device to another PS4 and continue playing a game.
Additional Information
You can select for each game the saved data to copy.
To use this feature, you must sign in to PSN
ایا به عضو شدن ربط داره یا نه (To use this feature, you must sign in to PSN) ؟ چون من نه انلاینم و نه عضو شبکه سونی (PSN) . یا به این که سیو بعضی از بازی ها قابل کپی کردن در فلش USB نیست ربط دارد؟ چون من سیو سه بازی (The Last of Us Remastered. Dragon Age: Inquisition . Middle-earth: Shadow of Mordor ) را روی کنسول ps4 دارم . با تشکر از دوستان .

مدتضی جان سلام دوست خوبم خودت جواب خودت رو نوشتی دیگه میگه اگه میخوایی از این ویژگی استفاده کنی باید ساین ان شی خوب دیگه چرا اکانت نمیسازی و فعالش کن و‌از استور هم استفاده کن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or