هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

جفت بازیا ظرفیت 1 ش که واس من بود قفل شده ولی ظرفیت 2 ها داره کار میکنه. اروری که میده میگه از این content نمیشه استفاده کرد باید از استور بخری
میگم شما به اکانت بازی دسترسی داری؟یعنی میتونی رستور لیسانسش بکنی؟اخه تو پست اولتون گفتبن رستور لیسانسم که میکنم بازم قفله!اخه درده این قفل تو ظرفیت اول اینکه اصلا نمیشه رستور لیسانسش کرد،وگرنه اگر میشد که راحت قفلش برداشته میشد!

دوستان از کجا باید بفهمیم که اکانتمون مال چه کشوری هست...؟؟

یکی از دوستام PSN ساخته حالا یادش نیست که چه کشوری بوده....

برای گرفتن پلاس باید اکانت و پلاس مال یک کشور باشن دیگه آره ؟؟ (مثلا کاظم اکانت PSNش رو us ساخته حالا که میخواد پلاس سه ماه بگیره باید us بگیره ؟:-/ )

اگه از بازی ظرفیت دو بک آپ بگیرم اگه فریم ور از اول نصب کنم باز می تونم ریستور کنم؟؟؟
چون پسورد اون اکانت رو که پرایمریش کردم ندارم!
نه داداش... ربطی به بک آپ نداره... اکانت مهمه..

- - -ویرایش - - -

برای گرفتن پلاس باید اکانت و پلاس مال یک کشور باشن دیگه آره ؟؟ (مثلا کاظم اکانت PSNش رو us ساخته حالا که میخواد پلاس سه ماه بگیره باید us بگیره ؟:-/ )
برو تو استور ببین قیمت ها اگه بر حسب دلار بود که واسه آمریکاست...اگه هم بر حسب یورو بود برای اروپاست و همین طور واسه بقیه کشورها

- - -ویرایش - - -

دوستان اساتید
یه بازی که دیجیتالی به صورت کد میخری خودت میتونی share کنی؟
آره...انواع آموزش هاش هم تو فروم همین جا و سایت های همسایه ریخته

- - -ویرایش - - -

سلام
اقا یه سوال
جلوی بعضی بازی ها نوشته season pass
یعنی چی؟
یعنی با خرید اون بسته میتونی به همه ی dlcها یا همون محتویات اضافه دسترسی پیدا کنی

- - -ویرایش - - -

سلام
من تو psn سرعتم خیلی پایین هست Speedtest.net by Ookla - My Results نسبت به اصلی خیلی پایین هست تو psn پنج مگابیت بیشتر نمیشه چیکار کنم
آخی... چه کم...داداش کلا به چند دلیل سرعت استفاده از اينترنت با ps4پایینه...یه چیز عادی هست..

به کنار از ریجن اگر کشورش رو دقیق میخوای بفهمی توی account manager از طریقه وب بری توی قسمت address details بخشه پایینتش REGION دقیقا کشور مربوطه رد شده ..
بله ریجن باید یکی باشه.

نه داداش... ربطی به بک آپ نداره... اکانت مهمه..

- - -ویرایش - - -

برو تو استور ببین قیمت ها اگه بر حسب دلار بود که واسه آمریکاست...اگه هم بر حسب یورو بود برای اروپاست و همین طور واسه بقیه کشورها

- - -ویرایش - - -

آره...انواع آموزش هاش هم تو فروم همین جا و سایت های همسایه ریخته

- - -ویرایش - - -

یعنی با خرید اون بسته میتونی به همه ی dlcها یا همون محتویات اضافه دسترسی پیدا کنی

- - -ویرایش - - -

آخی... چه کم...داداش کلا به چند دلیل سرعت استفاده از اينترنت با ps4پایینه...یه چیز عادی هست..

محمد رضا جان توی استور بعضی کشور ها به دلاره مثلا استرالیا یا کشورهای دیگه

- - -ویرایش - - -

دوست خوبم اگه میخوایی بفهمی ریجن اکانتت چه کشوریه سرچ کن account.sonyentertainmentnetwork.com بعدش ایمیل و پسوردتو وارد میکنی میری داخل پروفایل بالای پروفایل به ترتیب نوشته dashboard account device media برو روی account بعدش billing information اونجا کشور و ریجن اکانت رو نوشته

