هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

دسته کنسول برای من مشکل پیدا کرده و به طور معمول شارژ نمیشه البته به نظر می رسه که شارژ انجام میشه اما روی مانیتور نشانگر شارژ شدن ثابت هست و انگار اصلا کابل به دستگاه وصل نیست.
می خواستم بدونم مشکل رو چطور حل کنم؟ ممکنه مشکل از اتصال باطری داخلی به برد باشه؟
اینم بگم که دسته ضربه خورده.

معمولا اینطور مساعل اگر باگه نرم افزاری باشه با rebuild database کردن درست میشه
بد نیست خوده دسته هم یه بار reset کنی ببینی مشکل ok میشه یا نه.
اگر مشکل سخت افزاری باشه با این چیزا حل نمیشه طبیعتا ولی اگر شارج میشه و فقط نمایش نمیده که در حال شارج شدن هست احتمال میدم مشکل نرم افزاری چیزی باشه.

من بازی ها رو بصورت فیزیکی روی دیسک میخرم
امکانش هست که همون بازیرو با دوستم دو نفری شیر کنم؟
یعنی اون هم همزمان بتونه بازی کنه؟
یا اینکه فقط با دیسک یکنفر میتونه بازی کنه؟

من بازی ها رو بصورت فیزیکی روی دیسک میخرم
امکانش هست که همون بازیرو با دوستم دو نفری شیر کنم؟
یعنی اون هم همزمان بتونه بازی کنه؟
یا اینکه فقط با دیسک یکنفر میتونه بازی کنه؟
سلام عزیز
خیر امکانش نیست
دیسک باید داخل دستگاه باشه تا بازی اجرا بشه .
موفق باشید

عذر میخوام این دستگاه من امروز روشن کردم بعد چراغ ابی هی خاموش روشن میشد بعد دستگاه خود به خود ریست شد رفت داخل. مشکل جدی که نیست دوستان

سلام دوستان
من دیروز بعد از ده روز کنسول رو روشن کردم و اینترنتم قطع بود- سی دی بازی درایو کلاب رو گزاشتم بازی قبلا نصب بود اما بازی در لود اول بسیار سیار طول کشید که قبلا سابقه نداشت. حتی وقتی میزدم ریجکت منه یاز هم جواب نمی داد مجبور شدم خاموش کنم و سی دی رو در بیارم و با یک بازی دیگه امتحان کردم اوردر رو گزاشتم و لی لود شد اما باز بسیار دیر دوباره ریجکت کردم که باز بسیار طول داد که ریجکت کنه - بعدش بازی درایو رو گزاشتم و منتظر شدم بالاخره لود شد اما باور کنید 3 4 دقیقه طول کشید در صورتی که قبلا اصلا اینطور نبود - حدس خودم به نبو د اینترنت هست-
اما بازی ها بدون مشکل اجرا شدند-
در صورتی که سایر دوستان مشکل مشابه داشتند بگویند و ببینیم راه حل چیست کسی هست اینترنت نداشته باشه و همچین مشکلاتی رو نداشته باشه - کنسول من از روز اول به اینترنت وصل بود-
بسیار ممنون

دوستان یه سوالی ذهنم رو درگیر خودش کرده
این انباکسینگ هایی که می زارن رو دید اکثرتون دیگه
توی بعضی هاش که نشون میدن میگن (اینم اکانت ده دلاری پی اس ان)
یعنی چی؟اکانت ده دلاری یعنی چی؟
یعنی اکانت بساری کد رو بزنی می تونی ده روز بازی کنی یا بازی بخری؟
ممنون میشم پاسخ کامل بدید

دوستان یه سوالی ذهنم رو درگیر خودش کرده
این انباکسینگ هایی که می زارن رو دید اکثرتون دیگه
توی بعضی هاش که نشون میدن میگن (اینم اکانت ده دلاری پی اس ان)
یعنی چی؟اکانت ده دلاری یعنی چی؟
یعنی اکانت بساری کد رو بزنی می تونی ده روز بازی کنی یا بازی بخری؟
ممنون میشم پاسخ کامل بدید
عرفان جان اون اکانت نیست کارت اعتباری یا همون کارت پولیه که حسابتو شارژ میکنی پی اس ان ده دلاری یعنی ده دلار میره توی حسابت و باهاش بازی و دی ال سی و پلاس واسه آنلاین بازی کردن میخری هر پی اس ان مخصوص اکانت اون کشوره پی اس ان آمریکا دلاره مال انگلیس پونده مال ژاپن ینه و غیره

