هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دوستان سلام مجدد
اینطور که دوستان میگن برای دانلود بازیهای رایگان کنسول حتما باید اکانت پلاس خریداری کرد درسته این مورد؟

اگر جواب بله هست باید از همون اکانتهای پلاس که میگن یکسالش 180 هزار تومان یا 50 دلار هست تهیه کرد؟

سوال دوم اینه که ریجن کنسول من CUH-1116A هست ایا ریجن کنسول من اروپاست دقیقا؟

و سوال سومم اینه که اگر ریجن کنسول من اروپاست برای تهیه اکانت پلاس باید حتما پلاس اروپا رو تهیه کنم یا خیر؟

خلاصه یه راهنمایی کنید تا من بتونم به قسمت آنلاین کنسول متصل بشم و چند بازی رایگان دانلود کنم

اینطور که در سایت خوندم هر ریجن چه اروپا و چه امریکا خودشون بازیهای رایگان مختلفی دارن که مربوط به ریجن خودشون هست
در کل یه ریجن معرفی کنید که بشه بازیهای رایگان بیشتری دانلود کرد
با تشکر
بله باید تهیه کنی.
ربطی به ماه نداره شما یه ماه هم بخری میشه گرفت فقط اعتبار دانلود تا یه ماه.
بازم میتونی اکانت ریجن یک بسازی و پلاس آمریکا بخری.

پس مهم اینه که در هنگام ساخت اکانت هر ریجنی میتونم انتخاب کنم ولی به شرط اینکه در هنگام خرید اکانت پلاس حتما از نوع اکانتی باشه که ساختم درسته؟
به عبارتی اروپا و امریکاش مهم نیست و مهم اینه که در اکانتی که ساختم و هم اکانت پلاس هر دو یکی باشن؟

و سوال اخر اینکه از بین اروپا و امریکا کدومشون بازیهای رایگان بیشتری برای دانلود داره؟
به عبارتی کدوم فعالتر هست؟
اینطور که خوندم دوستان بیشتر اکانت امریکا میسازن

در پایان اگر لینکی هست که اموزش ساخت اکانت رو بده ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر

اقا ما امروز پلی روشن کردیم دیدم زده جای خالی در هارد نداری بعدش رفتم تو سیتینگ دیدم هاردش داره خود به خود پر میشه نمیدونم مشکلش چیه جدی هست نیست اگه میشه کمک کنید بگید مشکلش چیه ویروس ممکنه گرفته بشه یا باید هاردو فرمت کنم راهنمایی کنید ممنون میشم
منم این مشکلو داشتم و rebuilt کردم و درست شد و بعدش دوباره خراب شدو حالا فکر کنم درست شده
اصلا معلوم نیست چه خبره
فکر نکنم مشکلی باشه

منم این مشکلو داشتم و rebuilt کردم و درست شد و بعدش دوباره خراب شدو حالا فکر کنم درست شده
اصلا معلوم نیست چه خبره
فکر نکنم مشکلی باشه
دمت گرم داداش فکر کردم پلی خراب شده همه چیز زیر سره این سونی خاک بر سره با این اپدیتش

دوستان یکی از دوستام میگفت اگه الان پی اس 4 بخری وقتی بازیاش کپی خور شد دیگه نمیتونی بازی کپی خور بازی کنی دستگات باید بندازی دور
اره؟:d
البته طرف خیلی چیز بارش نیست منم بش خنددیم ولی ترسوند منو

دوستان یکی از دوستام میگفت اگه الان پی اس 4 بخری وقتی بازیاش کپی خور شد دیگه نمیتونی بازی کپی خور بازی کنی دستگات باید بندازی دور

سلام دوست عزیز درست گفتن دوستتون البته بجز اون دور انداختن دستگاه منتهی برای اینکه بتونی از بازیهای کپی استفاده کنی باید بدی دستگاتو هک کنن

کاملا چرت هست
کپی خور بشه شما بازی کپی میریزی
البته عکس امکان پذبر نیست یعنی نمیشه ی کنسول هک شده را از حالت هک در اورد و ین شده هست

پس مهم اینه که در هنگام ساخت اکانت هر ریجنی میتونم انتخاب کنم ولی به شرط اینکه در هنگام خرید اکانت پلاس حتما از نوع اکانتی باشه که ساختم درسته؟
به عبارتی اروپا و امریکاش مهم نیست و مهم اینه که در اکانتی که ساختم و هم اکانت پلاس هر دو یکی باشن؟