با سلام خدمت شما دوستان عزیز گلتر از گل.
اول بگم خیلی حال کردم که دیدم اینقدر ps4 طرفدار داره و این تاپیک 1572 صفحه داره.اگه پولم بکشه خانواده راضی بشن میخرم.
من بعد کلی تحقیق بین 3 کنسول xbox360 و xboxone و ps4 دیدم اولویت با ps4 هست.به خاطر امکانات و همه چیش.البته حالا سوالاتی برام پیش اومده:
1-ساخت اکانت psn که هزینه ای نداره و ایا محدودیت زمانی نداره؟به اشتراک گذاشتن امتیازات و تصاویر بازی و اینا چطور؟
2-بازی های دیجیتال مثل gta v یا nfs چند دلار و به معادل چند تومن هستند؟
3-ایا بازی های قدیمی مثل بازی های ps2 در ps stor برای ps4 قابل دریافت هست وهزینه داره؟
4-از چه طریق شارژ psn میشه با پول ایران خرید؟ ایا واسط مطمئنی هست برای اینکار؟
5-با توجه به اینترنت ایران بازی های نسخه دیجیتال را با چه سرعتی( مثلا هر گیگ چقدر زمان )طول میکشه تا دانلود بشه؟
6-ایا حتما باید یه بازی جدید به صورت دیسک فیزیکی رو روی دستگاه نصب کرد؟
ممنونم

آخرین ویرایش:
اول بگم خیلی حال کردم که دیدم اینقدر ps4 طرفدار داره و این تاپیک 1572 صفحه داره.اگه پولم بکشه خانواده راضی بشن میخرم.
من بعد کلی تحقیق بین 3 کنسول xbox360 و xboxone و ps4 دیدم اولویت با ps4 هست.به خاطر امکانات و همه چیش.البته حالا سوالاتی برام پیش اومده:
1-ساخت اکانت psn که هزینه ای نداره؟به اشتراک گذاشتن امتیازات و تصاویر بازی و اینا چطور؟
3-ایا بازی های قدیمی مثل بازی های ps2 در ps stor برای ps4 قابل دریافت هست وهزینه داره؟
ممنونم
۱-ساخت اکک هزینه نداره ولی برای آنلاین بازی کردن یا بکاپ گرفتن سیو های بازیت روی سرور های سونی باید اشترک بخری با psn کارت
۲-این بازی ها که کلا دیجیتالی نیست روی دیسک هم هستن ولی اگه میخوای دیجیتالی بگیری دقیق یادم نیست فکر کنم ۵۰ یا ۶۰ دلار بودن ابته nfs فکر کنم حدود ۲۰ یا ۳۰ دلار بود
۳-قابل دریافت نیستن ولی بعضی از بازی های خوب ps3 ر دارن روی دیسک دوباره میسازن(نسخه با رزولوشن بالاتر و ...)

Last edited by a moderator:
1-ساخت اکانت psn که هزینه ای نداره؟به اشتراک گذاشتن امتیازات و تصاویر بازی و اینا چطور؟
ممنونم
سلام داداش.
1-ساخت اکانتخیر هیچ هزینه ای نداره.اما برای انلاین بازی کردن باید اشتراک پلاس بخری که 1 ماهه 10 دلار , 3 ماهه 18 دلار و 1 ساله 50 دلار هست که 1 ساله خیلی به صرفه تره تئی قیمت اگر مدارم انلاین بازی میخوای بکنی.
2-بازی ها ی دیجیتالی جدید 60 دلار قیمت دارن حدوده 200 هزار تومن اما بازی های قدیمی تر مثل nfs فکر کنم حدوده 40 دلار قیمت دارن.
3-بازی ps2 نه ولی بعضی از بازی های ps3 مثل بیوند توی سیستم ps now قابل اجاره هستن ولی باید سرعتاینترنت بالایی داشته باشی و فکر نکنم توی ایران بشه استفاده کرد.
4-باید گیفت کارت با توجه به اکانتت بخری.مثلا اگر اکانت امریکا ساختی گیفت کارت دلار بخری یا برا انگلیس ساختی باید پوند بخری.فقط از جای مطنی مثل فروشگاه بازی سنتر خودمون م*ا*ت*ر*ک*س گیم که تبلیغش توی سایت هست بخر که کد اصل بهت بدن.