دوستان من قبلا یه PS3 داشتم که هکی بودبا برد کبرا فروختمش ولی یادم روف اکانتم رو از روش پاک کنم.
حالا اگه طرف آنلاین بشه کنسول بن میشه یا اکانتم هم بن میشه؟ چون الان پلاسم تا سال 2017 هست و 70 دلار هم توش پول دارم.
میشه با گزارش به ساپورت سونی یه کاریش کرد؟

سلام دوستان چند سئوال داشتم
1. چه سرعتی برای بازی آنلاین با پلی استیشن 4 مناسبه و از کدوم شرکت بگیرم .. ؟
2. داخل پکهای پلی استیشن 4 کد پلاس قرار داره یا خیر و جدا باید تهیه بشه .. ؟
3. بازیهایی که Season pass دارن موقع خرید بازی ارجینال داخل پکشون موحود هست کدش یا اون هم جداگانه باید خرید ؟
4. چقدر بازی آنلاین حجم مصرف میکنه البته بستگی به بازی داره میدونم ولی میانگین ساعتی چقدر مصرف میکنید از 100 مگ بیشتره ؟

معمولا اینطور مساعل اگر باگه نرم افزاری باشه با rebuild database کردن درست میشه
بد نیست خوده دسته هم یه بار reset کنی ببینی مشکل ok میشه یا نه.
اگر مشکل سخت افزاری باشه با این چیزا حل نمیشه طبیعتا ولی اگر شارج میشه و فقط نمایش نمیده که در حال شارج شدن هست احتمال میدم مشکل نرم افزاری چیزی باشه.
الان یک ماه هست که نشانگر شارژ روی 2 و یک هست ولی من پشت سر هم بازی کردم هنوز خالی نشده پس حتما شارژ میشه اما چند روز پیش می خواستم آپدیت کنم کنسول رو از طریق USB، دسته رو که به دستگاه وصل کردم جواب نداد و هر چی دکمه PS رو فشار دادم عمل نکرد مجبور شدم مستقیم دانلود کنم.
ریست کردن دسته چجوری هست؟ بعد اگه بخوام بازش کنم دسته رو احتمال داره باطری داخلی ضربه خورده باشه ؟ اگه ضربه خورده باشه چه باطری باید جایگزینش کنم؟

3. بازیهایی که Season pass دارن موقع خرید بازی ارجینال داخل پکشون موحود هست کدش یا اون هم جداگانه باید خرید ؟
4. چقدر بازی آنلاین حجم مصرف میکنه البته بستگی به بازی داره میدونم ولی میانگین ساعتی چقدر مصرف میکنید از 100 مگ بیشتره ؟

1.بستگی به منطقه مخابراتیتون داره ، مثلا من شیراز آسیا تک دارم و خیلی عالیه ، ولی تهران یه منطقه آسیا تک خوبه یه جا افتضاح
2.کنسول من ، یه کد 10دلاری روش بود که هم میشد 1ماه پلاس بگیرم و یا باهاش از استور خرید کنم
3.اگه ورژن سیزن پس بخری روشه ولی معمولا ورژن نرمال تو بازاره ، البته ورژن سیزن پس قاعدتا گرونتره
4.من توی pes و چنتا بازی دیگه مثل دستینی و کال آف ، چک کردم بین 40-70 مگابایت مصرف در ساعت بود

دوست خوبم 512 محدود سرعت خوبیه واسه آنلاین زدن
بعضی از اونا دارن ولی در کل باید پلاس بگیری واسش
بعضی هاشون که دارن روشون نوشته بعضی هاشون هم باید جدا بگیری
بستگی به بازی داره از ۱۰۰ شروع میشه تا ۲۰۰ ۲۵۰

ریجن کنسول و اکانت من 1 هست
بازی TLOU خریدم ریجن 2
هم قسمت داستانی (Offline) هم قسمت مولتی رو میخام بازی کنم.
برای بازی کردن TLOU باید اکانت ریجن دو بسازم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or