و سوال اخر اینکه از بین اروپا و امریکا کدومشون بازیهای رایگان بیشتری برای دانلود داره؟
به عبارتی کدوم فعالتر هست؟
اینطور که خوندم دوستان بیشتر اکانت امریکا میسازن

در پایان اگر لینکی هست که اموزش ساخت اکانت رو بده ممنون میشم راهنمایی کنید

با تشکر
استفاده از محتوای که باید از psn دانلود بشه نیازش این هست که شما کدی که داری ریجنش با ریجنه اکانتت یکی باشه

فرقی نداره . هر ماه یه تعداد بازی برای پلاس میاد. زیاد و بهتر و کمتر نداره

ساخت اکانت بسیار ساده هست. !!! فقط یادت باشه تاریخ تولدی که وارد میکنی رو یه جایی یاد داشت کنی

یعنی اگه کپی خور شد میشه دستگامو بدم هکش کنن؟شاید هک کردنش کار هرکسی نباشه یهو هیچکس قبول نکنه اونوقت بدبخت نشم؟:(

عزیز شما بزار اگر هک شد اونموقع اینقدر شور بزن . هنوز VITA رو هک نکردن شما فکر هک Ps4 هستی ؟ ولی در کل تا جایی که دیده شده و در نسل قبل هم بود کنسول ها وقتی کپی خور بشن تمام سری های کنسول قبل از هک شدن کپی خور میشن مگر اینکه دستی توی سخت افزار ببرن ولی فکر هک نباش . برو یه فکر اساسی بکن که با کمترین هزینه اوریجینال بازی کنی و لذت ببری . ( مثل تعویض بازی و خرید فروش بین یوزر ها و ... )

عزیز شما بزار اگر هک شد اونموقع اینقدر شور بزن . هنوز VITA رو هک نکردن شما فکر هک Ps4 هستی ؟ ولی در کل تا جایی که دیده شده و در نسل قبل هم بود کنسول ها وقتی کپی خور بشن تمام سری های کنسول قبل از هک شدن کپی خور میشن مگر اینکه دستی توی سخت افزار ببرن ولی فکر هک نباش . برو یه فکر اساسی بکن که با کمترین هزینه اوریجینال بازی کنی و لذت ببری . ( مثل تعویض بازی و خرید فروش بین یوزر ها و ... )
آخ دمت گرم داداش اتفاقا منم دماه فقط دارم فکر اینو میکنم که چجوری بازیاشو تهیه کنم
برنامم اینه که بازبارو کرایه کنم بثه کالا افو بتل که تو 1 هفته تموم میشن بازیایی که طولانین مثه فیفا کمبت بتمن رو فیزیکی بخرمم بعد 2 ماه بفروشم بعد دوباره یکم بزارم روش برم یه فیزیکی دیگه بخرم
الان بعد امتحانام که میخوام بخرم باش بتمنم میخرم وقتی تهشو در اوردم میزارم برا فروش مثلا ویچر 3 یا فیفا 16 میخرم
بقیرم مثه اوردر رو کرایه میکنم
خوبه اینجوری؟

آخ دمت گرم داداش اتفاقا منم دماه فقط دارم فکر اینو میکنم که چجوری بازیاشو تهیه کنم
برنامم اینه که بازبارو کرایه کنم بثه کالا افو بتل که تو 1 هفته تموم میشن بازیایی که طولانین مثه فیفا کمبت بتمن رو فیزیکی بخرمم بعد 2 ماه بفروشم بعد دوباره یکم بزارم روش برم یه فیزیکی دیگه بخرم
الان بعد امتحانام که میخوام بخرم باش بتمنم میخرم وقتی تهشو در اوردم میزارم برا فروش مثلا ویچر 3 یا فیفا 16 میخرم
بقیرم مثه اوردر رو کرایه میکنم
خوبه اینجوری؟

اره هرجور دوست داری ولی کلا نباید توی خرید بازی عجله کنی . مثلا امروز یه بازی اومد چون داغه قیمت بالاست . میزاری 2 هفته بعد دست دوم میاد یا قیمت نو کم میشه . میخری بعد میفروشی به خود یوزر توی همین بازارسنتر . به فروشنده و مغازه دار نباید بفروشی که ضرره . اینطوری خودت برنامه ریزی کنی یاد میگیری هک هم نیاز نیست .
بازی های قدیمی هم اره کرایه کن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or