من تو psn سرعتم خیلی پایین هست*Speedtest.net by Ookla - My Resultsنسبت به اصلی خیلی پایین هست تو psn پنج مگابیت بیشتر نمیشه چیکار کنم? راه حل چی هست دوستان؟

با عرض سلام ،
یکی از دوستان میخواد ps4 بگیره ، باید به چه نکاتی دقت کنه مثلا تاریخ ساخت ، رجین دستگاه ( فقط ژاپنی نباشه ) ، گرفتن گارانتی از فروشنده و ... ؟
در ضمن دستگاه رو به چه فریموری آپدیت کنه ؟ گرچه در نظر داره بده خود فروشنده آپدیت کنه .

آخرین ویرایش:
سلام به همه
من الان تو کامپیوتر در حال ساخت یه اکانت psn بودم به قسمت انتخاب کشور که رسیدم ژاپن رو انتخاب کردم ولی بعد از این که ژاپن رو انتخاب کردم کل سایت زبانش ژاپنی شد
1. تو کنسول هم اگه موقع ثبت نام کشور ژاپن رو(برای پلاس رایگان) انتخاب کنیم زبون psstore و... ژاپنی میشه؟؟راهی نداره انگلیسیش کنیم؟؟
2.آدرس fake ژاپن از کجا گیر بیارم؟؟
کلا چجوری واسه پی اس ان اکانت ژاپنی بسازم؟؟
ممنون

سلام دوستان من میخوام از سرویس کاهش پینگ استفاده کنم به همین خاطر نت ps4 رو از pc میگیرم تو مرحله test connection >قسمت psn sign in <feild میشه ولی نت ps4 وصله میشه مشکل کجاست؟؟در ضمن برای قسمت پراکسی از نرم افزار SKFU's VITA Pr0xyاستفاده میکنم

ممنون از همه دوستان.چندتا سوال دیگه دارم که عجیب و غریب هست:
1-با توجه به اینترنت ایران بازی های نسخه دیجیتال را با چه سرعتی( مثلا هر گیگ چقدر زمان )طول میکشه تا دانلود بشه؟

2-ایا حتما باید یه بازی جدید به صورت دیسک فیزیکی رو روی دستگاه نصب کرد؟
3-این امکان هست که تو ps store یه بازی نسخه دیجیتال رو بخری و بتونی دیتاشو از کسی که قبلا دانلود کرده بگیری و بریزی رو ps4؟ چون واقعا قیمتش ارزون تره.
4-اگر بازی را به صورت دیسک اورجینال روی ps4 نصب کنیم و بعدها دیسک پیشمون نباشه( مثلا قبلا دیسکو کرایه کردیم و بعد برگردوندبم )این امکان هست که بشه رفت اون بازیو رو ps store خرید و از دیتای نصب شده استفاده کرد؟
دم همگی گرم

آقا یکی یه توضیحی در مورد این هاردای که میشه رو ‌ps4 نصب کرد و مخصوص بازیه بده حدود قیمتش هم بگه بد نیست (آدرس نمیخوام ها فقط قیمت )

ممنون از همه دوستان.چندتا سوال دیگه دارم که عجیب و غریب هست:
1-با توجه به اینترنت ایران بازی های نسخه دیجیتال را با چه سرعتی( مثلا هر گیگ چقدر زمان )طول میکشه تا دانلود بشه؟

2-ایا حتما باید یه بازی جدید به صورت دیسک فیزیکی رو روی دستگاه نصب کرد؟
3-این امکان هست که تو ps store یه بازی نسخه دیجیتال رو بخری و بتونی دیتاشو از کسی که قبلا دانلود کرده بگیری و بریزی رو ps4؟ چون واقعا قیمتش ارزون تره.
4-اگر بازی را به صورت دیسک اورجینال روی ps4 نصب کنیم و بعدها دیسک پیشمون نباشه( مثلا قبلا دیسکو کرایه کردیم و بعد برگردوندبم )این امکان هست که بشه رفت اون بازیو رو ps store خرید و از دیتای نصب شده استفاده کرد؟
دم همگی گرم

1- dafuq?
2- بازی فیزیکی کلا روی هارد نصب می شه
3- هست
4- خیر

آقا یکی یه توضیحی در مورد این هاردای که میشه رو ‌ps4 نصب کرد و مخصوص بازیه بده حدود قیمتش هم بگه بد نیست (آدرس نمیخوام ها فقط قیمت )

هارد مخصوص بازی و غیر بازی نداریم
هارد های 2.5" هست که برای لپتاپ هست و روی ps4 نصب می شه ، یا ssd های با این سایز هست
حدود قیمتش هم بسته به ظرفیتش فرق می کنه ، شما می تونید از Western Digital Blue برای PS4 استفاده کنید که هم قیمت و هم کارایی مناسبی دارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or